Brodovi kontenjerasi

Pozz postovani kolege, eo vidin da e grupa zamrla. Pa bi da malo ozivi. Kakvo e danas stanje s kontenjerima?

Nikakvo, sovjeti (rusi i ukrainci) diktiraju ritam.

nikako je jer kompanije trebaju stalnu posadu prvenstveno mislim na njemce,a mi smo im bili posada dugo, samo svi su utekli
jer su se za cro otvorile neke druge grane osim kontenjera koji to nisu mogli pratit s placom
sad kad su se te druge grame smanjile reducirale ,tesko je ic nazad jer su firme vec popunile mista i okrenile se drugim nacijama

ja sma radia na kontenjeru di su sve struje ali sve i 80% kapa bili cro danas ih nije niti 10% jer svi smo otisli a tribalo je to popunit

Apsolutno si upravu. Sičam se kad mi je stari početkom devedestih prelazia s bulkova definitivno na kontenjere tada se to smatralo atraktivnijim i boljim poslom od tankera a i na njemačkim firmama di je on bia jedno vrime jako se dobro zarađivalo. Kasnije kako si i sam reka ljudi su odlazili dalje tankeri pa offshore i naravno teško se nazada vratit. Po istom poučku se dogodilo na tankerima.

nikako je jer kompanije trebaju stalnu posadu prvenstveno mislim na njemce,a mi smo im bili posada dugo, samo svi su utekli
jer su se za cro otvorile neke druge grane osim kontenjera koji to nisu mogli pratit s placom
sad kad su se te druge grame smanjile reducirale ,tesko je ic nazad jer su firme vec popunile mista i okrenile se drugim nacijama

ja sma radia na kontenjeru di su sve struje ali sve i 80% kapa bili cro danas ih nije niti 10% jer svi smo otisli a tribalo je to popunit

Stefnik Marine hitno potražuje ELEKTRIČARA za manji kontejner bez dizalica!!!

Company: GERMANY
Position: Electrician
Ship: CONTAINER
Trading Area: WW
Contract: 4 MONTHS
Certificates: standard STCW
Requirement: min. 2 contracts in rank
Joining: 4th July
Salary:4800 Euro / month

E-mail: stefnikmarine@t-com.me
Mob: +381 69 220 574

Fala na odgovoru, samo se moje pitanje odnosilo na CGM i posal prvog palube. Dali je u dnevnici na svin brodima ili samo na onima priko 10 000teu.
pozdrav

AKo pitas za smanjenje plata na MSC smanjenja je na svim brodovima, TEU je nevazan
A ako pitas za plate cifova uopsteno mislim da je TEU opet nevazanl, firma je firma.
TEU je vazan, barem bio na CMA prije 4,5g kad sam bio tamo. Veca je bila placa na brodovima preko 10000teu.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Back