AIDA Cruises

Meni su ponudili za 3/E ali sam odbio jel mi je puno na brodu 4/2 ,ali prihvatio bih 3/3 pa cu vidit kada dodem doma dali cu se moci nagodit :)
Jeli se tko 3/E ukrca?

vbb

vbb

meni samo nije jasno zasto se skida tih 30 ili 40%?

na talijanskoj zastavi (placa na ruke je bila 2800e a davanja su bila 500 e),a to je nekoh 19% ili tako nesto,pa su mi nejasni tih 30-40%.

ako netko zna nesto o tim talijanskim doprinosima neka napiÅ¡e koju riječ,jer mi je čudno da skoro pola plaće ide na doprinose???

na tu placu 2800 na ruke,to je zapravo placa ti je 3500 i skida ti se 20% za doprinose sto znaci 2800 na ruke.
A ako je placa preko 4000eur onda se skida 30%.

testovi

testovi

Jeli netko ispunjavao online testove za ovu firmu?

Zamima me marpol, solas, tehnical i english test.

Ako netko ima iskustava neka se javi u inbox

pozdrav svima

pozdrav svima

malo me zanima sto mislite o ovoj kompanija?? ima li netko da je bio kod njih ili zna nesto? ...
moguce da imam neku vezu da upadnem kod njih za asistenta struje pa zato pitam !!
HVALA !! :) :)

Ako nemas iskustva u struci ,vjerovatno nemas puno cim ides za asistenta, onda osobno mislim da je to dobra odluka za steci iskustvo. Naravno ako imas namjeru raditi u buducnosti na putnickim brodovima.
Ja sam svojevremeno bio na putnickim ali sam odustao. Vjerovatno si mladji pa je stoga isto to dobra odluka.
Sretno i mirno more ako odes.

Pozdrav

Pozdrav

može li se kako do tog čovika doć spreman sam dat guz... za ukrcat se doma sam 4 miseca nakon asistenture poplaća puste brevete i klasu za strojara položija sad se nema za papra
u svakom slučaju sritno

Ne dajte nikakvu lovu nikome nikada bez obzira na sve sto nude.

3rd eng

3rd eng

Dobri dan
Ima li ko ko je na aidi 3 rd eng.da rece par rici kako je koja je posada po makini ,posal ugovori,place bilo sta korisno...zivili

Dobri dan
Ima li ko ko je na aidi 3 rd eng.da rece par rici kako je koja je posada po makini ,posal ugovori,place bilo sta korisno...zivili

Po makinji su ti rumunji,njemci vecinom i koji talijan.3rd je smjena od 16-20,2nd 12-16,1st 8-12,day engineer 8-17.Ja mislim da su ugovori u pocetku 4mj nisam siguran a posli 3mj.Ekipa je ok,placa ja mislim da je 2400-2800eur perm + doprinosi....

jel dolazis u Aida family? :D

Ljudi javljajte se u SSM Aida traži veliki broj strojara, paluba niÅ¡ta moraÅ¡ znat njemački.

Moze li mi tko reci,sto je tocno posao za 3/E?

Ne znam tocno mogu ti pitat,ja mislim da su podijeljeni tako da 3rd eng. s eng.assistent radi u smjeni od 4-8 i zaduzen za bojlere,2nd eng 12-16 i zaduzen za evaporatore....S tim da sad povecavaju broj ljudi u svakoj smjeni,do sada su bili po dvoje na manje a za vece brodove neznam.
Nisam bas siguran ali pitat cu danas.

Back