Baniranje

NA spisak baniranih danas se prikljucia i user Sestar od danas pa 7 dana

Pozdrav i ode cemo stavljati usere koji su banirani.
Za sad su trajno banirani DPMaster,
FletcherChristian, i pharaone a zute kartone jos imaju ( tj banirani su bili na tjedan dana Iquazu i Marinero-tk i Sestar

Pozdrav i nadam se da se ova lista nece popunjavati.

Iguazu baniran na 7 dana..

Meni je zao ali nema tolerancije za nikog. Bija je stavljen kao forumski zajebant ali i to imagranice. Zao mi je ali pavila su za sve ista pa ako ih Ja, sonny i svi Moderatori mozemo pratiti i tisuce drugih usera onda ce i forumski zajebant Iguazu.

Nakon 7 dana baniranja i oprastanja svih uvrida od strane gospodina Fletchera, on se vratio na forum i poceo u svom prepoznatljivom i njemu jedinstvenom slalomu uvrida,pametovanja i nepostivanja pravila nastaviti svoj niz.
Ja osobno mislim da narusavanje ove idile koja vlada na ovom forumu nije dostatno da jedna takva osoba sve narusi i vrida. Stoga ovim putem najavljivam i dalje da ce se baniranje takvih korisnika nastaviti kao i dosad. Nema veze sta se poznamo vise nego prije pravila su tu da se postuju. Male prekrsaje svi radimo i to je normalno ali nakon 7 dana ladenja opet se vratiti kao svjetski sampion u vridanju e to nece ici. Stoga Fletcheru Adio. :hihi

BTW nesluzimo mi admini i moderatori da bi samo trcali za nekim korisnicima i brisali njihove postove. Bar ne ode na ovom forumu. Od 778 usera zasad su 2 otisla zauvik. Mislim da i nije puno s obzirom koliko nas ima.

Uvik je bilo onih koji će pljuvati po svemu zato ??to je drugi potega inicijativu,jer takvi nisu dovoljno pametni da to učine sami. Samo ih triba ignorirat jer mo?žda kući ne mogu činit ni??ta pa onda lječe svoje frustracije na drugi način.:uzdravlje

@dalmos,sonny
Ma lako sta ste ga banirali ali ste obrisali postove a vidim da je bilo zanimljivo.Tija sam napisat post ali ste i temu zakljucali.Uopce na toj temi mislim da se ne bi trebalo dozvolit bilo kakvo diskriminiranje izmedju ovih sa srednjom(razumin ljude tili bi bolje i vise) i ovih sa visom skolom(ne razumin ih sta ih briga oce li ovi dobit taj brevet ili ne),a cinjenica je da se upravo to pocelo dogadjat.Stalno prepucavanje o tome ko ima visu i ko ima srednju.Misljenja sam da bi svi trebali gurat u smjeru da se ti breveti dadu ljudima sa srednjom a ne da ovi s visom radi nekih osobnih frustracija to bojkotiraju.Ne mozemo bit na jednoj temi zajedno a na drugoj jedan drugom jebat mater i zaplitat noge.Osobno imam visu i sta bi to mene ostetilo da i ovi sa srednjom dobiju brevet koji im treba za napredovanje???Bi li to meni ukralo posal.???Ali cini mi se da je na djelu prisutna politika radje da susidu crkne krava nego da moja oteli.
Jednostavno ne razumin tu ljudsku zlocu i zavist,i zato bi banira sve one koji su protiv da ljudi sa srednjom dobiju taj brevet.Igraju se sa ljudskim sudbinama i egzistencijom.

Ne baniramo mi neznam... onog sa vise jer se protivi ovim sa sss nego baniramo one koji se ponasaju bahato,vrijedjaju itd. Nezanima nas kakva je tema,razgovarajte lijepo jer se moze...vidjeli ste na mnogo topica...Jer ako dozvolimo da se pocne prepucavat otic ce cijeli forum kvragu.

@Sonny,dalmos
Ma jasno da vrijeđanje treba bit sprijeceno,ali razumin sve sa SSS da su frustrirani i dosta im je njihove muke i ne mogucnosti napredovanja.S obzirom da mi sa visom nemamo taj problem ne razumin potrebu pojedinaca da pisu na toj temi protiv breveta osim da je to provokacija.Eto takve bi trebalo takodjer banirat,jer ako ne mogu pomoc pa nemoj druze ni odmagat.Ne znam sta je IGUAZU napisa ali virujem da ga je isprovociralo ovo o cemu govorim.
Jos jednom napominjem ne mozemo na jednoj temi bit zajedno i glumit dobrotvore a na drugoj jedan drugom annosit stetu.Jedino nas jedinstvo u nasim zahtjevima moze negdi dovest.Molio bi Vas da banirate/moderirate svaku negativnost na ovom forumu jer crnjaci i provokacije nikom ne trebaju.Sitna podjebavanja su ok ali igrat se sa tuđom egzistencijom i mukom za mene je previse a to upravo neki forumasi rade.

@Sonny,dalmos
Ma jasno da vrijeđanje treba bit sprijeceno,ali razumin sve sa SSS da su frustrirani i dosta im je njihove muke i ne mogucnosti napredovanja.S obzirom da mi sa visom nemamo taj problem ne razumin potrebu pojedinaca da pisu na toj temi protiv breveta osim da je to provokacija.Eto takve bi trebalo takodjer banirat,jer ako ne mogu pomoc pa nemoj druze ni odmagat.Ne znam sta je IGUAZU napisa ali virujem da ga je isprovociralo ovo o cemu govorim.
Jos jednom napominjem ne mozemo na jednoj temi bit zajedno i glumit dobrotvore a na drugoj jedan drugom annosit stetu.Jedino nas jedinstvo u nasim zahtjevima moze negdi dovest.Molio bi Vas da banirate/moderirate svaku negativnost na ovom forumu jer crnjaci i provokacije nikom ne trebaju.Sitna podjebavanja su ok ali igrat se sa tuđom egzistencijom i mukom za mene je previse a to upravo neki forumasi rade.

Je Frenki od prvog do zadnjeg slova se slazem, nebi smilo bit glume, na jednoj temi svi skupa a na druguj potezi na svoju stranu. Ali triba priznat da takvih na forumu ima da mogu stat na prste jedne ruke.

Argumenti - Da
Vrijedanje - Ne (odma' baniranje)...
Mislim da se moramo pridrzavat toga, pogotovo sta nas je sve vise na stranicama...
Ne mora svatko podrzavat necije misljenje, niti se slagat sa svim onim sta vidi na stranicama....ali,postoje i druge metode izrazavanja negodovanja...zato ovo i je FORUM...

NA forumu ljudi netribaju pisati imena jer ovo je forum a to koliko ce biti ozbiljan ovisi o nama. MI ne dopustmo nicije vridanje i sve sta ste prihvatili kao clan foruma. Ujedno sta se tice onih koji ne zele da ovi s SSS imaju bravet za kapa to je njihovo misljenje i na to imaju pravo. Da nije takvih nebi bilo ni ovog zakona pa stoga cemo se borit protiv toga ali na nacin da smo kulturni i dokazemo da se sve moze na fini nacin. Uopce me nije briga sta je Iguazu skocia jer je isfrustriran jer to nesmi ode napraviti moga je poslat PM meni ili Sonnyu ili bilo kojem moderatoru i sve bi se rijesilo .

Lipi pozdrav

Odi se radi samo o tome da se može uvijek lijepo i kulturno razglabat umjesto da se vrijeđa.

Tko vrijeđa bit će baniran i bog.

Originally Posted by Dalmos
NA forumu ljudi netribaju pisati imena jer ovo je forum a to koliko ce biti ozbiljan ovisi o nama. MI ne dopustmo nicije vridanje i sve sta ste prihvatili kao clan foruma. Ujedno sta se tice onih koji ne zele da ovi s SSS imaju bravet za kapa to je njihovo misljenje i na to imaju pravo. Da nije takvih nebi bilo ni ovog zakona pa stoga cemo se borit protiv toga ali na nacin da smo kulturni i dokazemo da se sve moze na fini nacin. Uopce me nije briga sta je Iguazu skocia jer je isfrustriran jer to nesmi ode napraviti moga je poslat PM meni ili Sonnyu ili bilo kojem moderatoru i sve bi se rijesilo .

Lipi pozdrav

tocno Dalmos, dokazujes da nemoze svatko biti modreator i da moderatori na ovom forumu to rade dobro.. kada bi svi mislili isto forum nebi trebao ni postajati...ekipa koja bi banirala zbog razlicitog misljenja valja misli da je ovo brod pa da im posada mora kimat glavom na svaku njihovu tvrdnju.. svatko ima svoje pravo na misljenje, samo bez bahacenja i vrijedjanja. ljudima kojima smeta tudje misljenje i stav netrebaju biti na forumu. ja osobno nepodnosim kada ljudi pocnu javno lupati benificijama i uzdizati svoj posao nad tudjim pa takve postove preskacem..... ponekad mi se cini da su se neki od forumasa sa Jadranbroda prebacili ovamo, pa tesko kontroliraju svoj temperament, ali ipak se trude. usput, svi mi imamo razlicite nacine komunikacije i razinu tolerancije, ono sto je normalno nekome reci u DU, u Sibeniku mozda nije.

Jedini banirani ljudi na ovom forumu su osobe koje su vridale. Tako ce biti i u buducnosti a to sta svak ima svoje misljenje je za mene sasvim normalno.

ja nisa stavija nadimak ono sta pise gori u kutu to san ja mozda me neki znaju a neki ne ali j a san zato da se prestanete " svadat" nego da se 1.7. skupimo u sta vecem broju MALO NAS JE AL NAS IMA SRUSICEMO SNOVE NJIMA

Back