Kanoo Shipping
New member
Jel ovo Carnival UK ili CCL..
Evo će svi sa ? koljkice u manekene, za nevirovat..![]()
Neće ??koljka??i u manekene, ne sekiraj se.
Jel ovo Carnival UK ili CCL..
Evo će svi sa ? koljkice u manekene, za nevirovat..![]()
Ma ne sekiran se ja, ima ??koljkica oko mene, mogu buzaru napravit..Neće ??koljka??i u manekene, ne sekiraj se.Kolegu mi zanima, pa san se raspita. Ali bogami lipa para, nema ??ta.

Ali bogami lipa para, nema ??ta.
) pa onda dr?že momke doma po tri mjeseca umjesto 2 kao prije. Ako nekome fali dana da se zna orijetirati
Evo malo fri??kih vijesti sa Carnivala.
Kako su početkom godine ukinuli poziciju galley eng tj trećeg u hotelu sada im se stvorio vi??ak trećih ( a rade intervjue za sekonde) pa onda dr?že momke doma po tri mjeseca umjesto 2 kao prije. Ako nekome fali dana da se zna orijetirati
![]()
netko je napiso mail po svim brodovima plus Domenicu Rognoniu enviromental directoru o tome da ovaj baca bilge u gray water. izgleda da se nekome gadno zamjerio, navodno su pokrenuli istragu o tome ali ne znam kako je zavrsilo. uglavnom mail je bio na talijanskom i sve u detalje opisano sto se radi.stara prica,to se radilo,i dok su bili na probi,e da je tamo samo bilge u gray water pa onda balasna pumpa![]()
... ja sam imao prednost što sam znao talijanski
netko je napiso mail po svim brodovima plus Domenicu Rognoniu enviromental directoru o tome da ovaj baca bilge u gray water. izgleda da se nekome gadno zamjerio, navodno su pokrenuli istragu o tome ali ne znam kako je zavrsilo. uglavnom mail je bio na talijanskom i sve u detalje opisano sto se radi.
mail je napisao hrvatski casnik, puno los talijanski sa velikim brojem gramatickih pogresaka.
nekome se svakako gadno zamjeriomail je napisao hrvatski casnik, puno los talijanski sa velikim brojem gramatickih pogresaka.
Talijanski leži nama u Dalmaciji i može se brzo naučiti. U Splitu sam davno učio kvalitetan talijanski u udruzi Dante Alighieri,