ALMI Tankers

Upravo sam bio na picu sa Ch.Off. sa Almi-a i kaze da ne krcaju kadete, a rijesavaju se polako i nasih juniora. Cijela flota je na prodaju i navodno da situacija nije blistava. Inace, Zorovic iz Rijeke ti krca na njih ...

Sent from my GT-I9100

Upravo sam bio na picu sa Ch.Off. sa Almi-a i kaze da ne krcaju kadete, a rijesavaju se polako i nasih juniora. Cijela flota je na prodaju i navodno da situacija nije blistava. Inace, Zorovic iz Rijeke ti krca na njih ...

Sent from my GT-I9100

cijela stara flota se prodaje samo zato jer su vec na navozu novi eco frendly brodovi-zbog toga se rijesavaju ovih trenutnih-naprave putovanje-dva da se sve provjeri i predaju brod novim vlasnicima. Ti brodovi su vec prodani-cak i oni koji ce izaci dogodine samo zato .

Pa, ne bih znao. Koliko sam ja cuo, i ova zadnja novogradnja sto ovih dana preuzimaju u Koreji je na prodaju, odnosno vec su bili kupci na brodu. Trebali ga prodati ali je propalo pa ga sad idu preuzeti.

Nadam se da ce im se situacija popraviti, barem da ima posla za nase ...

Sent from my GT-I9100

Postovanje , moze li se kontaktirati almi tankers izravno bez posrednika ili oni usmjeravaju na Zorovica ? update - kakva je situacija sada sa oficirima s obzirom da je Indija zatvorena ?

Postovanje , moze li se kontaktirati almi tankers izravno bez posrednika ili oni usmjeravaju na Zorovica ? update - kakva je situacija sada sa oficirima s obzirom da je Indija zatvorena ?

Oficiri i barbe skoro svi hrvati posada filipi mozes zaobici zorovica apliciraj na njihovu stranicu 4-2 ugovori za juniore, seniori 3-3,plaća samo na brodu, 1.5gb neta na brodu mjesecno free kada potrošiš plaćaš, 3% uplacuju u svoj fond nakon 5 godina mozes dignuti 30% vrijednosti nakon 7godina 70% nakon 10godina 100%, rejoining bonus dobija se isto tako. Dosta dobra kompanija kakvih sve ima. Mail na koje mozete aplicirati za almi preko vshipsa: jan.legaspina@vships.com levy.capayas@vships.com. Nadam se da ce uci i u LNG sektor.:uzdravlje

Da li neko ima da objavi novi wage scale 2022 sa Almi Tankers?

kadet 1000$
junior 3/O 3700$
3/O 5000$
2/O 7000$
ETO 8000$
C/O 2/ENG13700$
C/E 17000$
Master 17500$
Ovo su otprilike nove place, isle su gore ove godine 3% sljedece godine dodatna 2% idu :uzdravlje

top 4 3-3 rotacija(barem se trude da tako bude iako zna biti vrlo lako i 4mj na brodu)
juniori vecina 4-4 traze iako bude da te zovu i nakon 3mj kuci da ides na brod :kafa

Pretpostavljam da zorovic ne uzima cesto za almija

Sto se tice kadeta palube/asistenata stroja iako si odradio cijelu kadeturu negdje(dosta ih je sa tankerske doslo ovdje sa zavrsenom kadeturom i polozenim porucnickim) moras opet kao kadet/asistent ici 6mj takvo ti je njihovo pravilo, sada su uzeli dosta kadeta palube/asistenata stroja/asistenata struje. Ako imas vezu moze upast i direktno bez zorovica. Osobno dosao sam na firmu bez neke veze i pomoci tako da treba imati i srece! Javite se nemate sto izgubiti!

Sto se tice kadeta palube/asistenata stroja iako si odradio cijelu kadeturu negdje(dosta ih je sa tankerske doslo ovdje sa zavrsenom kadeturom i polozenim porucnickim) moras opet kao kadet/asistent ici 6mj takvo ti je njihovo pravilo, sada su uzeli dosta kadeta palube/asistenata stroja/asistenata struje. Ako imas vezu moze upast i direktno bez zorovica. Osobno dosao sam na firmu bez neke veze i pomoci tako da treba imati i srece! Javite se nemate sto izgubiti!

potpisujem sve što je rekao kolega. Ja sam došao preko faksa i bez ikakve veze, sreća je najbitnija.. kako kažu, bolje se rodit bez k*rca nego bez sreće..:cool:

Ako si zavrsio kadeturu na tankerskoj kao ja, mozes na brodu biti avancan. Ja sam bia kadet samo tri miseca pa su me doma poslali da risim advanced oil i vratim se kao 4th engineer. Ako si sa dobrim kapetanom on ce javit firmi da te prije avancaju. Biti kadet opet 6 miseci bi bio bolno.

Moze li neko napisat dvi rici kako ke trenutno tamo ? Posada ,hrana,internet ( navodno nesto free a nesto se placa i koliko ) ,valjda ima dosta nasih ?
unaprid zahvaljujen..
Zorovic trazi dosta ljudi navodno (bar seniora,za juniore neznan).

Moze li neko napisat dvi rici kako ke trenutno tamo ? Posada ,hrana,internet ( navodno nesto free a nesto se placa i koliko ) ,valjda ima dosta nasih ?
unaprid zahvaljujen..
Zorovic trazi dosta ljudi navodno (bar seniora,za juniore neznan).

Za seniore 3-3 (zna biti i 4-3) ugovori inace bude back to back rotacija(ako te zaj*be lik sto te treba mjenjati ostane se i po mj dana duze, ovisi i o charteru dosta jer znaju ne dati u laden condition smjenu, ili npr smjenu Mastera i C/O u istom portu...), grci kao grci kada dodes kuci kao biljka si deset dana nakon ugovora, hrana je dobra ali sve ovisi o kapetanu i kuharu naravno, 1.5gb interneta free(dosta dobar je signal i brzina ali kada se filipi spoje znas kako je i sam), kada potrosis 10$ ti je 150mbg(cisto okej). Brodovi su u dosta dobrom stanju iako ima jedan brod na firmi sa kojim imaju dosta problema znat ce ljudi sa kompanije na koji mislim.:kafa Posada filipinci, časnicki kadar Hrvati/Ukrajinci/nešto filipinaca isto tako, iako zbog rata imaju problema sa Ukrajincima sada za ukrcati ih. PS imaju dosta problema sa C/O jer ih je masu otislo ili dobilo pedalu i sada kada dode C/O na brod samo moli Boga da bude smjena na vrijeme...Dry Dock im je svetinja, sj*bes to krizaju te.:hihi

Hvala Zolja na informacijama,sve u svemu klasika ka svugdi..a vidit cemo sta grci kazu,al eto izgleda da traze ljude..pa sad ko oce nek se javi u Zorovica..
Cisto za informacije ako koga zanima razgovara san sa nekin VM -on,i sve ok bilo..malo pita o struci i tako ,vise se bazira na iskustvo (di si bija, sta si radija ) sve u svemu ok..al mislin da dosta znaci i preporuka od Zorovica ,naravno ko je bija s njima.
Eto toliko,ako koga zanima.

Hvala Zolja na informacijama,sve u svemu klasika ka svugdi..a vidit cemo sta grci kazu,al eto izgleda da traze ljude..pa sad ko oce nek se javi u Zorovica..
Cisto za informacije ako koga zanima razgovara san sa nekin VM -on,i sve ok bilo..malo pita o struci i tako ,vise se bazira na iskustvo (di si bija, sta si radija ) sve u svemu ok..al mislin da dosta znaci i preporuka od Zorovica ,naravno ko je bija s njima.
Eto toliko,ako koga zanima.

Kolega sretno sa poslom!! Firma nije loša stvarno ali ima naravno svojih mana(crewing je tu najveca mana i smjene, sa ostalim sam zadovoljan) Operation i Technical department je odlican(za nas palubarce covjek u Technicalu je svetinja, ja osobno ga cijenim jako puno).

Back