Atlas Maritime

Pozdrav,

Pru?ža mi se mogućnost odradit kadeturu na jednom od tankera ove kompanije, Atlas Maritime pa me zanima ako znate kakve novosti ??to se tiče ove firme..?

Malo sam kopao po forumu ali nisam na??ao previ??e informacija, http://www.pomorac.net/forum/otvorena-mjesta-job-offers/2460-v-ships-rijeka.html#post90666

Ugovor mi je poznat, kao i plaća ali me zanimaju uvijeti na brodu, da li su oficiri na??i...?

Hvala! :uzdravlje

Top 4 su nasi i elektricar.
firma i brodovi su ok i za kadeturu i za ostati na firmi.
Dobra firma koju bi svakome preporučio,kao i V ship,koji je jedan od boljih agencija u HR.
Pozdrav i sretno.....

Evo mene već par miseci Dedić iz V-shipa u Rijeci doziva da dođem na Atlasa, zahvaljujući ovom forumu i dobrim kolegama dobih ovaj PM.....
"Alo kolega,

Nemam pojma jesi li vec otisao na brod ili nisi. Ja upravo dosao u Puerto Jose, Venezuela pa pokupio usb stick da mogu na net jer na brodu nema nista osim telefona.

Eto, bas ti se javljam sa jedne od Atlasovih krami. Inace, osim najnovijeg broda kojeg imaju, sve ostalo su kante stare barem 13 godina.

Sto se tice uvjeta na brodu, mogu ti reci za ovog gdje je sam - katastrofa! Svaki ukrcaj ili iskrcaj barem 3 razlicite stvari ne stimaju - u makini generatori u kurcu, boileri u banani, ponekad i po nekoliko sati ih ne mogu upaliti, pumpe balasta, pumpe tereta tripaju bez razoga. Ja, kao i ostala normalna ekipa na brodu, gleda pobjeci odavdje prvom prilikom. Jedino cudo je sto je placa redovita, i tko zna kako je uopce jos u redu.

Ugovori su ti 4 na brodu, a doma mozes biti i mjesec dana ili 6 mjeseci, ovisi kad te zovu.

Ne znam u kojem si svojstvu na brodu, ali kapo ti ima 14.000 usd + bonusi, 2nd eng. 12.000, a ostalo su ti u makini filipi. Upitno je i koliko ce dugo ovake place biti jer je firma u banani, gledaju kako da ustede na svakoj sitnici, odgadaju drydock, popravljaju se stvari sa repariranim djelovima, a naruceni djelovi cesto ne dodju.
Uglavnom, ako ti treba lova hitno, dodji, a ako si vec negdje drugdje, bolje ti je ostati gdje i jesi, vjeruj mi. "
Nakon ove poruke, ne preostaje mi ni??ta drugo nego razmi??ljati jel je bolji Becks ili Stella.. računati norve??ko mirovinsko i kutrit sa strane i reć, ?živija UPH, forum i ljdi koji su spremni dostavit prevu informaciju u pravo vrime.. :hihi
??ivija kolega i fala... :uzdravlje

Last edited:
Kolege, puno hvala na informacijama :uzdravlje

Trenutno ne gledam ni na plaću, ni na ugovor.. jedina ?želja mi je odmah otić na tankera ili LNG-a, donekle sam uspio, na tri strane imam potvrde da sam njihov i samo čekam ugovor.. pa ko ponudi prvi.. njegova djevojka.. ili u ovom slučaju kadet makine.. :D

??ivili! :uzdravlje

Ne brinite se.. nisam neki birač.. :D

Jako velika ?želja mi je započet karijeru na tankerima i tu prestaju moje (trenutne) ?želje.. ugovor - koliko bude, bude.. plaća - daj ??ta da??...

Jedino se nadam tankeru i ekipi koja će biti voljna naučit mene kako radit svoj posao i mo?žda podijelit samnom koju mudrost kako u budućnosti birat, ??ta izbjegavat itd.. Imam volje, radi mi se, uči mi se.. samo neka mi daju datum i brod.. ostalo je na meni.. :)

Nezadovoljni su filipincima i poceli su opet primati nase juniore (sa tanker experience, koliko znam). Imaju nesto novih (polovnih) brodova. Prije nije bilo niti neta niti maila ...

Kako to da je moj predhodni post ovdje na temi obrisan? Neki problemi sa forumom?

Inace, koliko znam, nisu nikad primali kormilare (nazalost). Nasi su (svojedobno) bili struje i pumpmani, ostalo sve (osim oficira) filipinci...

Kako to da je moj predhodni post ovdje na temi obrisan? Neki problemi sa forumom?

Inace, koliko znam, nisu nikad primali kormilare (nazalost). Nasi su (svojedobno) bili struje i pumpmani, ostalo sve (osim oficira) filipinci...

A di da tražim više jadan ti sam .....Penziju cu docekati na ovoj kompaniji....:udriglavom

VShips Rijeka je bio trazio pred koje vrijeme full nasu posadu za neke ro-ro brodove. Mozes tamo probati. Ne znam je li jos traze doduse ...

Imam ponudu za Atlas maritime, zna li netko kakvo je trenutno stanje na kompaniji, uvjeti života na brodu, dinamika smjene i redovitost plaće?

Back