Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Dobro čovjek je app eng. tko zna mo?žda mu je to prvi ugovor.
Any way moj drill koliko para toliko muzike. Ima i boljih kompanija ali vjeruj mi ima i puuuuuuuuuuuuuuuuno gorih di radi?? isto a za manje pare. Uglavnom nije toliko problem u kompaniji koliko u ljudima na brodu. Sve ti je to dio na??eg ?života...
Ajde dr?ži se.

naravno da je problem u ljudima,uvjek je bija i biti ce..:o:o:o..
3engineer..ovako moj savjet je da se nenadas previse,jel bitno je jedno svatiti-
a ove rjeci je rekao chief eng.-nasemu 2eng.-sta ti mislis da ja imam grka bili ti dosa na kompaniju?
a osim toga citam i vidim da svi zive u iluziji i govore a stisniti zube 2-3 puta i onda vancamenat-ovako moji dragi to ovisi prvenstveno o vama i nikomen drugomen,tvoja sposobnost i vrlina nebrini se uvik ce doci do izrazaja,a osim toga sa menom su 2 appr.jednomen ima 4 ugovora a 2 na ovoj komp.,a drugi ima isto 4 ugovora a od toga 3 na komp.
tako neki nece viditi sunca dana na ovoj komp.ali nada umire posljednja:hihi:hihi:hihi:hihi..
koliko dades toliko vridis.....:D:D:D
nma povratka i nema boga..
samo napriddd:cool::cool:

pozdrav sa solstice:):):)

Pozz ljudi!!!!!

Placa ti dodje oko 2100,sto ja mislim da je stvarno malo s obzirom na odgovrnosti i posao koji radis u kombinaciji sa 6mj ugovorom.
Jer recimo ja radim apsolutnno sve isto sto i 2.off ,samo sam manje placen.
Ne vidim razloga zasto drugi put ne bio bio 2. ako su ocjene ok,mislim posao je isti,tu se pozicija ne mora otvorit da bi napredovao,vec je samo da ti kompanija pokaze malo dobre volje.

...braco moj... gulim ja vec treci ugovor zaredom na celebritiju ko kadet (peti ukljucujuci cargo brodove)...tebi barem u matrikuli pise 3/0 a meni je pet puta udareno kadet....plus tribali su me avancat 10.07. za 2/0 ali kako stvari stoje uvode poziciju 3/0 i stavit ce me za terca i necu dobit placu koju sam ocekivao nego DUPLO manje....pa evo sutim i radim...

...braco moj... gulim ja vec treci ugovor zaredom na celebritiju ko kadet (peti ukljucujuci cargo brodove)...tebi barem u matrikuli pise 3/0 a meni je pet puta udareno kadet....plus tribali su me avancat 10.07. za 2/0 ali kako stvari stoje uvode poziciju 3/0 i stavit ce me za terca i necu dobit placu koju sam ocekivao nego DUPLO manje....pa evo sutim i radim...

Mili Vanili jesi li mo?žda čuo da li će im onda trebati ljudi ako uvode treće
misli?? li da onda imam ??anse za ADO sa12 mjeseci iskustva na putničkim i
časničkim ispitom?

Mili Vanili jesi li mo?žda čuo da li će im onda trebati ljudi ako uvode treće
misli?? li da onda imam ??anse za ADO sa12 mjeseci iskustva na putničkim i
časničkim ispitom?

...pojma nemam ni sta ce bit sa svim tim, a ne jel traze jos koga, sve ce se znat za 2-3 dana...ali sam duboko razocaran :udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

...pojma nemam ni sta ce bit sa svim tim, a ne jel traze jos koga, sve ce se znat za 2-3 dana...ali sam duboko razocaran :udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Kralju izdr?ži jo?? malo,ako netko zaslu?žuje avancamenat onda si to sigurno ti
Netko sa tri ugovora sa po 6 miseci kao ADO, sigurno bi triba bit promaknut u
2nd OFF ,mogu mislit kako ti je sada, to ti je ipak amo moje mi??ljenje,a sa druge strane ni ti ljudi u office-u nisu tako glupi,mo?žda im samo treba malo natuknuti (i njima je stalo da imaju svoje vlastite obučene kadrove) i poslati(opet)sa broda da ti je to treći ugovor.

...problem je da sada u takvom sustavu ima viska 2/O, dakle neki ce biti pomaknuti na 3/0...ma javit cu ce bit za par dana kada se dozna...a da ne pricamo vise o tome ovdi ovo je tema on NCL-u a ne o Celebritiju...

:uzdravlje

Evo da ne spamamo temu na NCL-u, MILI VANILI samo san ti tija reć da kad
bude?? ima vrimena da se javi?? i ispriča?? sta ima novo tj. ??ta su odlučili oće li
stavljat kao treće ili ne,oće li uzimat ljudi itd...
Između ostalog du?žan san ti zahvalu radi svih tih korisnih informacija koje velikodu??no ostavlja?? ovde na forumu na temu C.C tako i na mailu i tel. broju i adresi od M.Celana,posla san mu papire za ADO pa ćemo vidit.Jo?? jednom hvala DR??I SE Mili Vanili:cool:

Pozdrav, ekipo, ima li tko da je na Celebrity Mercury? dobio sam pozivnicu za 15.07. da se pridru?žim.

dodu??e, ne vjerujem dok ne dobijem kartu, ali ovaj celano se pokazao kao ok tip pa mislim da idem.

nakon godinu dana čekanja, eto do??ao je i taj tren, ja sam dobio posao, juhu :uzdravlje

ajde nemoj kukat...sto ti je 5 ugovor.....meni je 7...plovim od 2005 imam ja tu i kadeta, i terca, i sekonda u matrikuli ( na putnickim brodovima)..... naravno
Avancamenat obecan 02.07 za dva dana, ali rodaci su iskopali jos jednog Grka odnekle. Mora bit da je pao s Marsa. Nego to sam saznao prije 10 dana tako da sam se vec ohladio.
Nego pricalo se da od sutra idu novi ugovori, s povisicom iu placenim zdravstvenim i mirovinskim
Da li si sto cuo o tome

Pozdrav sa Az. Questa
i nista se ti nebrini nisi sam, ima i gorih hahaha

Pozdrav, ekipo, ima li tko da je na Celebrity Mercury? dobio sam pozivnicu za 15.07. da se pridru?žim.

dodu??e, ne vjerujem dok ne dobijem kartu, ali ovaj celano se pokazao kao ok tip pa mislim da idem.

nakon godinu dana čekanja, eto do??ao je i taj tren, ja sam dobio posao, juhu :uzdravlje

...tamo ides samo zato jer je momak koji je bio sa mnom na Century (nas momak Hrvat) odbio ic na Mercury...i on ti je ovdje po forumu ja mislim da mu je nick mimi, pa njega pitaj zasto je odbio hehe....

ajde nemoj kukat...sto ti je 5 ugovor.....meni je 7...plovim od 2005 imam ja tu i kadeta, i terca, i sekonda u matrikuli ( na putnickim brodovima)..... naravno
Avancamenat obecan 02.07 za dva dana, ali rodaci su iskopali jos jednog Grka odnekle. Mora bit da je pao s Marsa. Nego to sam saznao prije 10 dana tako da sam se vec ohladio.
Nego pricalo se da od sutra idu novi ugovori, s povisicom iu placenim zdravstvenim i mirovinskim
Da li si sto cuo o tome

Pozdrav sa Az. Questa
i nista se ti nebrini nisi sam, ima i gorih hahaha

...ma lako za te nove ugovore price su da je sutra (01.07) konferencija u Miamiju...odluicuje se o novim rotacijama 10on/10off i uvodjenu 3/0...bit ce tu svega...

Last edited:
Da je ok posla bi te iza lita.Znas ono more,vjeverice i to.

bar nisam i??ao preko SSM-a, oni su me otkantali u startu, "premalo iskustva", rekli su, eto im sad jedna provizija manje, kad vidim ??to se događa ovoj ekipi u gabonu, zaista...

bas je to super......umjesto ba idemo naprijed mi cemo nazad......
a je..... sto se moze....
nego pricekat jos malo da vidimo sto ce se dogodit s ovim novim sustavom..
ps.
jos jedna bomba iz offica
danas sam dobio potvrdu da sam prvi na redu za avancamenat.... ma samo da mi je znat dokad ce nastavit bombat!!!! ali postaju sve zanimljiviji i zanimljiviji... imam osjecaj da ce prije kompanija propast nego pocet avancavat Hrvate
pozdrav ekipo

...tamo ides samo zato jer je momak koji je bio sa mnom na Century (nas momak Hrvat) odbio ic na Mercury...i on ti je ovdje po forumu ja mislim da mu je nick mimi, pa njega pitaj zasto je odbio hehe....

lik mi se i ne javlja da mi da mi??ljenje, ali koliko sam shvatio, on je strojar, a ja sam električar. mercury bi trebao biti ista klasa kao century, znači vi??e-manje isti brod tako da bi to trebalo biti slično vama. kako je trećem električaru kod tebe?

mo?že biti da je mercury u malo lo??ijem stanju, nego century, a i za 6 mjeseci ide pod tui cruises (ovo mi je treći brod u karijeri i treći koji mijenja zastavu/kompaniju otprilike u vrijeme kad mi ističe ugovor)

kako god bilo, ne mo?že biti usranije nego ovdje gdje če??će nemam za pivu pred dućanom, nego ??to imam

jedino ??to će relativno dugačak ugovor, 6 mjeseci, a najte?že mi pada ??to ću morat dijeliti kabinu s nekim klipanom, nadam se da ne hrče i da se ne voli maziti :udriglavom

Sto fali mazenju bolje to nego da tuce i udara po bubrizima.

kako je rekao moj chief na pro??lom brodu; dragi moj, nakon četiri mjeseca na ovoj kanti, uopće mi vi??e nije bitno da li je ?žensko, mu??ko ili pingvin (vozali smo se po antartici), samo da je ima temperaturu 36,5 stupnjeva celzijusovih

ne znam koliko bih se slo?žio, ali neka

lik mi se i ne javlja da mi da mi??ljenje, ali koliko sam shvatio, on je strojar, a ja sam električar. mercury bi trebao biti ista klasa kao century, znači vi??e-manje isti brod tako da bi to trebalo biti slično vama. kako je trećem električaru kod tebe?

Ja ti bas ne mogu puno pomoci, jer sam nauticar
Ali bio sam na takvoj klasi broda, nemas se sto puno mislit ides i gotovo. Posla ce bit preko glave, ali isto tako i mladih Njemica. Zivot je poprilicno dobar. Zato se nemiosli nego ajde odradi ugovor i to je to.
Sretno

Pozdrav ekipa!
Evo procito sam da ste culi neke novosti iz Miama,ja sam na Constellationu I nitko nista negovori..
sto se tice pozicija uvodu ti trce,ja sam treci el. I jos jedan rumunj I mi smo prvi ovdje kao treci.sto se tice ugovora neznam mi smo 6mj.

Tome ako nije tajna mozes mi reci kakav ti je ugovor,ili poslat PM..
Najvise me zanima overtime,ja radim svaki dan 12 sati najmanje,znaci 2sata overtime I nisam placen za to,I u ugovoru stoji da nemam overtime ali isto radim.
Djelim kabinu s drugim 3rd electrician I njemu stoji da ima placen overtime pa moze mjesecno imat oko 600$ vise!!

Back