Atlantic Marine And Aviation

eto ti ga na........5 postova i covjek dobije posao svaka cast ovo je bilo brzinski......

sretno pa se javi ........

Nisam pisao,ali sam pratio forum :hihi
1000 poslanih mail-ova,obilaska agencija od ST do Kopra sa vezom,bez veze. Sa preporukom bez preporuke i tako 9mj.

eto decki sritan put i mirno more. Kako smo sve odebrzinski napisali i eto vas na brodu. haha ovo je bilo ukrcavanje na brod jako cudno ali vazno da su karte stigle. JAvite se kad stignete i dajte update kako je?

Lip pozdrav

Meni su isto odgovorili na aplikaciju. Poslo sam je krajem 2mj a odgovor je stigo u 5mj da sam primljen za motormana. Nijesam nista odogovorio jer sam vec bio na novoj firmi a nisam ni mail imo.
Takodje mi je sve bilo sumnjivo al evo, ako ista vidim da je nesto nase celjadi poslo za ovim poslom.
I mene zanima kako ce im bit i dal je sve kako Bog zapovjeda.

Offshore posao

Offshore posao

Firma Atlantic marine
Trazi se:
2nd officer - koji bi bio u svojstvu chief officera jer na brodu su samo kapetan i jos jedan oficir.
2nd engineer - iskustvo na manjim brodovima pozeljno,ali ne i presudno, jer tko god bio, sam je u makini.
Chief Cook - kojem nije problem radit i kao steward.
AB

Mobilizacija kraj ovog tjedna, pocetak drugog.

Ugovor 3 mjeseca, placa jos nije odredena jer gazda upravo rjesava povisice,pa ne mogu tocno reci koliko place iznose.
U kabinama su po dvoje, znaci oficiri zajedno, posada zajedno. Ima internet, SAT TV. sledecih mjesec dana,mozda i vise,brod ce biti uglavnom na vezu,preinake neke se rade na njemu,a onda ce radit kao dive support,tu u engleskim vodama. Posao nije tezak, nisu nesto ni place ali tko zeli upast u offshore,prilika.

Javite mi se na mail: frankoban5@gmail.com
Rok prijave: jučer!! :-)

Pozdrav iz Engleske

Pozdrav iz Engleske

Ljudi,pozdrav i mala isprika sto se prije nisam oglasio. nisam bas na mailu cesto pa eto. Ja sam na Atlantic marinu Master pa da vam objasnim neke stvari i upite vezane za firmu. Firma je ok,ima 5 brodova. 1 je survey, 09.07 ide na sjever,Irska radit seismic survey. 2 je Wind radi u Barentsovom moru isto seismic survey. 3 Guardian je accomodation za wind farme. 4 Cougar,mali katamaran,gdje sam ja,trenutno ne radi ali ce biti dive support. i 5 Carrier dolazi iz brazila,novi brod na firmi, on ima DP1. radit ce kao dive support, Cougar i carrier u paru a pri kraju godine Carrier se pretvara u cable layer.
Nacin na koji firma posluje je na zalost takva,divlja. sve na brzinu,sve nekako zbrda zdola. Ali ako vam posalje Paul mail,to je vlasnik direktno. svi ostali koji se jave su kapetani na firmi,ovlasteni da sami nalaze sebi posadu. Place nisu nesto ali je offshore i za onoga tko trazi ulaz u offshore,prilika. Ako vam ubuduce netko posalje mail sa atlantic marinea,posaljite meni,ja cu vam potvrdit je li istina ili ne. nitko ne pita za love prije ukrcaja pa ne znam zasto su svi bili sumnjicavi u sve ove pozive. Kazem firma je ok,placa redovita. Upravo se od 7 mjeseca povecava. ugovor je 3 mjeseca ali evo moj slucaj.dosao sam kao sekondo, ostao za cifa i sad barba na sruvey brodu. mislim ne dizem sebe u nebesa,nego kazem da je firma za sporkat matrikulu i dalje. meni je to u planu,bez obzira sto sam tu.
jedno ne mogu vjerovat! jucer stavim oglas za slobodna mjesta,jer trebaju meni za brod. NISTA!! pa ljudi, je li se vama ne da na brod jer je ljeto ili sto?! Prilika za offshore, prilika koju mnogi traze i neki i placaju da bi dosli tamo a sada nista?! ako je to zbog ljeta onda vam stvarno nije zelja uci u offshore. ne zelim nikog vrijedat,ako jesam,nije namjera.

eto,toliko od mene

ako imate pitanja,pitajte!!

pozdrav iz engleske

Ljudi,pozdrav i mala isprika sto se prije nisam oglasio. nisam bas na mailu cesto pa eto. Ja sam na Atlantic marinu Master pa da vam objasnim neke stvari i upite vezane za firmu. Firma je ok,ima 5 brodova. 1 je survey, 09.07 ide na sjever,Irska radit seismic survey. 2 je Wind radi u Barentsovom moru isto seismic survey. 3 Guardian je accomodation za wind farme. 4 Cougar,mali katamaran,gdje sam ja,trenutno ne radi ali ce biti dive support. i 5 Carrier dolazi iz brazila,novi brod na firmi, on ima DP1. radit ce kao dive support, Cougar i carrier u paru a pri kraju godine Carrier se pretvara u cable layer.
Nacin na koji firma posluje je na zalost takva,divlja. sve na brzinu,sve nekako zbrda zdola. Ali ako vam posalje Paul mail,to je vlasnik direktno. svi ostali koji se jave su kapetani na firmi,ovlasteni da sami nalaze sebi posadu. Place nisu nesto ali je offshore i za onoga tko trazi ulaz u offshore,prilika. Ako vam ubuduce netko posalje mail sa atlantic marinea,posaljite meni,ja cu vam potvrdit je li istina ili ne. nitko ne pita za love prije ukrcaja pa ne znam zasto su svi bili sumnjicavi u sve ove pozive. Kazem firma je ok,placa redovita. Upravo se od 7 mjeseca povecava. ugovor je 3 mjeseca ali evo moj slucaj.dosao sam kao sekondo, ostao za cifa i sad barba na sruvey brodu. mislim ne dizem sebe u nebesa,nego kazem da je firma za sporkat matrikulu i dalje. meni je to u planu,bez obzira sto sam tu.
jedno ne mogu vjerovat! jucer stavim oglas za slobodna mjesta,jer trebaju meni za brod. NISTA!! pa ljudi, je li se vama ne da na brod jer je ljeto ili sto?! Prilika za offshore, prilika koju mnogi traze i neki i placaju da bi dosli tamo a sada nista?! ako je to zbog ljeta onda vam stvarno nije zelja uci u offshore. ne zelim nikog vrijedat,ako jesam,nije namjera.

eto,toliko od mene

pozdrav iz engleske

Svaka cast na postu kapa do poda.

eto,toliko od mene

pozdrav iz engleske

Hvala na opsirnom odgovoru; reci cu u svoje ime - nije da mi se ne da lito na brod (zaboli me livo yoye za lito/jesen/zimu - triba radit) ali evo sad san doma i moran ostat do dana D (pira) :confused:

A inace, nije bas ni da grizem za upast u offshore; vise bi volija na LNG o cemu svjedoci i moj turbo jasni & kratki post na Wilhemsen topicu :D

Ali onda opet, nikad ne reci nikad...

Tebi pozdrav, dobar ugovor i mirno more.

ATLANTIC MARINE TRAZI 4 x A/B

ATLANTIC MARINE TRAZI 4 x A/B

A judi moji za nevirovat iskrca san se s broda prije par dana, danas posla aplikaciju i odmah mi je ovaj atlantic marine odgovorio da idem ako sam zainteresiran pocetkom sedmog miseca ali ne mogu jer idem polaga ovaj dp u splitu, pa ako kome pomogne nek se javi odma na dolje navedenu adresu, :

Good Day,
The only positions I have available at the moment is for an AB – see below.
I am looking for 4 AB’s to work on the Deck of a survey vessel. This would be operating with a survey company called Fugro. Your duties would be assisting with the launching and recovering of a Vibrocore and CPT units. These would be launched and recovered by means of a crane, however, there would be an amount of physical work.

The job would start on the 9th July and we would look for you to join the vessel on 6th July for familiarisation, the contract would be for two months with a possible extension for a further month.

Can you please advise if you are interested in the position and are available, and I will then forward Terms and conditions and Payscales ?

Kind Regards
Steve Braund
Master

S.V. ATLANTIC SURVEYOR
Official Number 11581 / IMO 8841565
Email: surveyor@atlantic-marine.co.uk
+44 203 519 1938 (DL Bridge)
+44 203 519 0229 (Captain/Accommodation)
+44 203 519 0227 (Client / Lounge)
00870 764 684 398 (Satellite phone Fleet 33)
00870 764 684 398 (Fax), a bas bi volija otic ipak je to ulaz za offshore, neznam sta da im odgovorim, pozdrav

U petak posla mail sa CV-om i bravetima sve dogovorili i u subotu mi javia da sam primljen za motoristu (3rd eng).U ponediljak mi Å¡alju plan puta i karte jer se ide već u sridu. ne mogu joÅ¡ virovat nakon stotine poslanih molbi da sam ovako lako upa al eto moralo i meni svanit sunce:)

Ante Vidić;128620 said:
U petak posla mail sa CV-om i bravetima sve dogovorili i u subotu mi javia da sam primljen za motoristu (3rd eng).U ponediljak mi Å¡alju plan puta i karte jer se ide već u sridu. ne mogu joÅ¡ virovat nakon stotine poslanih molbi da sam ovako lako upa al eto moralo i meni svanit sunce:)

i to prije prvog posta ovo je rekord ... cestitam

Ante Vidić;128620 said:

Koliko sam ja upucen motorista i 3rd.eng. tamo nemaju veze jedno sa drugim.Javi se sa detaljima kad stignes da nam je dusi mirno jer su stvarno dosta ukrcali njih sa ovog foruma da znamo kako vam je tamo.:hihi

Koliko sam ja upucen motorista i 3rd.eng. tamo nemaju veze jedno sa drugim.Javi se sa detaljima kad stignes da nam je dusi mirno jer su stvarno dosta ukrcali njih sa ovog foruma da znamo kako vam je tamo.:hihi

Znam da nemaju veze ali poÅ¡to ja nemam iskustva kao 3rd onda ti poÅ¡alju za motormana(watchkiping) jer je i razlika u plaći poprilična pa ako se pokažem da bi tribalo brzo avancat za 3rd(bar se nadam da će bit tako)Uglavnom,bili živi pa vidili.Svakako ću javit kako je da ljudi znaju pa ko voli nek izvoli.

Bilo bi vrime da okacite platne liste pa da vidimo kako se tamo dise. Ima li ica i pica? A i sto je taj tip zakacija za hrvate kad ima jeftinijih i kvalitetnijih na trzistu, koja je pozadina price. Je li ozenija hrvaticu?

Back