Carnival

ide placa gori 7 posto u 12 misecu na karnivala,sad je 4310 ili 143.70 po danu,ako skupis senjoriti ubuduce bi moga imat5000eura kad si na brodu,triba napomenut da si osiguran 60 dana od iskrcaja,to bi znacilo da si stalno osiguran

Idem i u St.Thomas,ali sada sam trenutno u Cartageni,pa Puerto Limon,Cozumel pa Miami i onda krece opet kruz za istocne Karibe...ali ja lagano doma 6.3. iz Miami-a tako da mozda drugi put...;)

Ajde,ajde, imam ja jos 10 tjedana pa cu i ja doma,tocnije 10.05.
mozda se negdje i po gradu nadjemo......:)

ahaaa hvala...??ta si ti na ovoj firmi???kako je gore??

Ja sam prvi makinje,neman visu,a tamo san 9 godina(dosa medju prvin nasin casnicima,normalno ka treci)pa onda pomalo naprid.
U pocetku je bilo dosta podapinjanja nogu od strane zabara(talijana)ali sad su
se vec navikli da nisu jedina nacija ka casnici.
Ugovor 4-2 placa nelosa,u eurima,moglo bi bit i bolje ali i puno gore.
Tamo je dobro sta imas relativno siguran posal(otkaz samo ako okines na drug testu,ako si pijan ka guzica da nemos hodat ili ako se potuces).
Imaju 22 broda i jos grade...

znači tribalo bi probat,a.....
...šta imaš koju mogučnost više ako dobro pričaš italjanski??
jel imaš broj od evrosa??
šta si sad na brodu???

da bog zdravlja mikiju arisonu i karnivalu,i natku nincevicu,da bog da zivili jos dvisto godina,ma i ti talijani lakse mi je s njima nego sa drugima,ma procitas ih odma,firma mi se stvarno svida i smatram ako valjas ides naprid i nije istina da se nemore(nemore se jos do capa i stafa),ako cemo vec usporecivat nije ni na drugim firmama tako lako doci na glavnu poziciju(caca mi je na msc vec 20 godina prije nije bilo sanse da hrvat dode za kapa a gledaj sad hrvti i cg drze komp,mislim da ce se to dogoditi i sa ovon,a iovako sve velike comp drze hrvati)lova dobra,spmjestaj ,spiza,a ako di se dogodi da i odes u trlisu u gest areu nece te bas sad pilat,nesmi se ali je sve laganini ka i u nas-dalmaciji

051313600,trazi mirka i objasni mu

;)
znači tribalo bi probat,a.....
...??ta ima?? koju mogučnost vi??e ako dobro priča?? italjanski??
jel ima?? broj od evrosa??
??ta si sad na brodu???

Ako znas taljanski(ja san ga naucija tamo,ali radi sebe a ne radi njih),bit ce ti
lakse radit jer masu njih samo muca engleski pa dok te razumu moze sve poc u ku..c.
Euros 051 313 600
Gori san ti vec napisa da san prvi makinje

;)

Ako znas taljanski(ja san ga naucija tamo,ali radi sebe a ne radi njih),bit ce ti
lakse radit jer masu njih samo muca engleski pa dok te razumu moze sve poc u ku..c.
Euros 051 313 600
Gori san ti vec napisa da san prvi makinje
sumnjam da bi dosa za prvoga da nisi naucia govorit zabarski:)
Talijani tu haraju.........

Stvarno nije tu toliko lose, evo ja sam tu ima dvadesetak dana na Carnival Fantasy, prvi mi je ugovor tek. Zasad nije toliko lose, vidit cemo dalje. A imas ih sto znaju engleski, a dosta onih sto natucaju. Evo ja nemam pojma talijanski i nemoram ga znati, al je dobro znati ga radi sebe, barem osnovno. Pozdrav.

Pozdrav!
Molim vas ljudi za pomoc!
Htio bih se ukrcat na Cruisere,kome da se sve javim?
Posto imam LNG iskustvo ne znam bas kako ide sa Cruiserima
Imam odradjenu kadeturu na LNG-u,visu pomorsku skolu,2 ispita mi fali do diplome visoke pom.,porucnicki ispit.
Od breveta:
2.GMDSS General radio operators certificate
3.Advanced liquified gas tanker operations
4.Basic training
5.Tanker familiarization certificate
6.Medical first aid certificate
7.Advanced fire-fighting
8.Radar opservation and Automatic Plotting aid ARPA simulation-operation level
9.Proficiency in survival craft rescue boats operations
10.ECDIS-Electronic Chart Display Information System Training
Molim vas za pomoc.
Thanx