mornareva zena
..................
Evo mi se pari da nan je i forum u besparici kad ovoliko steka i stenje,nebi ga gospe o Pojisana otvorila na momente 
A bogme moran i ja pripomenit da kad san ja sa svojom mizernom placon prin deset godin zimu za zimu (tad je zemja najjeftinija kad puse bura sa posolicon) kupila toliko puno zemje za po 10 marak kvadrat,u nekih starih baba, na jednom malom otoku u nasem akvatoriju,kad ni trajekt ni vozia tamo,nego se kaicima pribacivalo,onda pomorci stvarno mogu sebi priustit sve zivo,samo je pitanje zele li to podilit sa svojon familijon.
Soma dela soma,muz ni to zna do prin po ure,pa sad brze boje razmisja kome to utopit....a vidin ja da vode ima mladih i radisnih judi,pa eto ako ko oce neka se javi.Nisan ja to nikako tila govorit,jerbo san znala da ce on to brze boje dat na prodaju,ma ni meni zaj zemje,nego velikih lipih rogaci od deset metri ca beremo vec godinan i mater cini rakiju o njih,prodaja gre ko luda za nauticare,stojidu u redovima za kupit.I eto sad kad san mu tajnu otkrila nece ni cut da ne prodajemo,oce prodat posto poto...a u dolcicu sa rogacima lipi smisni vinograd stoji i ceka da ga se pocme obradjivat,sunce ga umije od zore do mraka....a ja bidna mislila da ce nan to lipo ostat za dicu nasu,da uzivadu i radidu,a sad rastrosan muz oce sve prodat da bi vratia puste dugove na izgubjenin dionicama...eh,a koja lipa kucica blizu vinograda,od 20 m2,stoji lipo,a ne triba ni dozvola za obnovit sad kad je Dropulicka povecala kvadrate za duplo.
A gospe moja a za koga san se vo udala....eto ti nase mladosti....bilo bi mi boje da san mucala,ali cacu nisan vise mogla sakrivat odakle pusta rakija i soldi...