Carnival

jeli tom maroi treba u mailu slat cv ili kako već? i poÅ¡to nemam sa kruzerima iskustva već samo 6mj kao ass struje na bulku i preddiplomski studij ,na koju poziciju bi se mogao aplicirati?
hvala

Naravno da ako mu saljes mail da te zanima njegoba kompanija, da ces ubaciti CV u mail.. Zar nije svugdje tako?

Pozicija? Kadet, naravno...

jeli tom maroi treba u mailu slat cv ili kako već? i poÅ¡to nemam sa kruzerima iskustva već samo 6mj kao ass struje na bulku i preddiplomski studij ,na koju poziciju bi se mogao aplicirati?
hvala

posalji mu dvi slike ,domovinicu obavezno krstenicu to talijani gledaju
I mozes prvu stranicu matrikule skenirat...

za prvi kontakt je to dovoljno...

Ja se ispričavam na ne predstavljanju, s obzirom da sam se sad predstavio, ponovit cu pitanje. Koliko je teÅ¡ko proći psychometric test, vi koji ste prolazili imate li neki savjet?

Hvala.

Ja se ispričavam na ne predstavljanju, s obzirom da sam se sad predstavio, ponovit cu pitanje. Koliko je teÅ¡ko proći psychometric test, vi koji ste prolazili imate li neki savjet?

Hvala.

Jednostavnije nego sto misliÅ¡,u principu pitanja tipa kakva si osoba,kako reagiraÅ¡ na stres,ako te netko napadne kako rjeÅ¡avaÅ¡ probleme,ocjeni od 1-10 kako ovo,ono....bla bla obična pitalica...to je u principu njihova psiho analiza,bitno da se pokažeÅ¡ kao kooperativan,željan rada i novih iskustava,da nisi za konflikt itd.

Toliko ljudi koji su otisli na carnivala za el kadeta i zaboravili na ovaj forum, zaboravili kako su ovdje trazili informacije prije prvog ukrcaja kako bi znali sta ih ocekuje... Ja gdje god sam bio i isao, dijelio sam dojmove sa drugima kako bi im bilo lakse...

Meanwhile please share my e-mail address with your colleagues, friends for applying for Electr Cadet and Refr Cadet.
I need to hire around 40.

Thanks, regards

Capt. Rinaldo MAROSSA
Director, Marine Recruiting
Carnival Cruise Line | 3655 N.W. 87th Avenue | Miami, FL 33178-2428 |
ph: 305.599.2600 Ext. 12065 | c: 786.397.9953 | fax: 305.406.7464 | e: rmarossa@carnival.com

Tko voli neka izvoli :) CARNIVAL u doglednoj buducnosti trazi 40-tak ETO cadeta.... 4-2 ugovor placa 1690 eura na brodu

Back