• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Apel svim pomorcima pogotovo onima na NYK

A sta si ti pametan....Iznapada si momka a nisi se ni potrudija procitat temu od pocetka.Momak je u kontaktu sa obitelji nestalog i na raspolaganju je a i prosa je poligraf od strane policije zato smiri dozivljaj i prestani sa teorijama zavjere...

Ja ne napadam nikoga, samo mi nije jasno i nemogu to shvatiti kako netko moze biti s nekim 8 mjeseci, u ovom slucaju njih dvojica kadeta i da nezna nista, to jednostavno nemogu shvatiti, neki detalj, nesto, ne vjerujem da mu nestali kolega nije nikad nista rekao, zato mi cijeli slucaj smrdi, nije nikakva teorija zavjere. Pročitao sam gore koliko se sjecam da se ima ime i prezime toga filipinca ako se ne varam. Shvati me kolega, ja nemogu s nekim zivit s nekim 8 mjeseci i vidit se svaki dan, kao pomorci na brodu i da neznas ama bas nista, ja to nemogu shvatit, a ti misli sta hoces!

Moj otac ima popis posade broda, dobio ga je ... Tako soda znam dva imena, ALI STO SADA ????? Ja Sam probala stupiti u kontakt s njima Ali niko nema Facebook stranicu, a mail adrese im ne znam

Moj otac ima popis posade broda, dobio ga je ... Tako soda znam dva imena, ALI STO SADA ????? Ja Sam probala stupiti u kontakt s njima Ali niko nema Facebook stranicu, a mail adrese im ne znam

Pa Maja daj imena filipinaca posalji meni na PM pa cemo odatle dalje. Poslacu ja ljudima koji du na NYK da probaju naci i bar nesto da probamo.
Ponavljam neman vrimena da sam to istazujem ali sam spreman za pomoci i pislacu nekolicini ljudi s NYK-a.

Jos da jednom ponovim da je kadet sta je bia na brodu s nama clan foruma i da je momak spreman pomoci ali nezna lako je nestao njegov prijatelj i nas kolega.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Majo provaj ih naci na Linkedln mrezi....virujen da su tamo svi ili vecina pomoraca.....
napravi lazni profil da si crew manager ili tako nesto neke dobre firme za kontenjere...k-line, msc, ili takve neke firme....
mos ih naci na ovom forumu....zatrazi prijateljstvo s doticnim osobama i siguran sam da ce pristati
sretno s potragom za bratom

Ja ne napadam nikoga, samo mi nije jasno i nemogu to shvatiti kako netko moze biti s nekim 8 mjeseci, u ovom slucaju njih dvojica kadeta i da nezna nista, to jednostavno nemogu shvatiti, neki detalj, nesto, ne vjerujem da mu nestali kolega nije nikad nista rekao, zato mi cijeli slucaj smrdi, nije nikakva teorija zavjere. Pročitao sam gore koliko se sjecam da se ima ime i prezime toga filipinca ako se ne varam. Shvati me kolega, ja nemogu s nekim zivit s nekim 8 mjeseci i vidit se svaki dan, kao pomorci na brodu i da neznas ama bas nista, ja to nemogu shvatit, a ti misli sta hoces!

Oprosti al nemoj napadat momka,a u proslim postovima si ga otvoreno napada, cak i da nesto laze ili skriva... nemoj se ljutit al mislin da si pretjera....

A na brodu se uglavno sve zna al i ne mora....

Evo ti moj primjer....
Kad san bia kadonja izasa san u Tampi sa dva burmanca,jedan AB a drugi OS. Oni inace tad nisu imali izlazak uvik u Americi (radi politike) i tad su dobili shorepass. Bili smo u shopingu u Wallmarta i dogovorili se nac na izlazu.
Ja san uredno dosa i taj OS a timunjera nigdi. Posto je bila gvardija u 6 mi smo se vratili doma,al naravno bez njega.
Dosla je partenca i naravno ovoga nema... Tada su dosli pusti na brod ( neman pojma ko vise, bija san kadet a i bilo je to ima pun qurac godina vec).
Nakon svih pizdarija smo partili i tada san sazna od burmanaca kako je taj timunjer samo ceka da dobije shorepass i da smugne u Ameriku. On je to planira godinu dana i svi Burmanci su znali a mi Hrvati (naravno) nismo imali pojma o tome. Ja san sa njima bija cili dan, izlazili bi skupa vanka,radili non-stop skupa, pokrivali jedan drugoga al mi ipak nisu rekli za to (ka i nijednom drugom Hrvatu). A, naglasavan da su svi burmanci znali za plan i da se on lipo oprostia sa svima, pa su cak i malo skupili love izmedju sebe da mu bude lakse.

Tija san rec da mali kadet nije mora bas znat sve i siguran san da je dite reklo sve sta zna i da je pomoga koliko je moga.
Ukratko, pustite malog na miru.... A nesritnoj familiji pomozite ako mozete....

dd

dd

od filipa ti malo tko ima svoje pravo ime na fb .... svi imaju fake imena,tj vecina......

Last edited:
dd

dd

evo ukratko,jer citam sve ovo i familiji je jako tesko i ja im zelim stvarno od srca da se sazna istina i da pronadju sina i brata.

glupo mi je sto se napada po momku koji je bio sa njim,jer zasto bi momak lagao i puno toga se po brodovima i nezna,tako da sumljam da momak nije dao sve od sebe.

inace sam na nyk,samo na drugoj vrsti broda,ali mogu reci samo rijeci hvale i za agenciju u splitu i za filipince i za nase ljude na firmi (a sa rumunjima nisam nikada bio).

jos jednom familiji zelim sve najbolje.

ovo mi je malo ruzno sto je sibencanac napisao "da malome triba polomiti noge",jer i taj mali je necije dijete i po meni sve moze ici samo razgovorom i nikako drugacije.

lipi pozdrav.

evo ukratko,jer citam sve ovo i familiji je jako tesko i ja im zelim stvarno od srca da se sazna istina i da pronadju sina i brata.

glupo mi je sto se napada po momku koji je bio sa njim,jer zasto bi momak lagao i puno toga se po brodovima i nezna,tako da sumljam da momak nije dao sve od sebe.

inace sam na nyk,samo na drugoj vrsti broda,ali mogu reci samo rijeci hvale i za agenciju u splitu i za filipince i za nase ljude na firmi (a sa rumunjima nisam nikada bio).

jos jednom familiji zelim sve najbolje.

ovo mi je malo ruzno sto je sibencanac napisao "da malome triba polomiti noge",jer i taj mali je necije dijete i po meni sve moze ici samo razgovorom i nikako drugacije.

lipi pozdrav.

Ne treba nikome lomit noge, nismo životinje. Dalmos je sve napisao par postova gore, pojedinci su u namjeri da se dođe do informacija malo pretjerali, među njima i ja. Te filipe bi preko ministarstva trebalo sve ispitati, s tim da MUP i MVP preko Interpola dođu do njih i onda sve lijepo ispitati i brzo ce se saznati istina. Sretno obitelji u pronalasku

Pa Maja daj imena filipinaca posalji meni na PM pa cemo odatle dalje. Poslacu ja ljudima koji du na NYK da probaju naci i bar nesto da probamo.
Ponavljam neman vrimena da sam to istazujem ali sam spreman za pomoci i pislacu nekolicini ljudi s NYK-a.

Jos da jednom ponovim da je kadet sta je bia na brodu s nama clan foruma i da je momak spreman pomoci ali nezna lako je nestao njegov prijatelj i nas kolega.

Ako se dobiju imena filipinaca moli bi da se dostave na PM ili javno ode pa da možemo svaki od nas, koliko imamo mogućnosti ispitamo situaciju.

Ja bi molija momka sta je bija s Mariom na brodu da se malo ukljuci u temu i objavi ode crew listu.Ne moras sa svojin nickom nego priko Dalmosa ili nekoga.Nisi mi isto jasan.Vidin da si on line i da pratis ovu temu a neces da napises imena koja ljudi traze.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Ja bi molija momka sta je bija s Mariom na brodu da se malo ukljuci u temu i objavi ode crew listu.Ne moras sa svojin nickom nego priko Dalmosa ili nekoga.Nisi mi isto jasan.Vidin da si on line i da pratis ovu temu a neces da napises imena koja ljudi traze.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Ja cijelo vrijeme govorim da napise imena filipinaca, ako nece preko svog profila, onda neka preko Dalmosa objavi, a neki me kolege napadaju zasto agresivno napadam momka. Samo neka da crew listu filipinaca, pa da pomognu oni koji mogu pomoc.

Pozdrav ljudi...

evo nije me bilo dugo na forumu a i nisam nesto aktivan inace.. ali napisat cu par rici...
ja san od nedavno na NYK na drugoj vrsti broda.. tako da pojedinosti sta su se dogodile onda neznam.. znam povrsno iz novina i stvarno mi je zao sta se sve to skupa dogodilo.. najvise bi volija da se sve pozitivno zavrsi jer jos ima nade...
nekoliko puta san pita nase ljude tamo sta je to bilo i sta se dogodilo.. i vidim da nikome nije stalo da razgovara o tome.. dali od straha ili zato sto se nista nezna nebi vam zna rec... osim pojedinaca koji trabunjaju gluposti... pita san i filipe sta su s menom u gvardiji i vidim da ni oni o tome ne zele pricat... pitas ih i komunikacija stane nakon par recenica i svako sebi... mozda se varam ali ka da je to tabu tema tamo na brodu...
moram se vratit malo na istragu... i nacin kako je opisano da je momak nesta.. (govorim da sam povrsno pratija sve sta pise u novine jer san bija na brodu bez interneta u to vrime).. decko kad je zadnji put viden isa bacit smece po krmi... koji cif ce te poslat da ides bacit smece po krmi 3 ure prije manovre u SINGAPORE STRAIT.... I jos se ide u spore di se moze dat smece na kraj bez problema... i ako je u sluzbenoj izjavi policiji i vlastima u spore to receno onda je neko triba u zatvoru zavrsit radi smeca....malo mi i ta matematika smrdi ako je istinito napisano...
pokusat cu kad se vratim nazad na brod opet razgovarat sa filipima pa ako nekome nesto izleti ili tako nesto... uglavnom potrudit cu se...

Apel svim pomorcima pogotovo onima na NYK

Pozdrav kolege

Evo i ode link na intervju koji je obavljen i znak da nismo zaboravili na "slucaj Boko". Nego naprotiv ajmo ljudi pokusat doc do filipinaca a koji su bili na brodu i vidit dali je stvarno onom sta se iskrca umra otac? Dajte ljudi mi smo ovoj obitelji jedina nada i sad moramo polazat bar da zelimo malo svog vrimena utrosit na pomoc.

http://pomorac.net/index.php/intervju-mjeseca/8216-jakov-boko-apel-svim-pomorcima.html

stvarno je tužno i jako zabrinjavajuće da poslije ovoliko vremena ne postoji nijedna informacija koja bi dovela do rasvjetljenja ovog slučaja. nelagoda me obuzme samo kad pogledam sliku njegova oca s fotografijom u ruci...ne bi to poželio ni najgorem neprijatelju. Jako dobro poznajem kadeta koji je s njim plovio i mogu reći da se radi o izuzetno poÅ¡tenom i iskrenom momku. Stvarno ne vidim nijedan razlog zbog kojeg bi preÅ¡utio iÅ¡ta. Inteligentan je i visoko obrazovan pa mi ne drži vodu ona "da Å¡uti kako bi zadržao posao u NYK" jer bi bez problema naÅ¡ao novi posao u bilo kojoj drugoj kompaniji. U svakom slučaju, ne ponovilo se...

Back