Carnival

A sta je ovo svi ste pobigli.:rolleyes:
Osta sam sam he he. A to da im ljudi bize pa to je stara prica ako nekoga zanima neka procita thread od pocetka (ako nesto nije brisano).
Pozdrav ljudi odo ja sutra na Pride. Opet......................

A sta smo tribali bit skupa na brodu?Meni je salustri reka da triban 26.01.na pride za senior prvog,ali ostavicemo one 54 glave motora nekome drugom,a ja idem ucit neke druge stvari:hihi

evo brata mi danas zovu na triumpha,(a bija je tamo 3 miseca)nakon skoro 3 miseca doma,pa in je reka da je ugovor bija 4-2,a sad ispada 3-3,i da mu fali love.reka in je neka rijese taj problem jer ce ga tribat risit sam.sat nakon ga zove tip za C/E(malog)na 35 m jahtu,placa odlicna,evo maloprije potpisa ugovor.znaci jedan manje

@cruise line,
ostavi lipo glave svon kolegi M.G.neka se on je...:D,sa glavama,a ovo sto ces ti ucit vjerojatno su te zvali da ti nekoga naucis,to je sigurno,prica san s njim a govori da je pala i njemu promocija,ali govori da i s tin opet ima 800 eura manju placu od mene,he he he,lip pozdrav

Last edited:
@crta zara

Al'je i M.G.avanca?Aj neka,a ja san mu sad kad smo se minjali reka da njusim okolo i da ce vjerojatno nesto uletit.Ne navigamo za "strike na kosulji"ka talijani i indijci nego za solde,a carnival je "malo"zaosta za ostalima u lovi..ebiga nije lako placat le bron jamesa svaki misec,pa bi tili na nama zeru ustedit.

@propuhani
znaci tamo je show sa motorima
turbine im ionako radi ABB:udriglavom,a za glave nek Elicio da ruke,btw pozdravi mi Elicia,on je O.K,a znamo se od kad smo terci bili,pari mi se da je sad na prideu dobra ekipa,ja nisam bija tamo ima sigurno 4-5god

Nije Elicio na brodu on se vrti po Spiritu. Upravitelja nema trenutno na brodu Antoneli treba doci za koji tjedan. Acting Ch eng je kapo Vultagio a evo danas je sa mnom dosao Gargulio. Ma motori su tulum na ovom brodu, kako si ti digao sidro dolazi na transfer Longin sa Legenda dok ne nadu nekoga drugoga.
Digli su nam placu:
junior treci 3361 eur
terco 4631 eur
sekondo 5801
jbg dalje nisam gledao.
Uglavnom svatko tko je na brodu znat ce cifru za svoj cin ovo je samo za radoznale. Pozdrav.

Last edited:
pozdrav, ljudi,

ima li netko kakav kontakt mail ili link za aplicirati na carnival ili neku od njihovih podkompanija, probao sam pretra?žiti njihove stranice, ali nigdje nisam na??ao gdje mogu aplicirati

inače sam na brodu električar (zadnja pozicija 3rd electrical engineer), a na kopnu sam bio IT tako da mi je svejedno za koju poziciju aplicirati od te dve

na sada??njoj kompaniji mi je malo predug ugovor pa tra?žim ne??to gdje je ugovor 3-4 mjeseca, a ne 6 pa te zadr?že jo?? jedan preko

pozdrav, ljudi,

ima li netko kakav kontakt mail ili link za aplicirati na carnival ili neku od njihovih podkompanija, probao sam pretra?žiti njihove stranice, ali nigdje nisam na??ao gdje mogu aplicirati

inače sam na brodu električar (zadnja pozicija 3rd electrical engineer), a na kopnu sam bio IT tako da mi je svejedno za koju poziciju aplicirati od te dve

na sada??njoj kompaniji mi je malo predug ugovor pa tra?žim ne??to gdje je ugovor 3-4 mjeseca, a ne 6 pa te zadr?že jo?? jedan preko

jesi proba preko eurosa u rijeci,odi na njihov site euros d.o.o. i ispuni application ili ih nazovi

Pitali su me u Eurosa dali imam kojeg prijatelja strojara jer im triba ljudi za Carnivala, pa ako koga zanima...

neka se "uozbilje"sa placama pa in nece iskusni ljudi ic ca:udriglavom:udriglavom

carnival drzi prosjek placa na trzistu i uvijek je bilo tako, ne znam koliko vise zaradjujes sada, ali na cruise market i nema bas puno vise izbora osim rccl.disney kao neka visa klasa first officer 9000 usd , u nas 6800 eura sve je to manje vise isto.
sta se tice drugih pomorskih sektora ima placa puno vecih daleko od toga

ljudi su vidili pogotovo prvi i sekondi kako ima i lipsih i bolje placenih poslova sa puno manje stresa....zato i idu ca....za mene to tamo i nije bilo bas normalno a izdrza san dosta....evo brat mi place kako nemore vise tamo...a svaki dan dolaze novi i moras ih ucit a sutra ti isti talijancici se tebi prave pametni...smatram da svi koji su nesto vridili su otisli na bolje firme....na karnivala prvi motora(senior prvi) ima 6800e plus bonus nekih 200-300..na RCCL 8000dolar svaki misec otprilike i radi 6 mj.....to je velika razlika

kako odi jedan kolega kaze ne radi se za strike nego za pare:uzdravlje:D

ljudi su vidili pogotovo prvi i sekondi kako ima i lipsih i bolje placenih poslova sa puno manje stresa....zato i idu ca....za mene to tamo i nije bilo bas normalno a izdrza san dosta....evo brat mi place kako nemore vise tamo...a svaki dan dolaze novi i moras ih ucit a sutra ti isti talijancici se tebi prave pametni...smatram da svi koji su nesto vridili su otisli na bolje firme....na karnivala prvi motora(senior prvi) ima 6800e plus bonus nekih 200-300..na RCCL 8000dolar svaki misec otprilike i radi 6 mj.....to je velika razlika

Koliko si siguran u ovo ??ta si napisao ?????? :udriglavom

prvi motora na rccl ti ima 11300 usd , a radi 12 sati na dan .Carnival 7300 eura i radi se od 0800-1630 sa pauzom od 2 sata za rucak pa ne znam vise ni sam.

carnival drzi prosjek placa na trzistu i uvijek je bilo tako, ne znam koliko vise zaradjujes sada, ali na cruise market i nema bas puno vise izbora osim rccl.disney kao neka visa klasa first officer 9000 usd , u nas 6800 eura sve je to manje vise isto.
sta se tice drugih pomorskih sektora ima placa puno vecih daleko od toga

Carnival drzi prosjek zato jer je pokupova konkurente i drzi nekih 60% trzista,pa tako i diktira place u svim kompanijama koji su dio corporationa,s tim da na ccl bude "koja stoja vise" sve ostale cruise firme koje nisu dio carnival corporationa imaju vece place.RCCL,NCL,DISNEY,CELEBRITY,CRYSTAL,STAR CRUISES...

Ja sam eto posli 11 god.na carnivalu odlucija prominit i firmu i otic u drugu granu pomorske industrije(LNG FSRU) i mogu ti rec da mi je za sta nisam prije to napravija,ne samo radi love koja je kudikamo veca,nego sam i "mirniji u glavi"nema onog presinga,bezkonacnih regula,glumatanja nego iskljucivo radis svoj posal i to je to.

Koliko si siguran u ovo ??ta si napisao ?????? :udriglavom

prika za karnival znan jer san do prije godinu dana naviga tamo,e sad za RCCL nisan siguran ali mi se jedan pohvalija da sekondo ima 5k dolara svaki misec i ugovor je 2-2,a drugi govori da je prvi i ima 8k svaki misec....sori ako san krivo cuja ili koga izlaga....

lipo je na kruzeru bit jedan dva ugovora...sve posli....sve teze i teze....:uzdravlje

prika za karnival znan jer san do prije godinu dana naviga tamo,e sad za RCCL nisan siguran ali mi se jedan pohvalija da sekondo ima 5k dolara svaki misec i ugovor je 2-2,a drugi govori da je prvi i ima 8k svaki misec....sori ako san krivo cuja ili koga izlaga....

lipo je na kruzeru bit jedan dva ugovora...sve posli....sve teze i teze....:uzdravlje

Pa zbog RCCL-a sam to i napisao,nije ba?? najtočnije ali o.k. :D

Ma to je stara prica koji office u Miamiu prodaje . kao ono nema se dovoljno ljudi pa cemo biti prisiljeni krcati filipe i indijce za trece..... :hihiMislim seru kvake samo gledaju jeftinije placati ljude a nas odjebati. Ali to se nece dogoditi dok je offica u Monte Carlu. Tj dok je office tamo bit ce dobro sto se placa tice a kada ga ukinu i sve se bude vodilo iz Miamia najebali smo.....:p

ako se docepaju kalkulatora i izracunaju da za jednog Hrvata ili Talijana mogu imati 5 Filipa ili Indijaca-gotovo je....... a cinjenica je da stede na svemu

pa onda maknite kalkulatore iz officea i bit ce posla :uzdravlje
salu na stranu gazda je Zidov, lova je u pitanju i tu ljubavi nema drzat ce nas dok bude imo interesa a onda ciao & dovidjenja i zabarima i nama

Carnival - uk interview

Carnival - uk interview

Pozdrav,

Contract length 4 months on / 2 months off.

HIRING INTERVIEWS ON 27th of April 2011 for ENGINEERS and ELECTRICIANS

Apply with: P A S A T d.o.o.
Split / ? ibenik
Ph : +385 21 485 612
Ph: +385 22 213 750
Cell : +385 99 344 33332
Email: pasat@si.t-com.hr

Back