Aloha ekipa

Status
Not open for further replies.
Dolazim iz supetra 25 godina završio sam višu pomorsku prije 2, 5 godine.
Kadeturu odradio na Minerala (MST) kao mornar-timunjer-kadet (jedan brod bulk carrier, drugi general cargo (iako smo prevozili samo liquid cargo)). Polažem klasu 09.06.2008 u splitu, a nakon toga se nadam dobrom ugovoru kao terco i to isključivo na bulkerima za sada (želja mi je isprobat cruisere)...
mariorock2.gif

Last edited:
Dobro nam dosao i prava si odlika dobrog ponasanja. Prvipost i odma na pravo misto. Bravo dobar ti je potencijal samo GO AHEAD :uzdravlje

Dolazim iz supetra 25 godina završio sam višu pomorsku prije 2, 5 godine.
Kadeturu odradio na Minerala (MST) kao mornar-timunjer-kadet (jedan brod bulk carrier, drugi general cargo (iako smo prevozili samo liquid cargo)). Polažem klasu 09.06.2008 u splitu, a nakon toga se nadam dobrom ugovoru kao terco i to isključivo na bulkerima za sada (želja mi je isprobat cruisere)...
mariorock2.gif

Evo citam ovi tvoj post i drago mi je kako si uz pomorac.net "odrastao" a danas vec imas kapetanski i navigajes na onoj vrsti broda na kojoj si izrazio zelju 2008 i sta je jos vaznije, ides s boljeg na bolje. Kako sam rekao 2008 imas potencijal samo nastavi:uzdravlje

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back