Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

‎2nd Cook required - Research / Survey Vessel in Aberdeen

Seamariner Group
Traveling Saturday joining Sunday.
MUST hold a BOSIET, STCW'95, ENG1 & Cooks Certificates
£95per day, travel paid for.
If interested, please send your details to lauren@seamariner.ltd.uk

Humber ship services

Humber ship services

Crew with L3NMS DP System Experience Required

we require the following crew with L3NMS DP system experience for DP2 AHTS in Egypt:
master
chief mate/DPO (unlimited)
chief engineer
DPO
ETO.
if interested please send CV as soon as possible to admin@humbershipservices.com
chief engineer required for new build DP2 DSV

we require a chief engineer for a new build DP2 DSV in North Sea.
6 weeks on/off.
750 USD per day.
joining 30th October 2012.
MUST HOLD OPITO APPROVED BOSIET & OGUK Medical.
must have dsv experience.
if interested please send CV to admin@humbershipservices.com
3rd Engineer required for DP3 vessel in West Africa

we require a 3rd engineer to join a DP3 accomodation/hook up (optional pipelay) vessel.
working in west africa.
6 weeks on/off.
salary to be advised.
joining first week in November.
if interested please send CV to admin@humbershipservices.com as soon as possible.
Stage 3 crane operator required for vessel in Gabon

we require a stage 3 crane operator with Husiman expeirence to join DP3 vessel in Gabon.
MUST HAVE 800T HUSIMAN CRANE EXPERIENCE.
6 weeks on/off.
joining 13/10/12.
if interested please send Cv to admin@humbershipservices.com ASAP
Stage 3 Crane Operator required for DP2 new build vessel in China

we require a Stage 3 crane operator for a new build DP2 construction vessel in China.
6 weeks on/off.
must have Kenz crane experience of 120 ton.
salary to be advised.
joining 10/10/12
if interested please send CV to admin@humbershipservices.com as soon as possible!
ARAMCO approved crew required

we require ARAMCO approved crew for Utility vessels in Saudi Arabia.
4/6 month contract (negotiable).
2 x masters = 7500 USD per month (negotiable)
2 x chief engineers = 6500 USD per month (negotiable)
2 x chief officers = 5500 USD per month (negotiable)
MUST HOLD ENGLISH LANGUAGE MARLINS TEST CERTIFICATE ABOVE 80%.
if interested please send CV and certificates to admin@humbershipservices.com ASAP
Master upto 500 GRT required for Tug in UK Coastal Waters

we require master upto 500 GRT to join a Tug in UK Coastal Waters.
Aquamaster experience is preferred but not essential.
1 month on/off.
MUST HOLD UK COC OR CEC
permenant position.
joining ASAP.
40,000 GBP per annum.
if interested please send CV to admin@humbershipservices.com ASAP.
Medic/Admin required for DP2 DSV in West Africa

We require a Medic/Admin for below:
Vessel : DP2 DSV
Rate : Negotiable
Rotation : 8 weeks on/off
Joining Date : Immediate / ASAP
Port : Congo
Certificates : BOSIET (OPITO approved)
if interested please send CV to admin@humbershipservices.com as soon as possible
Stage 2 Bosun/Deckforeman with Subsea Experience Required

we require a Bosun/Deckforeman stage 2 to join vessel in Nigeria.
ASAP.
must have subsea experience.
if interested please send CV to admin@humbershipservices.com as soon as possible.
DPO with S Rigid Pipelay experience

we require a DPO with S Rigid Pipelay experience.
to join DP3 pipelay vessel in Nigeria/Gabon.
joining 1st week in October.
6 weeks on, 6 weeks off.
salary to be advised.
MUST HOLD DP UNLIMITED LICENSE AND HAVE EXPERIENCE ON VESSELS OVER 5000 GRT.

jel ima netko da je na humberu i kakva je situacija tamo za upast kao junior ili niza posada pozz??:rolleyes:

Master on DP2 AHTS

Angola

We are looking for Master to join DP2 AHTS vessel in Angola,

Company is offering permanent contract, TOD 2on/2off and starting salary of 600 USD per day | Negotiable. Candidate must have experience on DP2 AHTS vessels and hold DP Unlimited Certificate

contact - MNR Recruitment

2nd Engineer for DP AHTS Vessel

Wages : USD 250 / day
Contract : 2 month On / 2 month Off
Joining : ASAP

Note : Must have 1 year experience on AHTS vessel

Email: cv@tsmexp.com

Pozdrav

Pozdrav

Pozdrav svim pomorcima ma gdje god bili!
Nije me jako dugo bilo na ovom forumu ali danas sam opet otvorio i citajuci postove ovdje
jako sam se razocara na neke postove cjenjenih nasih pomoraca gdi je jos jedan
dokaz u nitu da je sa nasim ljudima najgore navigat,posebno oficirima!
Kao prvo sta sam primjetio ocigledno je ovaj forum namjenjen samo oficirima gdi se prepucavaju tko ima
tko vecu placu i koja firma je bolja.Svaka cast ljudima koji su uspjeli dobiti dobre ugovore i danas
u ovim teskim vremenima zive financijski neovisno ali mislim da se nije ljepo sprdati sa nekima koji
na isti nacin zaradjuje svoj kruh ali je puno manje placen ali isto mora zivjeti i prezivjeti svoje obitelji.
Drugo vec sam naveo da je forum namjenjen samo oficirima a zaboravljaju da nisu samo oficiri
pomorci,ako me sjecanje ne vara na brodovima rade i ostale snage tako na palubi a tako i u makini
a i ne zaboravimo tu i kuvare konobare i sve ostale.U danasnje vrjeme kad je poplava kineza,filipinaca
ex rusa na trzistu pomoraca tim ljudima je najvise potrebna pomoc za zaposljavanje a i rade za najmanje novaca
neki svojom krivdom neki nisu imali mogucnosti ici na sva skolovanja a isto tako zive a bogami i rade.
Osobno radim na Vroona i ovdje sam vidio prepucavanja nekih bivsih kolega kako je firma smece i sve to a ja se pitam
onda koji kurac su ti ljudi uopce prihvatili posao na tako supskoj firmi kako danas kazu!??
Svaka cast uspjeli su se prebaciti na bolje a znam isto tako da su neki od tih cjenjenih kolega i te kako debelo placali u plavim kuvertama svojedobno da su jih ukrcali na Ex Nomisa a i na Vroona.Sta se tice Vroona jedna rjetkih firmi koja ce zaposliti naseg mornara,timunera ili kuvara bez offshore iskustva a isto tako i cjenejne nase prepotentne officire bez offshore iskustva te im jos placa sve pocetne certificate koji su potrebni za ulazak u offshore da bi nakon nekoliko pecata u matrikuli koji su im neizbjezno potrebni za dobivanje boljeg i bolje placenog posla poslije srali po toj kompaniji.Poznam nekoliko mornara i timunera a i kuvara koji su kod nas na Vroonu i manje ise su svi zadovoljni jer vecu placu skoro na nijednoj kompaniji nece dobiti,placa je redovita svaki mjesec a recite mi i koji mornar ima ugovor 28/28 placan doma a placa mu se vrti oko 20000,00 funti sta znaci oko 30000,00 USD godisnje a dodje i vise ako napravi nekoliko dodatnih certificata npr(AMA,FRC Coxswain,DC Coxswain) jer cak i u offshoru su preplavili filipinci cak i u Sjevernom moru ih ima koliko hoces.
Zato appeliram na cjenjenu gospodu officire da ne zaborave nisu jedini koji navigavaju jer svaki posao je cjenjen tako i ja cjenim vas ali ako vec ne cjenite nizu bagru od vas barem je respektirajte jer ti ljudi rade teske poslove i zaradjuju svoj kruh sa 7 kora doslovno!!

Usput ako nekoga zanima za uc u offshore jer vidim da je ovdje vec jako puno adressa dodano a postoji jedna agencija u Norwichu
koja ukrcava i bez iskustva:

Anglian Marine Services
6 Birch Court,Sprowston
Norwich NR7 8LJ
Tel:00(0)441603 478938
Email: malcom@anglianmarine.co.uk
Home - www.anglianmarine.co.uk

Najnovije ponude posla preko Telegraph:
Farstad Shipping Crewing Services Pte.Ltd
traze;Master unlimited
Ch.Mate unlimited(dp cert)
Ch.Eng unlimited
2nd Eng unlimited
Electrcian/ETO
Tko pozna kompaniju zna da su to PSV i AHV brodovi operiraju u Sjevernom moru
CV posaljite na : cv.aberdeen@farstad.com
HOME - Farstad Shipping ASA

sljedeci koji se oglasavaju su isto agencija
Clyde Marine Recruitment
Traze Sve Oficire na mostu i makini
isto tako AB and Bosun
Clyde Marine Recruitment
Tel: Glasgow 0044(0) 1414276886
Southampton 0044(0) 2380223546

Isto tako jos jedna agencija koja jako puno ukrcava svih rangova na brodove
svih vrsta je
FastStream Recruitment group
Email:seagoing-uk@faststream.com

Evo ako sam nekom pomogao zelim mu srecu u daljnoj karijeri!

Mirno more svim pomorcima

pozdrav svim pomorcima ma gdje god bili!
Nije me jako dugo bilo na ovom forumu ali danas sam opet otvorio i citajuci postove ovdje
Kao prvo sta sam primjetio ocigledno je ovaj forum namjenjen samo oficirima gdi se prepucavaju tko ima
tko vecu placu i koja firma je bolja.svaka cast ljudima koji su uspjeli dobiti dobre ugovore i danas
u ovim teskim vremenima zive financijski neovisno ali mislim da se nije ljepo sprdati sa nekima koji
na isti nacin zaradjuje svoj kruh ali je puno manje placen ali isto mora zivjeti i prezivjeti svoje obitelji.
Drugo vec sam naveo da je forum namjenjen samo oficirima a zaboravljaju da nisu samo oficiri
pomorci,ako me sjecanje ne vara na brodovima rade i ostale snage tako na palubi a tako i u makini
a i ne zaboravimo tu i kuvare konobare i sve ostale.u danasnje vrjeme kad je poplava kineza,filipinaca
ex rusa na trzistu pomoraca tim ljudima je najvise potrebna pomoc za zaposljavanje a i rade za najmanje novaca
neki svojom krivdom neki nisu imali mogucnosti ici na sva skolovanja a isto tako zive a bogami i rade.
Osobno radim na vroona i ovdje sam vidio prepucavanja nekih bivsih kolega kako je firma smece i sve to a ja se pitam
onda koji kurac su ti ljudi uopce prihvatili posao na tako supskoj firmi kako danas kazu!??
Svaka cast uspjeli su se prebaciti na bolje a znam isto tako da su neki od tih cjenjenih kolega i te kako debelo placali u plavim kuvertama svojedobno da su jih ukrcali na ex nomisa a i na vroona.sta se tice vroona jedna rjetkih firmi koja ce zaposliti naseg mornara,timunera ili kuvara bez offshore iskustva a isto tako i cjenejne nase prepotentne officire bez offshore iskustva te im jos placa sve pocetne certificate koji su potrebni za ulazak u offshore da bi nakon nekoliko pecata u matrikuli koji su im neizbjezno potrebni za dobivanje boljeg i bolje placenog posla poslije srali po toj kompaniji.poznam nekoliko mornara i timunera a i kuvara koji su kod nas na vroonu i manje ise su svi zadovoljni jer vecu placu skoro na nijednoj kompaniji nece dobiti,placa je redovita svaki mjesec a recite mi i koji mornar ima ugovor 28/28 placan doma a placa mu se vrti oko 20000,00 funti sta znaci oko 30000,00 usd godisnje a dodje i vise ako napravi nekoliko dodatnih certificata npr(ama,frc coxswain,dc coxswain) jer cak i u offshoru su preplavili filipinci cak i u sjevernom moru ih ima koliko hoces.
Zato appeliram na cjenjenu gospodu officire da ne zaborave nisu jedini koji navigavaju jer svaki posao je cjenjen tako i ja cjenim vas ali ako vec ne cjenite nizu bagru od vas barem je respektirajte jer ti ljudi rade teske poslove i zaradjuju svoj kruh sa 7 kora doslovno!!

Usput ako nekoga zanima za uc u offshore jer vidim da je ovdje vec jako puno adressa dodano a postoji jedna agencija u norwichu
koja ukrcava i bez iskustva:

Anglian marine services
6 birch court,sprowston
norwich nr7 8lj
tel:00(0)441603 478938
email: malcom@anglianmarine.co.uk
home - www.anglianmarine.co.uk

najnovije ponude posla preko telegraph:
Farstad shipping crewing services pte.ltd
traze;master unlimited
ch.mate unlimited(dp cert)
ch.eng unlimited
2nd eng unlimited
electrcian/eto
tko pozna kompaniju zna da su to psv i ahv brodovi operiraju u sjevernom moru
cv posaljite na : cv.aberdeen@farstad.com
home - farstad shipping asa

sljedeci koji se oglasavaju su isto agencija
clyde marine recruitment
traze sve oficire na mostu i makini
isto tako ab and bosun
clyde marine recruitment
tel: Glasgow 0044(0) 1414276886
southampton 0044(0) 2380223546

isto tako jos jedna agencija koja jako puno ukrcava svih rangova na brodove
svih vrsta je
faststream recruitment group
email:seagoing-uk@faststream.com

evo ako sam nekom pomogao zelim mu srecu u daljnoj karijeri!

svaka Čast!!!

:kafa ...jel mislite postovani kolega da se forum sastoji od par pojedinaca?? ..procitat uvjete koristenja foruma, prije postanja...toplo preporucam...Forum je otvorenog tipa i ljudi pisu...to sto nema vise ekipe koji nisu oficiri...ciji je to problem???....nije ovo nacin za rjesavat osobne frustracije....ocite su!
usput, ako Vam se ne naviga sa nasim ljudima, ima ex Rusa pa hajdete s njima....brzo cete se predomislit
:kafa

a i ne zaboravimo tu i kuvare konobare i sve ostale.U danasnje vrjeme kad je poplava kineza,filipinaca
........................................
Evo ako sam nekom pomogao zelim mu srecu u daljnoj karijeri!

ne bih se bas slozio sa ovim i mislim da je pomorac.net odrediste SVIH pomoraca a to sto su kormilari,konobari,kuhari manje aktivni na forumu ne znaci da se na njih ne misli i ne pomogne ako se moze naravno.necu puno kopat po forumu ali evo friska tema i prvo mi pada na pamet gdje se pomoglo pri ukrcaju i jos uvijek se pomaze (pogledaj) a covjeku svaka cast iako je cak i nakon ukazane pomoci imao neugodnost ovdje na forumu a to je na cast onih ili onog tko mu je to prouzrocio.kolege aktivirajte se nitko vam nece i ne moze pomoci ako se ne trazi,ne sumnjam da ce se pomoci bar savjetom ako nista.....

Odredište svih pomoraca

Odredište svih pomoraca

Pozdrav svima cijenjene kolege,
evo citam ovu temu i nemogu da se nejavim.....Ovaj forum je zaista odrediste SVIH pomoraca i u to sam uvjeren osobno.
Krajem prosle godine odlucio sam se vratiti na more kao kormilar(nakon 6 godina rada na kopnu)jer me situacija natjerala.
Nisam imao pojma kome da se javim,dali mi vrijede breveti,matrikula,.......kako do vize,kako napraviti CV Cover letter i sl.
Zahvaljujuci izuzetno postenim i pristupacnim kolegama sa foruma sam se ukrcao nakon samo 2 mjeseca potrage.Hvala im!!!!
Na moju zalost firma na kojoj sam bio je prodala brod i sad sam na cekanju odnosno nigdi.Trenutno sam kuci vec sloro 4 mjeseca i mislim da nema mail adrese na forumu na koju nisam poslao mail.Ovim putem Vas molim ako itko zna neku firmu ili agenciju da stvarno krca kormilare molim javite.Situacija je kriticna......nebi htio dosadjivat ali do grla je......:(
Od srca hvala i pozdrav

@Bokitoso

Stari , i ja sam bio u slicnoj situaciji i podjoh na "dragi nam" MSC kao timunjer...jedino nas tamo trenutno primaju bez duzeg cekanja...10 mjeseci sam ostao....kozu su mi odrali...ali nisam imao izbora....1.450 USD (iako je po ITF-u trebalo biti vise)....jedino sto je ta plata bila redovna...ostalo nemam rijeci...
Izvinite na off-ovanju , ali zelio sam kolegi dati informciju gdje se jos mozemo ukrcati...
Srecno

Hi Panigale we are looking AB for Coxswain offshore

Salary : £114.07 – £117.23 / day
Rotation : 4 weeks on/ 4 weeks off

Genesis Personnel Limited
Waterloo Quay
Aberdeen
AB11 5BH

Phone Us:
Tel: +44 (0) 1224 565010
Fax: +44 (0) 1224 565009
Email us:
enquiries@genesis-personnel.co.uk

Sretnoi

2nd mate

2nd mate

Hi Panigale

Can You check If You can help?

2nd Officer needed for PSV DP2

Date of joining : 25th November
Salary : USD 130-150 / day
Contract : 3 years
Duration : 3 month On / 1 month Off

Worldwide Recruitment Solutions (WRS) Ltd
173a Ashley Road,
Hale

Phone : +44 (0) 161 926 2525
Fax : +44 (0) 161 926 4647
Email : maria.t@worldwide-rs.com

Hi Panigale

Can You check If You can help?

2nd Officer needed for PSV DP2

Date of joining : 25th November
Salary : USD 130-150 / day
Contract : 3 years
Duration : 3 month On / 1 month Off

Worldwide Recruitment Solutions (WRS) Ltd
173a Ashley Road,
Hale

Phone : +44 (0) 161 926 2525
Fax : +44 (0) 161 926 4647
Email : maria.t@worldwide-rs.com

Upravo sam provjerio njihove službene web stranice, web adresa im je očekivano Worldwide Recruitment Solutions - Homepage i na njoj se pod contact us može poslati CV, a službeni mail je francis.d@worldwide-rs.com. Ova ponuda je katastrofalna :udriglavom, ali valjda imaju bolje...

Chief Engineer :
Vessel Based: Semi Submersible
Trip Length: 2 – 3 months (3/3 rotation)
...Start Date: 11th December 2012
Salary: £514.95 per day

You will require:

Seamans Book - OGUK offshore medical
ENG1 Seafarers Medical -BOSIET offshore survival
STCW 95 survivals -Chief Eng Unlimited COC
Coxswain (OPITO) - Fire Team Leader (OPITO)

If you are interested, available and have the above experience and certificates please send linda@subservpro.com

Chief Officer
required for AHTS, AHTS experience is required, please send your CV to sboyle@clyderecruit.com

Rigger Supervisor/Deck Foreman Required for DP2 DSV
Humbership – Posted by Humbership – cameroon

0 0 1
Job Description
Rigger Supervisior/Deck Foreman to join new build DP2 DSV in Cameroon.

6 weeks on/off

Joining 4th November.

450 USD per day (tax free).

MUST HOLD DSV VESSEL EXPERIENCE, OPITO APPROVED BOSIET & YELLOW FEVER VACCINATION.

if interested please send CV
Rigger Supervisor/Deck Foreman Required for DP2 DSV - Web Crewing

3rd engineer

3rd engineer

Hi Panigale Pls check.

Looking for 3rd Engineer to join on DSV

Salary : To be discussed
COntract : 8 weeks
Joining : ASAP

Note : Hold EOOW certificate

Telephone : +44 (0)1482 650279
Fax : +44 (0)1482 671341

Email : info@cpmarineuk.com

Sretno!!

2/O heavy lift offshore

2/O heavy lift offshore

Ovo sam dobio na mail pa ako ima tko iskustvo evo.

We have an urgent requirement of the following professional for our MNC EPC client in UAE.

Position : 2nd Officer (Offshore)
Work Location : UAE

Minimum Requirement
# Holder of valid 2nd mate license.
# Applicant should have experience in Oil & Gas Industry especially on a Heavy Lifting Ship (HLS 2000).
# Valid Offshore Safety Certificate.
# Experience on Heavy Lifting ship HLS 2000.
# Good command of written and spoken English.

# Interested Candidates can send their CVs along with the following Details to r.kumar@uroojcareer.com
=> Current Salary
=> Expected Salary
=> Mobilization Period

Regards,
Ravi Kumar Chauhan
UroojTeck F.Z.C. U.A.E.
Mobile:+919219520001
Email: r.kumar@uroojcareer.com
Skype ID: ravichauhan0166

Ja sam interesent (UPRAVO ZA ) offshore i ZA brod ( kao welder, fitter, deck-fitter, pipe-fitter,pipe-welder )
problem je u potrebama kompanija (agencija) , imam ogromno iskustvo u remontu brodova, u podrucju zavarivanja i (KRPANJA)

Park Mansion ship managment

Hitno trazi deck cadets/engine cadets/ freshers,helpers for rings/cooks/
Fiters for Dubai vessels and plateform work.
Sve upite i cv. Na info@pmship.in

webcrewing

webcrewing

We are looking for :

Job code : Ragini Master – (your name)
- Class 1 unlimited with full DPO

- ECDIS

- Min 2 years experience on PSV DP2 vessel

2. Job code : Ragini Ch. Officer – (your name)

- Ch. Officer unlimited with full DPO

- ECDIS

3. Job code : Ragini 2nd Officer – (your name)

- 2x Second Officer unlimited with min DP Advance

- ECDIS

4. Job code : Ragini Ch. Engineer– (your name)

- Ch. Engineer unlimited

- Min 2 years experience on PSV DP2 vessel. Pref. Kongsberg.

5. Job code : Ragini 2nd Engineer – (your name)

- 2nd. Engineer unlimited

6. Job code : Ragini 3rd Engineer – (your name)

- 3rd. Engineer unlimited

7. Job code : Ragini Oiler – (your name)

8. Job code : Ragini AB – (your name)

- 4x AB

- Banksman

- Rigging and Sligging

- FRC

9. Job code : Ragini Cook – (your name)

- Food Handling certificate

10. Job code : Ragini GB – (your name)

- Food handling certificate

Vessel: PSV

Type: DP2 vessel

Area of Operation: Brunei

Salary: to be advised

Contract duration:

- Snr Officer/Top 4 Officers 2+1 months

- Jnr Officer 4 months

- Ratings 6 months

Joining date: Mid Dec 2012

Experience: min 2 years experience in PSV (3306 GRT or more)

Nationality: INDIAN, INDONESIAN, MALAYSIAN

Special requirements for all ranks: HUET/ BOSIET+ SHELL Brunei Approved with valid E-Kawal Card

Please send your CV with the job code, together with copies of your seaman’s book (all sea service), and supporting documents

Deck/Engineers/Rating

Back