Azara.hr vlcc

Mi smo samo za vlcc vidicemo za bulk. Za sad nista. Iskreno vidija sam da imaju roro a ta bulk nisam ni znao.

Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net

Bio bi to uspjeh uspijete li uzet i bulk i ro-ro da krcate naÅ¡e ofićale, a tko zna mozda i posadu, naravno ukoliko imate interesa. Evo i meni se priblizio polazak, u subotu popodne se leti. LP pa se nekad cujemo.

Bahri flota broji 73 broda.
35 VLCC, 21 Chemical tanker, 5 Product tanker, 1 FSO, 6 Bulk i 5 RO-RO

Sent from my iPad using Tapatalk

Pozdrav, pitanje jedno dali se sporo avancaje na doticnoj kompaniji

Firma Bahri dosta je velika tako da mislim da na chemical tankerima se moze realativno brzo napredovat, jer kad vidim potraznju svaki tjedan vidim koliko ljudi traze.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav, a za 3 palube bi isa opet to bi bia 8 brod jer san minja kompaniju sad san isto na jednin arapima al trazin dalje da se moze avancat brze odi di san sad nema srice

Pozdrav, a za 3 palube bi isa opet to bi bia 8 brod jer san minja kompaniju sad san isto na jednin arapima al trazin dalje da se moze avancat brze odi di san sad nema srice
Ne znan sto su ti ponudili.

Juniori casnici (terci, sekondi) imaju ugovor od 6 miseci tako da ne znan na kojoj si firmi arapskoj i koliko je tocno sranje ali evo moja preporuka ti je da ne ides na bahri crude za terca jer su ugovori dugi a za avancati do chiefa ces se naguslati jer je 90 posto zapovjednika indijaca i arapa.
Ako je u pitanju hemija tu ti manje znan osim da su in vecina brodova u razvozu perzija-crveno more a brodovi imaju vecinon saudi flag a u ratu su sa jemenon ka sto vjerojatno znas.

Ako su tebi ponudili drukciji ugovor tj kraci od 6 miseci i ok lovu onda je to druga stvar i druga prica pa mos i tu to napisati

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Isto ugivor 6 +/- 1 ugovor ma ok pregrmia bi za ugovor al neminjan dok mi neko nekaze koliko se mora cekat itd.....jer sranje ajde na prosloj firmi odradia 3 ugovora po 6 miseci odi san dobia bokje uvjete pa san presa i evo opet 3 broda po 4 miseca, kasnije san malo pocea navigat itd...pa je to sra ne sada sveukupno

Isto ugivor 6 +/- 1 ugovor ma ok pregrmia bi za ugovor al neminjan dok mi neko nekaze koliko se mora cekat itd.....jer sranje ajde na prosloj firmi odradia 3 ugovora po 6 miseci odi san dobia bokje uvjete pa san presa i evo opet 3 broda po 4 miseca, kasnije san malo pocea navigat itd...pa je to sra ne sada sveukupno
Slusaj nikad ne reci nikad tako to ide u zivotu valjda.
Ja bi reka ovako. Naravno da postoji mogucnost da te avancaju nakon jednog ugovora. Ali sansa za to je minimalna cak bi reka da se broji u promilima. To bi bila neka situacija da naletis na nekog od ritkih nasih zapovjednika i da njima(firmi) stvarno zatriba sekondo ili jos bolje da na ton brodu sekondo slomi nogu ili nesto slicno.
Ali sto se tice drugih stvari, tipa nacina rada, panatike, interneta firma je ok svega ima. Na vecini brodova su extra casnici.

Ali evo moje osobno misljenje ja da se tamo isplati ici tek ka chief ili barba

Sa dovoljno iskustva i sa dobrim apraizaima se moze avancati za jedan ugovor. Na mom proslom brodu se ti desilo, doduse Indijac je bio u pitanju. Uglavnom idu unapredjenja prilicno brzo ako je zadovoljavajuci performans iskustvo.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ma to je sitnica sto je indijac bija u pitanju hehehehehehe.

Ja san cuja za situaciju na bahri da je za sekonda dosa tip sa indijske firme koji nikad nije ni bija sekondo nego 2 puta terco. Brod je i dalje plovija

Uglavnom sve sto pisen u vezi ovoga se svodi na to da je sramota da evo u skoro 2019. Pricamo o ugovorima za casnika od 6 miseci na vlccu. Nakon takvog ugovora o kakvin performansama pricamo. Covik je jedino zril za na Kobiljak(mentalna ustanova na otoku Ugljanu).

Ali za to su najvise krivi sami nasi ljudi sto se dovode u bezizlazne situacije, zive priko svojih limita, upadaju u dugove i onda cmolje da in je to jedino sto mogu i prihvacaju takva govna od ugovora i onda se stvara slika da je to normalno.

Ne tako davno su tamo englezi i nasi stolovali, nesto talijana.
Pa kad su arapi skontali da i spaheri mogu radit taj poso, skresane su place i uvedeni taki ugovori. Na mjesto naseg sto kmeci kandidira stotinjak crnih nogu, pakija i egipcana. Oces-neces.
To sto nasi, koji su bili tamo i imali utjecaja nisu vodili politiku kakvu sad crni iz bahrijevog ureda vode je drugi par rukava. Svojstven za nase ljude u skoro svim kompanijama dje su.

Slozija bi se u potpunosti.

Sano bi tu medju ove doda i nase agente koji za zericu provizije krcaju uopce ljude pod tin uvjetima.
Sto je jos gore ka sto vidimo iz prilozenog govore in da je to super a oni sami nebi nikad prihvatili navigati tako.

Nek in dica navigaju pod tin uvjetima

Iskreno cu rec jedino mi bidno di se moze avancat a ne na malo brodi previse ljudi i nema avancamenta itd....ono kad se zaglavi u ranku moglo bi se rec, a i dalje uzimaju ljude iz vanka i stvaraju jos vecu guzvu izmedu ljudi vec su polako lagano poceli odlazit tako da, sad mi je jedino bitno za avancat i nista vise pa to i trazin ustvari odma i kazen ljudima

Bahri planira uzet u charter 12 LNG-a do 2025, ima li kakav info o tome i o ugovorima, oce biti isto kao crude flota ili normalniji ugovori 3-3

Back