Asistenti Struje ,Stroja ,Cadeti........

aaj probaj ovde

aaj probaj ovde

Evo moja iskustva iz nekih agencija u kojima sam bio, inače tražim za kadeta::::

Globe marine Rijeka, 051/ 322-420, trenutno ne uzimaju kadete.

DGS, 051/ 626-019, kontenjeri, rekli da ce uzimat par kadeta i asova u 5-6 mjesecu, od kolege koji je as kod njih saznao da ce im par brodova ostat bez chartera, a i plaća kadetima pala sa 1100us na 700us.

CMA-CGM, 051/352-350, prije 7 mj nista, a teta u agenciji rekla da stanem u red dug cca 30-tak kadeta.

ZOROVIĆ, nista

AZALEA Zadar, 023/250-340, nista do ljeta.

TANKERSKA Zadar, 023/202-202, imaju brdo svojih stipendista, i ne znaju ni sta ce s njima.

EUROS Rijeka, 051/313-600, ne uzimaju kadete uopće.

V ship Rijeka 051/214-795, odbili me odmah s vrata, kazu ako hocu kadeturu neka se javim ministru jer je on kriv za ovo stanje.

Eto toliko za sad, uglavnom...naj**ali smo...:udriglavom

Evo maloprije gledam mail, imam oko 90 poslanih aplikacija diljem svijeta, nijedan pozitivan odgovor...a sad svaki dan malo pregledam internet uz kavicu, pa nadjem neku novu kompaniju, pa saljem...i šaljem...i šaljem...i šaljem......

probaj modin crew u splitu rade za federlines lova 365 eura misecno ass makine uzimaju,di god zazoven isti odgovor ne uzimamo asistente a svi se krcaju na ta iste firme jer imaju veze u cma cgm nemozes bez vise skole za kadeta,topic uzima kadete 1200 eura

ETO-ADRIA MARE (LIBAR) Sibenik

ETO-ADRIA MARE (LIBAR) Sibenik

Pozdrav ekipa
evo samo informacija Adria Mare-Libar Sibenik organiziraju tečaj za ETO. cijena 11000 kuna-može amex i diners na 6-12 rata. trenutno prikupljaju kandidate. dinamiku predavanja će dogovarati s kandidatima. trajat će najmanje 1,5-2 mjeseca
mogli bi poceti s tecajem kroz misec dana

KOTC potrayuje asistente struje i 1st asistente struje.

Ass struje - kadet struje

Ass struje 23 522 usd godisnje, 24 dana leave po mjesecu na brodu. Dovoljan jedan avancamenat i dva ugovora od 3mj za avancat u struju.
Struja treba imat polozenu "klasu"

Elect eng t4 48 669 usd
Elec eng t5 52 210 usd
ETO 60 232 usd

Place su pocetne, bez senioritija i bonusa.

Pozdrav,

upisao sam fakultet elektroenergetiku, mozda se nakon prve godine prebacim na pomorske elektrotehnicke i informaticke tehnologije. Tu cu dobit neke brevete, a i ako je lakse nac ukrcaj ko ETO sa pomorskim fakultetom to mi je jos jedan dobar razlog da se pribacim.

Gledao sam neke job offers za ETO i cini mi se da ima najvise ponuda sa kruzera i nekih manjih brodova(AHTS). Jel to istina ili je slucajnost? Jel na kruzeru ima vise posla za ETO nego npr. na kontenjerasu di je manje struje? Jel isto teÅ¡ko nać ukrcaj ko i nauticarima?

Last edited:
Ja rijesio prekvalifikaciju uz faks tako da sam sada i elektrotehnicar i inzenjer racunarstva. Sad je put pakla ispred mene. Poslao sam mailove mnogim agencijama i svugdje sam dobio kitu. Zna li itko ikakve agencije da krca asistente struje na kruzere?

Pozdrav!
Imam jedno pitanjezavrÅ¡io sam kadeturu za električara i sad sam prijavio ispit za brodskog električara pa ako tko zna po kojoj knjizi mogu malo ponovit za ispit na Lučkoj kapetaniji? Hvala

cadet

cadet

Ma najbitnije ti je na kadeturi da imaÅ¡ volje i dobre posade da te nauče posal jer bez znanja nemožeÅ¡ niÅ¡ta...a na plaću nemisli(ja san kadeturu odradija za 300 dolara).Tako da ti najpametnije ako možeÅ¡ birat odradi s nekim Hrvatima jer znaju tvoj jezik i možda bude volja pa da ti neÅ¡to i objasne a ne ka npr. rusi koji te Å¡alju cistit i mazutarit cili dan cili ugovor i dođeÅ¡ doma ko najveći tukac :confused:!

Ima li tko kakvih novosti ili je cuo da se primaju ass struje . Po Rijeci sve trenutno nema al nazovite svaki tj . ;)

Evala ljudi.

Dali ima tko knjigu iz 1990 godine Tehnika namatanja elektromotora" - autor: Neven Srb
ili nesto slicno tome,bija bi jako zahvalan!!:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Evo za ljude koji nisu provali ode za Asistenturu ja sam isa priko njih i sto se tice mene samo pohvale.

Zovite nemate sta izgubit srdacni i pristojni ..

Normonte d.o.o.
Peluzica b.b.
85330 Kotor
Montenegro
Ph. +382 32 304 672
Fax. +382 32 325 107
mob. +382 69 573 862
e-mail: crew.normonte@t-com.me

Back