zujac
terco palube
Baci broj.lose I nikakoizgleda da su ljudi zadovoljni sa ovin sta imaju tj nemaju
![]()
Da budem iskren naišao sam na dosta negative i nezainteresiranosti kod kolega pomoraca. Ja osobno sam popunio anketu i još sam uporan.
Baci broj.lose I nikakoizgleda da su ljudi zadovoljni sa ovin sta imaju tj nemaju
![]()
TakođerBaci broj.
Da budem iskren naišao sam na dosta negative i nezainteresiranosti kod kolega pomoraca. Ja osobno sam popunio anketu i još sam uporan.
Uh i te kako!Pise oko 600 vidit cemo u nedilju...al neka...vidit cemo i taj frajerluk i ono ma boli me k....kad se ovo uvede
.kontaktiram sa strukturama minimalno, samo koliko je potrebno da mi produže brevet i matrikulu, za porez plan je spreman, smanjiti navigaciju na minimum-dovoljno za pristojan život,a minimalan porez....zlatna vremena pomorstva su davno proÅ¡la...mirno nam more i blagoslovljeni blagdani i optimistima i pesimistima Nema tu ljutnje...ali niti pogotka u sridu...jer jedini je uph izborio poseban program...e sad kad je maca sita lipo sidi i nije je briga..ali dode maca na vratanca i o tome se radi i jedino ko je pogodija u sridu je c.c2kolege zujac i baltazar su pogodile "u sridu"... loÅ¡a iskustva s birokracijom (SPH,ministarstvo,vlada...) i uzdanje "u se i u svoje kljuse" je nasa realnost.i ne vidim zasto se kolege "ljute" na nas "nezainteresirane". gubiti vrijeme u Don Quijotovskoj borbi protiv vjetrnjača nemam namjeru niti minute...
ministarstva su (i biti će) polički ustrojena,jer stranka koja dobije izbore formira vladu...gledajući HR-političke opcije iluzorno očekivati neke pomake...a povirio sam i anketu, svaka čast na trudu,ali meni osobno djeluje kao da sročena PROTIV (važno je ruÅ¡enje), a ne ZA (neku novu ideju/opciju kao recimo Å¡to je bila ideja Udruge Pomoraca).
ovo je samo moj osobni pogled,pesimističan možda,ali kažu kako je pesimist optimist s iskustvom
ps
kako ne biste pomislili da sam "fan of SPH", prije mnogo godina(nakon kadeture) sam osobno bio u prostorijama sindikata i misnistarstva i pomorskog fakulteta Split...i obećao sam sebi da tamo viÅ¡e gubiti živce i vrijeme neću nikada.kontaktiram sa strukturama minimalno, samo koliko je potrebno da mi produže brevet i matrikulu, za porez plan je spreman, smanjiti navigaciju na minimum-dovoljno za pristojan život,a minimalan porez....zlatna vremena pomorstva su davno proÅ¡la...mirno nam more i blagoslovljeni blagdani i optimistima i pesimistima
![]()
Evo anketa
i meni 600 zvuči premalo... Ajmo DalmoÅ¡ rezultate.... zaÅ¡to nisu vidljivi na stranici ankete?