Carnival

Dragi moj prijatelju ja san bija na brodima koji su isli u rezaliste i bili su karampane koje nemos ni zamisliti ali to je sve nista ako je ekipa dobra. Znaci ako je ekipa dobra brod moze biti i na vesla koga briga. Evo ti i par slika s mog zadnjeg cruisera koje je user Rino slikava pa s menom podilia. a druga slika je protupozarna pumpa :hihi:D

Udji na njihove stranice ali jednostavnije ti je nazvati Euros u Rijeku . Koliko znam oni ti organiziraju seanse sa nekim Talijanom. Ako si mlad, lip a jos k tome imas Visu , jednom nogom si vec na Carnevala. A ako znas koju talijansku pismu ( ne samo refren) ja te vec vidim kako nam se javljas s broda i saljes nam pozdrave.

Udji na njihove stranice ali jednostavnije ti je nazvati Euros u Rijeku . Koliko znam oni ti organiziraju seanse sa nekim Talijanom. Ako si mlad, lip a jos k tome imas Visu , jednom nogom si vec na Carnevala. A ako znas koju talijansku pismu ( ne samo refren) ja te vec vidim kako nam se javljas s broda i saljes nam pozdrave.

Haha :D , bio sam ja na njhovim stranicama, ali tamo imas samo emailove za spa i hotel department.
A ako nema druge provat cu jos kod eurosa, i do intervjuja naučit koju pjesmu od Ramazotija, ako mislis da ce pomoč :p
thx

ej oni ti imaju juniore,ja sam jedan od njih.to ti je pljacka-radis posal terca za tisucu eura manje...ali za kuvertu ti nisam bas siguran da mos upast...to ti je od zabara department,nasih je dosta malo ali ako si u makinji upa si bez problema,triba neko i radit na brodu,ma provaj zvat eurosa,nemas sta izgubiti...i sretno

Bia sam na Carnivala par godina,nakon 5 godina kontejnerasa,bilo je dobro,radi se ali bez presinga,ali ugovori su banana,sada sam na Royala vec 2 godine ,ugovori bolji 10-10-10
placa u dolarima ali je svaka pozicija bolje placena nego na carnivala(mislim na oficire)
Ovde se radi nesto vise,ali i placeno je bolje.Cisti profesionalizam ,ima 3 talijana na ciloj firmi hahaha...Nasih ima dosta,u usporedbi s cargo brodovima....... ne bi se nikad tamo vratia ni za duplu placu....eto,nije bajno doma je najbolje,ali posao je ok.Pogotovo su elektricari dobro pozicionirani u odnosu na neke druge firme
Pozdrav s Jewela 2 Gas turbine po 25 MW....25 knots,glisira brale....

A znan da je pljacka ali to valjda radis tako par miseci maksimalno i onda za trecega, a posla san mail u eurosa pa ce mo vidit oce li bit kakvog odgovora.

Odgovor Kili,
moze i 26 ponekad hahaha,je imaju 2 General Electric turbine,i dosta cesto idemo
full speed jer je takav itinerar.....
Ja sam samo obicni elektricar :)
Ima i diesel ,ugradjen radi ustede goriva....
Kako je na Celebrity-a...

Isto tako je kod mene 2 Gas Turbine po 25 Mega + DG koji je naknadno dodan radi ustede...kada idemo full potrosnja je preko 200 l u minuti :)

Di trenutno imate rutu?Jer znam da po Karibima nitko ne ide 26 kt...pa me zanima jer je nama top speed 24 kt...

Mate / Kile
Koji vam je itinerary, je li dolazite u St.Thomas.....?
Ja sam trenutno isto po karibima,mozda da se i nadjemo negdje ako nam se putevi susretnu,ono kako se kaze....'uz casicu razgovora' he,he......
Eto me u ECR-u i gledam kako ovaj panamez tu glumata....ima takvu facu,bas te pita jedan samar

Idem i u St.Thomas,ali sada sam trenutno u Cartageni,pa Puerto Limon,Cozumel pa Miami i onda krece opet kruz za istocne Karibe...ali ja lagano doma 6.3. iz Miami-a tako da mozda drugi put...;)

LJudi javite se High Voltageu on je legenda s njim ce biti smija na casici razgovora. On je na N.Dawn

ej ja taman dosa s carnivala.sistem rada je totalno primitivan.zabari su totalno coporativan narod.ne radi se puno,ima dosta posade u makinji.ja radia 5 miseci po 10 ak sati dnevno ali mi kazu da san upa na brod s totalnim budalama tako da to nije na cilon carnivalu.zivot je ludilo,ako je parti i imas nocnu smjenu mos poc doli i odmarat ako ti je drugi ok.ma zivot je dobar na carnivala ali zapamti da nemas ista prava ka zabari,neka ste isti cin.
e i pitaj svog sekonda ako je zabar da ti objasni razliku 2/4 T motor,pa ces cut da nema vrimena-vecina njih nema poojma-moje iskustvo..
postole bijele dobijes,a crne ponesi od doma jer su skroz bezvezne.
i lijecnicki ti placaju drugi,nakon dvi godine,za vizu neman pojma....
pozdrav

--------------------------------------------------------------------------

ma sve je tako,ubiti ako ces radit radi ako ne netribas eto taki su i oni,ali isto ako uletis na destini onda je vec jebeno jer ti je CE smangano talno u makini,i sto se mene tice odlican je,ali isto tako ako ces malo radit ides naprid,nebrini vide to i oni,ja dosa na triumpha CE nije tia niti pricat s nama ali bome nakon 14 dana bili smo najbolji prijatelji kad je vidia da mu hrvatski tim drzi makinu,placa za trecega 4310,2 5300 itd,i nije istina ka sto govore da se ne more napredovat,more se ali triba se i pokazat,ali sigurno te niko nce nista pitat ako si u kurcu od prosle noci,a kad odu svi lipo u evaporator rumu ubijes malo oko,ali ako ces promociju isto triba pazit jer ti se sve gleda,ponasanje a i cak jeli pladtis stuartu da ti napravi sobu,sve u svemu prva liga,evo ja u cetri nakon gvardije oden u tuti na lido na hamburger ili na rucak posli dvi na lidu,spiza je dobra,imores ka oficir sto god oces naravno ne prvi ugovor

ljudi kakve su place za sekonda na NCL,jeli ima tamo indijaca ka officira,i kakve su place na celebritu i ko su im officiri,dajte malo iskustva ko plovi tamo,usporedbe radi,evo ja na karnivala i nebi se mica od tamo pogotovo sad kad je kriza,a na karga san bija 7 god i moga bi ponovo ali samo kad bi me sa vilama tirali

ali nisu mi nikako jasni ti talijani kurca neznaju,ali isto tako nisu oni dosli radit,dosli su uzet pare,na rojala nema jer kad bi dosli iskrcalo bi ig odma tamo koliko san cuja je malo stega,tako da je njima karnival polavon

Back