BCM - Kotor

captainvuki

3rd Officer
Pozdrav svima na forumu,
ako je neko bija več ukrcan priko ove agencije može li napisat svoja iskustva sa njima.Trenutno san sa njima u kontaktu za moguči ukrcaj na kontejnerski brod od kompanije ZIM.Brod je trenutno u lay-up na Filipinima.Rekli su mi da ZIM diže vrlo brzo šest brodova iz lay-up,pa če tribat kompletnu posadu za sve te brodove.

evo vam odgovora iz Kotora

tko voli nek izvoli!

Postovani,

Postoji mogucnost za ukrcaj na kompaniju Zim, za 10-ak dana ce ponovo aktivirati 6 brodova koji su na Lay Up na Filipinima.
Plata za 2/O je 3700 USD, ugovor 5 mjeseci, brodovi imaju 41507 GRT, '96 / '97 godiste.

pazite se dobro ove agencije jer gospodin Macic trazi novac za ukrcaj,a sto se tice ZIMA nista lijepo nisam cuo od ovih ljudi koji su bili kod njih tako da dobro vodite racuna.Pozdrav

jos sam zaboravoio da napisem ako idete na zima moracete da polazete neki Ispit u Haifu u ministarstvo pomorstva to su uveli jer je 2005 drugi palube iz Kotora imao havariju kod Japana, udario je u ribaricu i ubio dva ribara.

Last edited:
pazite se dobro ove agencije jer gospodin Macic trazi novac za ukrcaj,a sto se tice ZIMA nista lijepo nisam cuo od ovih ljudi koji su bili kod njih tako da dobro vodite racuna.Pozdrav

jos sam zaboravoio da napisem ako idete na zima moracete da polazete neki Ispit u Haifu u ministarstvo pomorstva to su uveli jer je 2005 drugi palube iz Kotora imao havariju kod Japana, udario je u ribaricu i ubio dva ribara.

Goranu Macicu se plaća ukrcaj, to je točno, ali svi agenti tamo slično rade i Špiro Sikimić, Rade Nikitović, svi oni uzimaju proviziju.

Laguna Shipping Cetinje maritimeagency.ct@t-com.me tamo se ne plaća ukrcaj
tel. 0038286230145

Last edited:

@Trile, da li plaća dolazi redovito na Zim-a???:uzdravlje

Agencija laguna!?

Agencija laguna!?

Agenica LAGUNA- Shipping&Crewing Agency; Capt. Markovic Marko -Cetinje.
tel:+382 41 232159: mob:+382 67 818798; email:maritimeagency@t-com.me,
www.laguna.t-com.me..

Ovi podaci su od prije nekoliko godina,mozda se nesto i promjenilo..
Nepouzdana Agencija-(moguce-uzimanje love unaprijed),

Mislim da je prije Ofer brothers nego ZIM(iako i oni to sve dr?že:rolleyes:)
prijatelj mi je već godinama tamo,rekao mi je da je Baraka(Adriamar) krca na njih a kako je ovaj izgubio licencu sad navodno ide se preko Kotora...:hihi

Drug mi je 2/O na EastMed-u. Koliko se sjecam, plata za ovu poziciju je 6350e, samo na brodu naravno.
3/O negdje oko 5000e. Za ostale pozicije ne znam. Ugovor je 6 mjeseci, ali nerijetko ostanes i duze. Koliko se stoji doma, sve zavisi, nekad 3 mjeseca a nekad i po 6-7, jer nemaju neku tacno utvrdjenu rotaciju.
Imaju balkove, kontejnere i tankere. Koliko sam upucen, nase ne salju na dry cargo, vec samo na tankere ( crude oil u najvecem broju ).
U BCM-u je Capt. Goran Macic, po meni jako korektan. Za oficire koji apliciraju postoji CES Test. :uzdravlje

Back