PoÅ¡tovanje, imam zavrÅ¡enu srednju elektrotehničku Å¡kolu, u planu mi je daljnje Å¡kolovanje pomorskog smjera. Ali prije toga me zanima jesam li ja u mogućnosti odradit asistenturu električara s mojom Å¡kolom i ako jesam, Å¡to mi je potrebno za ukrcaj?
Poštovanje ponovno.
Zanima me koliko ovo vridi polagat i jel to vridi kod kompanija za u CV?
Brodska elektronika
Poštovanje ponovno.
Zanima me koliko ovo vridi polagat i jel to vridi kod kompanija za u CV?
Brodska elektronika
koje jos kompanije krcaju ass. elektricare sa srednjom??? jeli to izumrlo kao dinosauri ili???

zasto bi izmrlo ? To nasi agenti kad nemas vise onda je to razlog , kad imas onda si prestar , kad si prestar imas mali broj postola..
Danas ni barba ni kapo s ovim posebnim programom obrazovanja nemaju vss tako da price da ne moze elektricar su obicno sranje..
![]()
Koliko sam ja zakljucio, za prvi ukrcaj, pored iskustva, preporuka, skole..
ipak pinka igra veliku ulogu. Govorim za prvi ukrcaj !! Jer na brodu te zapravo nitko i
netreba !!![]()
asisteneta na brodovima mora uvjek biti jer oni su daljnje ogledalo kompanije
tako je, ima ih i uvik ce ih bit. ima zutih, crnih, crvenih i svih boja. najmanje ima bile boje, pogotovo sa balkana... to ti je kako je i kako ce bit u buducnosti. kvaliteta... boli koga qrc za kvalitetu, zuti vozi brod isto ka i bili... brojevi su bitni. servisa uvik ima i uvik ce se nekako dosepat do porta
jos par godina ce bit ko je jamija dobro misto, jamija je. posli toga tesko a pomalo i nikako. pa koliko mi sutili o tome