Asistent električara

tako je, ima ih i uvik ce ih bit. ima zutih, crnih, crvenih i svih boja. najmanje ima bile boje, pogotovo sa balkana... to ti je kako je i kako ce bit u buducnosti. kvaliteta... boli koga qrc za kvalitetu, zuti vozi brod isto ka i bili... brojevi su bitni. servisa uvik ima i uvik ce se nekako dosepat do porta

jos par godina ce bit ko je jamija dobro misto, jamija je. posli toga tesko a pomalo i nikako. pa koliko mi sutili o tome

SVE JE TO U REDU ALI OVE NASE HRVATSKE AGENCIJE SU TOTALNO PODBACILE U ODNOSU N CRNOGORSKE ILI IZ SRBIJE .KAKO TO DA JEDAN SRBIJANC ODE NA BROD I NEZNA NI PLIVAT JER SAM TOMU SVJEDOCIO TE SAM I U BEOGRAD ISAO NA RAZGOVORE I ON PRODE A JA IZVISO. E pa ja znam kako vjerovatno nitko ti ne zeli pomoci jer smo prokleti jer sami sebi zelimo zlo a ne dobro i zato su nas susjedne zemlje uspjele pretec u toj industriji i neke ocito nije nikome u interesu da bude bolje nazalost. Ali necu odustati:p

SVE JE TO U REDU ALI OVE NASE HRVATSKE AGENCIJE SU TOTALNO PODBACILE U ODNOSU N CRNOGORSKE ILI IZ SRBIJE .KAKO TO DA JEDAN SRBIJANC ODE NA BROD I NEZNA NI PLIVAT JER SAM TOMU SVJEDOCIO TE SAM I U BEOGRAD ISAO NA RAZGOVORE I ON PRODE A JA IZVISO. E pa ja znam kako vjerovatno nitko ti ne zeli pomoci jer smo prokleti jer sami sebi zelimo zlo a ne dobro i zato su nas susjedne zemlje uspjele pretec u toj industriji i neke ocito nije nikome u interesu da bude bolje nazalost. Ali necu odustati:p

!!! Ja ti savjetujem PLATI !!!... I uspjet ces. "Budi Nas" !!:uzdravlje

Pozdrav, da vas pitam malo. Da li je moguć ukrcaj za asa struje kao inženjer račnarstva. Kako gledaju na inženjere računarstva? Da li se viÅ¡e isplati prekvalifikacija elektro srednje Å¡kole ili diplomski studij računarstva za ukrcaj na brod?

Vidim da se priča da je gotovo nemoguće upasti na brod danas. Da li se situacija štogod promijenila? Inače zovem agencije i šaljem mailove no odgovora nema ili kažu da nitko ne ukrcava asistente. Isplati li se uopće ovdje tražiti kruh?

Last edited:
Vidim da se priča da je gotovo nemoguće upasti na brod danas. Da li se situacija Å¡togod promijenila? Inače zovem agencije i Å¡aljem mailove no odgovora nema ili kažu da nitko ne ukrcava asistente. Isplati li se uopće ovdje tražiti kruh?

To ti je pitanje za milijun kuna.

Ma kako nebi moglo. Ja kad sam počeo 2007 isto nisam iÅ¡ao odmah za asistenta nego za čistača,jer jednostavno nije bilo mjesta i prilike, kasnije sam se dogovorio sam kapetanom da ću produžit malo viÅ¡e ugovor i da me stavi za asistenta jer je dečko odlazio kući, pa neka dovedu drugog čistača. Tako je i bilo. Danas ti je to sve lutrija, misliÅ¡ da je lako i za mornara upast..nije..vremena su se promjenila, regulative su drugačije,svi traže gotovog čovijeka za na brod. Å tedi se gdje se stigne, po tebi nema puno opcija, jer si u računarstvu..ti bi trebo pod neki IT department ići, možda na kruzeru ili tako neÅ¡to, neznam. A opet neznam Å¡ta imaÅ¡ od srednje Å¡kole, nije danas lako uletit na brod, ima ljudi sa iskustvom na bacanje, dolaze jeftinije radne snage sa istoka. Biti obrazovan i kvalitetan moreÅ¡ uspijet gdje god, nema ti druge nego čekaj dalje ako moreÅ¡, nemoj da te neuspjeh slanja e-maila i poziva izbace iz takta.

evo i mene kao jednog od buducih asistenata struje....zavrsio 5g pom.faksa u Ri-elektronike.. i od 9.mj trazim...brdo mailova, poziva, šetanja simo tamo, veza-vezica... i jos se ceka...ali bit ce..jednostvano mora prije ili kasnije... BLIZU SAM:hihi
:uzdravlje

Ma kako nebi moglo. Ja kad sam počeo 2007 isto nisam iÅ¡ao odmah za asistenta nego za čistača,jer jednostavno nije bilo mjesta i prilike, kasnije sam se dogovorio sam kapetanom da ću produžit malo viÅ¡e ugovor i da me stavi za asistenta jer je dečko odlazio kući, pa neka dovedu drugog čistača. Tako je i bilo. Danas ti je to sve lutrija, misliÅ¡ da je lako i za mornara upast..nije..vremena su se promjenila, regulative su drugačije,svi traže gotovog čovijeka za na brod. Å tedi se gdje se stigne, po tebi nema puno opcija, jer si u računarstvu..ti bi trebo pod neki IT department ići, možda na kruzeru ili tako neÅ¡to, neznam. A opet neznam Å¡ta imaÅ¡ od srednje Å¡kole, nije danas lako uletit na brod, ima ljudi sa iskustvom na bacanje, dolaze jeftinije radne snage sa istoka. Biti obrazovan i kvalitetan moreÅ¡ uspijet gdje god, nema ti druge nego čekaj dalje ako moreÅ¡, nemoj da te neuspjeh slanja e-maila i poziva izbace iz takta.

Srednja će biti elektrotehničar kad obavim prekvalifikaciju. Znači i u ovoj branÅ¡i sranje? Koja žalosna vremena.

evo i mene kao jednog od buducih asistenata struje....zavrsio 5g pom.faksa u Ri-elektronike.. i od 9.mj trazim...brdo mailova, poziva, šetanja simo tamo, veza-vezica... i jos se ceka...ali bit ce..jednostvano mora prije ili kasnije... BLIZU SAM:hihi
:uzdravlje

"Goedde, Katrin" <K.Goedde@ccm-shipping.com>,
Prije cirka 2 tjedna je trazila ass struje za brod. Trenutno ga jos nema na brodu. Pa probajte na ovaj mail. Smjena ce biti za 2-3 tjedna na brodu. tad bi bio i ukrcaj ukoliko ga ni vec nasla!!

Firma je CST Hamburg , brodovi tankeri. placa 500eura, ugovor 6mj.
P.S.
Ako Vam se nesto od navedenog ne svida, nemojte se ni javljati!!!

"Goedde, Katrin" <K.Goedde@ccm-shipping.com>,
Prije cirka 2 tjedna je trazila ass struje za brod. Trenutno ga jos nema na brodu. Pa probajte na ovaj mail. Smjena ce biti za 2-3 tjedna na brodu. tad bi bio i ukrcaj ukoliko ga ni vec nasla!!

Firma je CST Hamburg , brodovi tankeri. placa 500eura, ugovor 6mj.
P.S.
Ako Vam se nesto od navedenog ne svida, nemojte se ni javljati!!!

hvala na informaciji.. poslao na taj mail.. odgovorila mi je sad 25.2. (to je otprilike 2tj) da trenutntno nista....
sad ne znam....mogao bi je malo podsjetiti:p

vidi u bsm-a uzet ce samo 2cu ali pred kraj godine....zovni na telefon pa provjeri.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Back