Carnival

a tako mi je reka ovi iz eurosa.to je za strojare razgovor , jer valjda za strojare je jedan , za nauticare drugi , tako san bar ja shvati

Meni je također gospar iz Eurosa rekao da je intervju u 1.mj ali ja sam struja i reko je da je za električare u 1.mj..

ok, zahvaljujem, zvali su me u 10tom i rekli kroz mjesec dana, a na kraju ce bit 3 mjeseca. Za koliko bi se moglo bit na brodu ako te prime?

ok, zahvaljujem, zvali su me u 10tom i rekli kroz mjesec dana, a na kraju ce bit 3 mjeseca. Za koliko bi se moglo bit na brodu ako te prime?

Poucen pricama ljudi koij mi govore ja ti mogu reci da je to MILIJUN DOLAR QUESTION. Zato jer te mogu zvati odma s intervjua da ides a mogu te ostavit doma i par miseci. To nikad neznas.

ej ja san isa na intrevju krajem drugog miseca i ukrca san se krajem cetvrtog.dva miseca cekat je ok-sad vec radim drugi ugovor i vec mi je lagano puna kapa carnivala i zabara.
pozdrav iz cozumela pa se cujemo

ej ja san isa na intrevju krajem drugog miseca i ukrca san se krajem cetvrtog.dva miseca cekat je ok-sad vec radim drugi ugovor i vec mi je lagano puna kapa carnivala i zabara.
pozdrav iz cozumela pa se cujemo

ha ha nista cudno,nego na kojem si to brodu,idem i ja brzo neda mi se a sto cu

Alo ekipa!
Cuja sam se danas sa Eurosom.Kazu da je intervjuu za Carnivala(ali samo za makinu)
02.02.09!
Reka mi je agent da je broj mista ogranicen tako da se triba prijavit ca prije.
Dosta mi je carga idem provat na bili brod.
Pozdrav svima!

Jeli ima netko na carnivalu kao električar,elektroničar da napiše par stvari o intervju-u za električare kakva su pitanja i sl.,i kako je na brodu kao električar,ovdje uglavnom komentiraju strojari pa eto ako ima netko električar....

Usput ja čekam za intervju za asistenta struje,i još se nezna kad će biti za njih intervju u Rijeci,ako nekoga zanima to..

Pozdrav

a evo i ja sam napokon docekao i prosao intervju za carnivala, intervju nije tezak, sad sam predao papire i cekam da me ukrcaju, kazu da ce biti brzo pa cemo viditi..., nada umire zadnja...

Kad si bio 03.02?? Za električare ne prave intervju do daljnjega,ko zna kad će.
Čuo sam da su svi prošli intervju,što su pitali?

Da, 03.02.., a evo i ja sam čekao na intervju 3 mjeseca, meni je lik rekao da nas je prošlo 12 od 24 kad me zvao, još su samnom prošla tri prijatelja, išli smo zajedno. Nije strašno, razlika dvotaktnog i četverotaktnog, marpol anexe, evaporator, klarifikator-purifikator razlika, klase pozara i to ti je to uglavnom, par rečenica.

ej strojaru cestitam ti na ukrcaju.stvarno je lipo bit na bijelom brodu...
ali di te bas stave na fantasya...
cua sam da je tamo u makinji groblje ali nije puno bolje ni ovdi...
show must go on

Nije valjda toliko groblje, al i ti putnicki mogu biti takvi..., cim ja idem mora..., samo da mu glavna makinja ne gori svaki drugi dan... drugo je sve dobro... tako je show must go on... pozdrav...

Back