Atlantic Marine And Aviation

Zemo znas li kako je tako brzo izvadio vizu ja zvao u Pg Ambasadu ne radi pa je potrebno rekose mi iz neke agencije za vadjenje 21 dan,jer sam imao ponudu iz UK ali izgleda pusiona!! A DABOGDA NIKAD MI U EVROPU NE USLI! BAR MI NECE NIKO POREZ UZIMAT ZA OVU MOJU MUKU!! I PRODAVAT MUDA ZA BUBREGE!!

Neznam zemo , nisam ga tada pitao ,ali je potezao grdne veze...ja sam na brod sada ,pa nemam kontakt sa njim...ako uspijem naci ,javljam ti na PP...srecno...:uzdravlje

Evo i mene...Zanima me dali netko zna uzimaju li jos nase kuhare na Atlantic Marine?Ja sam imao ponudu od njih u samom pocetku kada su poceli ukrcavati nasu posadu ali do realizacije nije doslo iako sam bio nekoliko puta u kontaktu sa kapetanom Paul,ka sutra cu poslati plan leta za London itd.:kafa
Kuk-Evo probaj njemu poslat mene je on kontaktirao nicky@atlantic-marine.co.uk

Zadnji puta sam proslijedio prijatelju i uzeli su ga...
LP

Pozdrav dobri ljudi, procita san cilu temu i svaka cast ljudima sta javljaju kad se ko trazi, steta sta nisan bija na forumu kad se tema otvorila, ja inace trazim za AB i fit san, iman volje za krenit sutra nema veze Bozic ili nova godina, posla san na sve mailove sad sta san nasa ode, i prije par dana na glavni sa njihove stranice i dobija san automatsku poruku da ce se javit sta je prije moguce.Zivili!!:)

Pozdrav dobri ljudi, procita san cilu temu i svaka cast ljudima sta javljaju kad se ko trazi, steta sta nisan bija na forumu kad se tema otvorila, ja inace trazim za AB i fit san, iman volje za krenit sutra nema veze Bozic ili nova godina, posla san na sve mailove sad sta san nasa ode, i prije par dana na glavni sa njihove stranice i dobija san automatsku poruku da ce se javit sta je prije moguce.Zivili!!:)

:uzdravlje

Atlantic marine

Atlantic marine

Hvala na e-mailu,sada cu poslati na ta e-mail!!!!Javim se cin dobijem odgovor isto tako se javim ako ne odgovori:kafa

atlantic marine

atlantic marine

Hvala,sada cu poslati e-mail,cujemo se:uzdravlje

Proslo 6 dana a od njih ni glasa,ka,da ne postoje....ispalit cu ako se ne ukrcam ove dane,vise od godinu dana sam doma!

Pozdrav svima:udriglavom

Nedavno su prodali dva broda, tesko ce uskoro bit posla, a i ako bude gleda ce ljude koji su vec bili sa njima, a posli toga ima i lista ljudi s preporukom, tako da....jedino sta im je obicaj da traze ljude u zadnji cas, pa vam je prednost ako ste spremni u roku dva dana letit..

atlantic marine

atlantic marine

Nedavno su prodali dva broda, tesko ce uskoro bit posla, a i ako bude gleda ce ljude koji su vec bili sa njima, a posli toga ima i lista ljudi s preporukom, tako da....jedino sta im je obicaj da traze ljude u zadnji cas, pa vam je prednost ako ste spremni u roku dva dana letit..

Hvala na obavjesti!Daj Boze da se desi u zadnji cas...spreman sam isti dan letit...

Pticice kazu da je winda i cougara rjesija a da sad ide po "novi" brod a u pozadini radi na jos jednom :D

Onda super jer steta bi bila da legnu, puno nasih ljudi je preko njega uletilo u off, koliko god je sve to tamo mankibiznis ,)

Sent from my iPad using Tapatalk

Danas sam ima poziv na svoj mobitel.
Da zvala me neka kompanija. (necu imenovat) dali ja radim u office od Atlantic Marine i aviation.
Vec kad neko stavi moj broj ili neciji u svoj novi CV kao preporuku da si kompanija bar da obavjeste.
Isto covika necu imenovat koji je to napravija. al mislim glupo skroz.
Ljudi koji su radili ili koji rade na Atlanticu. Slobodno stavite broj Maere Zena je korektna. dat ce vam preporuku bez obzira kako ste otisli od tamo ili jos radite, nece se ljutit jer zna i ona da je dug ugovor.
Znam iz osobnog iskustva i iskustva svojih kolega.
Danas sam se osjeca glupo. Kad me pitala dali sam ja taj i taj. i dali znam toga i toga.
Sta sam triba rec. je radi on kod nas. a ja veze nemam s njim.
samo profesionalno i reka bi jedan kolega upri Sonja brdo je
:uzdravlje

Last edited:
Jeli zna ko dali primaju jos u Atlantic marine

Tesko da primaju samo jedan brod im radi svi ostali vezani za rivom a kako ima puno ljudi sto su na firmi a cekaju doma ka ozeblo sunce mislim da za sada malo nade ima da neko novi upadne

Back