Carnival uk - interview

Carnival uk - interview 27 / 28. 06.2011

Carnival uk - interview 27 / 28. 06.2011

Bog

Evo novi interview će biti 27 / 28.06.2011 za:

Safety Officer
1OFF
2nd OFF

Ship Services Engineer
1ENG.O
2ENG.O
3ENG.O

1ETO
2ETO
3ETO

POzdrav
Martin

Kada je intervju točno i gdje? Da li ko planira mo?žda ići...? da znam kakve su ??anse... je li nemoguće upasti bez iskustva na putničkim brodovima...?

Kada je intervju točno i gdje? Da li ko planira mo?žda ići...? da znam kakve su ??anse... je li nemoguće upasti bez iskustva na putničkim brodovima...?

Carnival ne trazi uopce iskustvo,samo da imas chief mate unlimited dozvolu i upadas (za sekonda ili terca)

Super ako je tako, iman Ch/O unlimited...
Samo da li treba biti najavljen za intervju, sad je subota a u pon je valjda intervju, a neznan ni gdje...

Super ako je tako, iman Ch/O unlimited...
Samo da li treba biti najavljen za intervju, sad je subota a u pon je valjda intervju, a neznan ni gdje...

Vjerovatno triba bit najavljen, mislim da se ode misli na Passat u Sibeniku, ali takodjer imas u Splitu u SSM-a intervju uskoro, pa se javi njima ako ne uletis u ponedjeljak.

Ovaj intervju ukrajem 6 miseca je odgodjen.A intervju je u Splitu.Agencija je nasuprot ulaza u bolnicu firule,ma malo doli,(zgrada od Ivanisevica).

novi interview

novi interview

Carnival
Interview za sljedeće pozicije:
Safety Officer
1st OFF
2nd OFF
Ship Services Engineer
1EO
2EO
3EO
1ETO
2ETO
3ETO

Ph : +385 21 485 612
Cell : +385 99 344 3332
Email: pasat@si.t-com.hr
martin@pasat.hr
Contact person : Martin Cerina

samo da imas chief mate unlimited dozvolu i upadas (za sekonda ili terca)
Negdi se govori o budućnosti hrvatskog pomorca, pa dok budemo prihvaćali ovake degradacije i jo?? bili sritni da nas sa ovakvim kvalifikacijama primaju, nećemo daleko dogurat, pa vi kolege malo razmislite..

Opet se pi??u pizdarije:confused: To nije intervju za Carnivala već za Carnival korporaciju a to su dvi različite firme. Pisalo se o tome ranije već. Samo da znate kada zavr??ite na Princessu ili Cunard-u:rolleyes:

Opet se pi??u pizdarije:confused: To nije intervju za Carnivala već za Carnival korporaciju a to su dvi različite firme. Pisalo se o tome ranije već. Samo da znate kada zavr??ite na Princessu ili Cunard-u:rolleyes:

a moj propuhani,za ku.ac ti je gubit vrime objasnjavat ljudima koji su lini procitat bar par prethodnih stranica na temi po kojoj pisu,bar da bi se informirali,da ne pisu piz...ije

Bog, sku?žajte na malom zaka??njenju u odgovoru...
Novi interview će biti u Splitu u Srijedu, 10.08.2011.
Za ovaj interview englezi tra?že:
1st eng
2nd eng
3rd eng

1st eto
2nd eto

Pa ukoliko je netko zainteresiran neka ispuni neka se javi.

Poz

Pozdravljam

Ima li netko informaciju o iznosima place za 1ETO&2ETO,te trajanjima ugovora?Pitanje se odnosi na sve sastavnice korporacije,ukoliko placa nije jednaka iznosom i drugim beneficijama za iste pozicije pod razlicitim brand-ovima.
Imam job description za 2ETO pod Carnival UK,a pod location stoji-fleet based pa me zbog toga zanima sto se moze ocekivati pod kojim brandom.

Hvala.

Bog Svima...
Novi interview Carnival UK ( P O CRUISES, CUNARD ) će biti 19.09.2011.
Ukoliko ima kandidata za sljedeće pozicije slobodno se javite...
SSE
1st eng
2nd eng
3rd eng

1st ETO
2nd ETO

Re ElectricalA - aj se javi na 485625...
Poz
Martin

Bog,
Interview će biti 19.9.
re paluba, na?žalost ni??ta.
Zadnje vrime nam uopće ne gledaju aplikacije od palube...
Samo električare i strojare.
Poz

novi interview / du?žina ugovora..

novi interview / du?žina ugovora..

Bog Ekipa...

evo malo novitadi...

Ugovori od 12 / 2011 ili 1 / 2012 su 2 on / 2 off..

Novi interview poćetak 11 / 2011...

Opet tra?že samo strojare i eto-s...

ukoliko ima netko zainteresiran nek se javi i za plaće da njih ne pi??em ovdje...

Pozdrav
Martin

Bog Ekipa...

evo malo novitadi...

Ugovori od 12 / 2011 ili 1 / 2012 su 2 on / 2 off..

Novi interview poćetak 11 / 2011...

Opet tra?že samo strojare i eto-s...

ukoliko ima netko zainteresiran nek se javi i za plaće da njih ne pi??em ovdje...

Pozdrav
Martin

a jadni nauticari???:o

Back