azamara cruises

Imam ponudu za apprentice officer, 2.000usd 4/2. ... Imali neko da je bio da podijeli malo informacija

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Pozdrav.
Jel ima ko na Azamari ko Deck Officer.
Treba bi se ukrcat uskoro pa me zanima sta i kako.

FALA

Pozdrav svima,
Uskoro bi trebao ici na Azamaru kao treci palube.
Zanima me kakva je situacija i koje su obaveze i duznosti treceg.

Ekipa jel zna ko ko je Oleg Sidorchuk ....ka prestavlja se Director Azamara group?jel ima ko vise infa?

Inace koje su place na ovoj firmi za 2nd eng i di se more aplicirat?

Ekipa jel zna ko ko je Oleg Sidorchuk ....ka prestavlja se Director Azamara group?jel ima ko vise infa?

meni je prijatelj tamo kapo pa cu ga pitati...place su mrvicu manje nego na rccl ali je ugovor 4-2...pitat cu ga ovih dana pa cu napisati ovdi

Ps sta san prosa u godinu dana i vidija na celebrity-u sta je u biti skoro isto, skoro uvik ti je ugovor na brodu duzi a znaju te i prije povuc od doma...tad su place bile za 3rd eng cca 8000 usd a 2eng 10000 usd samo na brodu....mislin da je tako i na azamari jos uvik

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

4-2 su ugovori...pocetna placa 9 400 $...
clanglois@rccl.com....ja mislim da se tako pise...vidi na rccl stranici...taj cristian je za cili rci grupu...znaci azamara i celebrity i rccl....kaze mi prika ako imas iskustva na putnicke da imas velike sanse jer im stalno treba ljudi...nema vise grka pa kaze da se da sada preziviti na brodu...zivia

75000$ na godinu za 2nd eng nije lose za cruise.

Gledan pod rccl ali nemogu od 109stranicaa naci adresu.....jel zna neko adresu za ovu kompaniju?

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Last edited:
mislim da to ide preko rccl da oni njih drze
idi na stranicu rccl tamo ces to moc nac

ali mislim da je bilo o tome na forumu

inace koliko znam moeas popunit aplikaciju od rccl i damo te pitaju za koju od njihovih firmi apliciras..

Back