Carnival

ipak nije liberty nego legend ode j*** lud zbunjenog, danas mi javilo..seattle pa po aljasci..pa eto ako je ko bija na legendu da ima kakvi info ;)

Poslano s Nexus 4 putem Pomorac.net

ipak nije liberty nego legend ode j*** lud zbunjenog, danas mi javilo..seattle pa po aljasci..pa eto ako je ko bija na legendu da ima kakvi info ;)

Sretno i mirno more. Javi kako je, pogotovo nama budućim asistentima :)

Last edited:
Evo listam pa ne mogu nac. Moze li mi netko rec koja je placa na Carnival za 1st electrician ili 2nd electrician. Dogodilo mi se da sam u prici za carnival i celebrity pa bi tija saznat uvjete na ove obe kompanije prije nego mi oni kazu. Puno hvala

ja ka kadet struje imam 3300 eura,ali mi spadamo pod elektroničare tj. oficire,dok su električari obična posada. Prije tri dana baÅ¡ pričao na brodu sa jednim rumunjom 2nd electrician 1500 dolara mu je plata i 6-2 ugovor.

Last edited:
ja ka kadet struje imam 3300 eura,ali mi spadamo pod elektroničare tj. oficire,dok su električari obična posada. Prije tri dana baÅ¡ pričao na brodu sa jednim rumunjom 2nd electrician 1500 dolara mu je plata i 6-2 ugovor.

jel ti to drugi put na njima?

Prvi put,potpisao ugovor kad sam doÅ¡ao na brod za cadeta a,plaća kao tvoja, a uplatili mi duplo. Luda kuća ti je ova firma

Zamolio bih sve vas sa palube koji ste bili na intervju za CCL da napisete otrilike iz struke sta su pitali . Hvala.

Prvi put,potpisao ugovor kad sam doÅ¡ao na brod za cadeta a,plaća kao tvoja, a uplatili mi duplo. Luda kuća ti je ova firma

a daj boze da ode bude tako..ja potpisa na 1690 eura a sad sta ce uplatit vidit cemo..i vidin i ja da je ovo sve ludo ode

Alo vi na karnivala upali ste priko foruma na racun nas sa karnivala a sad vàn je tesko stavit place ode na forum...docu van za koji misec tamo nazad pa ce bit belaja :)

Jos jedanput jesu li 2nd eng place jos na 5300e?

Alo vi na karnivala upali ste priko foruma na racun nas sa karnivala a sad vàn je tesko stavit place ode na forum...docu van za koji misec tamo nazad pa ce bit belaja :)

Jos jedanput jesu li 2nd eng place jos na 5300e?

A sta je? Bizis ca da te ne uvati ovih -25%.Jedino cruise i LNG ce opstat u ovoj krizi....Sritno

Sent from my iPhone using Tapatalk

A nije jos nista potvrdeno..iman bolju opciju..ovo na karnivala je premalo...nevirujen da su digli...a drugi blokovi pricaju o da nije 25%

Back