Allseas je VRHUNSKA firma a onaj koji je postavio onaj glupi post koji se sada objavljuje u svim novinama diljem Hrvatske je tezi idiot kojega bih bas volio sresti.

Vidim da su ovdje neki frustrirani likovi koji su vjerovatno dobili otkaz na P.S - u.
Ljudi moji, dok se taj brod gradio trebalo je dvjestotinjak elektricara i nasi su ljudi dobili POSAO.Naravno da sada vise ne treba 200 elektricara i da dio njih dobiva raskid ugovora.Sto mislite, da ce poslodavac ostaviti toliki boj prekobrojnih ljudi na brodu?
Ja vjerujem da je upravo netko od njih lansirao ovu glupost, a cuo sam i da je netko postavio platnu listu na internet sto je tezi oblik debilizma.
To je dokaz o POKVARENOSTI nekih pripadnika NASEG naroda , na srecu,nema puno takvih.
Po meni, Allseaseu i njezinom vlasniku koji je vrhunski i dobar covjek u Hrvatskoj treba dati naziv trga ili ulice ,a ovdje ima frustriranih i glupih ljudi koji pljuvaju kompaniju koja hrani dosta Hrvatskih obitelji. Koliko je samo cistog novca uslo u Hrvatsku zbog Allseasea, a taj isti novac se i trosi kod nas.
Svi bi nasi politicari, ukljucujuci i ministra pomorstva trebali stajati u stavu "mirno" pred vlasnika Allseasea jer je VISE ucinio za Hrvatsku ekonomiju nego vecina uhljeba u foteljama.
Koliko je samo nasih ljudi dobilo cast i priliku na Allseaseu da se usavrse i da barem vide vrhunske brodove koje 99% Hrvata nije nikada u zivotu nije ni vidjelo, niti znaju da uopce takvi brodovi postoje. Kompanija placa SVE, i strucne kurseve, i lijecnicke, i putne troskove i hranu dok ste na putovanju, i putovnicu, a da ne govorimo da su se pokazali kao VRHUNSKA kompanija ako se nekome u obitelji nesto dogodi dok je pomorac na brodu. ODMAH, bez suvisnih pitanja se organizira prijevoz pomorca svojoj obitelji.
Citam da ima i onih kojima smetaju Nizozemci, te prde i smrde jeli? Dajte mi recite jednu Hrvatsku kompaniju koja zaposljava Nizozemce pa cemo razgovarati dalje. Nizozemci nam davaju POSAO i to treba cijeniti i zahvaliti im sto od svih nacionalnosti na svijetu bas nasim ljudima davaju povjerenje da rade na NJIHOVOJ kompaniji i to u top pzicijama. Covjek na Allseaseu dobije UGOVOR i u njemu SVE pise, pa tako i o otkaznim rokovima.
Razocaran sam, kao i svi ostali radisni,vrijedni i posteni Hrvati koji rade na ovoj kompaniji ovim glupostima koje je netko postavio a da nije razmislio da tim postom sramoti sam sebe kao i sve Hrvate koji su cijenjeni kao posteni, cijenjeni, vrhunski radnici i strucnjaci na Svjetskim kompanijama a posebno na Allseas-eu.
Na zalost, ima i kukolja......