Ajme meni!!!

Napunija sam glavu pustim informacijama ovde.Steglo me oko srca kad sam sku?žija da se u ovih 5 godina odkad ne navigam nije ni??ta prominilo.Na??i pomorci jo?? uvik vape za koliko-toliko normalnim uvjetima rada.Ageti po starom,tj.prevara na svakom koraku.Pa čemu se onda ja mogu nadat koji zadnjih 5 god. nije vidija trgovački brod!?Ajde pomozite biv??em sekondu i dajte koji pametan savjet.Imam brevete,ne??to iskustva,ali nikako ne ?želim tuć ugovore od 6 mj.To izaziva te??ki BRAIN DAMAGE,PTSP i slična sr...Tankerska Plovidba ima ne??to bulkova i čujem da će sad ić na ugovore 4-4.Ima li smisla da njih kontaktiram ili ti predsjednik dr?žave mora bit prvi rođak da bi tamo uletija?Ajmo,da čujem nekakav savjet,sugestiju i sl!

Ima li smisla da njih kontaktiram ili ti predsjednik dr?žave mora bit prvi rođak da bi tamo uletija?Ajmo,da čujem nekakav savjet,sugestiju i sl!

Nemora ba?? predsjednik ali ministar pomorstva bi ti dosta pomoga :uzdravlje jbg. moramo se malo ??alit

hej!ja sam novi ovdje!Iz Rijeke sam!
Imam pitanje?
Dal je istina da ako brod plovi pod njemačkom zastavom da su njemci nekim ugovorom između njih inas dužni plaćati ovo mirovinsko i zdravstveno koje ti inače dolazi da sam plaćaš doma!??
inače sam strojar.Odradio kadeturu i položo klasu.Dosad sam bio na kontenerašu a sad se mislim prebaciti na tankere.Ima li tko kakav dobar savjet bio bi zahvalan!

Hvala

Biz od Uljanika!

Vidis ja sam cuo od jednog mojeg prijatelja da je bilo OK.Jedino da na Dalmaciji nije bilo sajajno, ali ostalo je bilo OK.Istina da se radi, ali bolje raditi nego biti doma i plakati da nema posla.

Bija dva ugovora i pokazali su pravo lice...Prvi ugovor odlicna ekipa ali firma ne prati a drugi ugovor totalni zajeb..Nema djelova i slicno... Jos uvik mi nije jasno otkud im pare za novogradnje * ZNAM DA NE PLACAJU POREZ DRZAVI I JOS DOBIJAJU SUBVENCIJE ZA SVAKU NOVOGRADNJU U IZNOSU OD 20 POSTO* ali isto fali jos dosta para u toj racunici... Svejedno ne zelim ih nikome preporucit jer nisu firma od rijeci ... Eto toliko....

Back