• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

agencije i kapetanije

deck monster

New member
pozz ljudi.nedavno mi je jedan momak rekao da ovi iz agencije mogu vidjeti gdje ja trenutno plovim..tj da su umrezeni sa kapetanijom..!on je konkretno obavio kod njih kadeturu te 3 mjeseca odradio na turistickom brodu te kaze da su ovi ih agencije to znali..!sta vi kazete?pozz

mene kad otvoru onda imaju sve ukrcaje tako da pretpostavljan da mogu. pa sta te briga, nek gledaju. ako in tribas neka dignu placu. nisi ozenija agenciju

A meni govori vidim da imas na profilu puno zahtjeva za prijateljstvo. :D:D
Ja san mu reka samo ti meni udri lajk pa cemo lako..... :hihi:hihi:hihi

a sve je umrizeno...

mene je nekidan kad san isa ovjerit navigaciju cimnija i to ka ozbiljnin tonom...

otvorija valjda moj ''profil'' :D i kaze ''oduzeti pomorsku knjizicu'' naravno zajebava se ali nikad ne znas :D

A sta mu nisi reka jos ozbiljnijim tonom: oduzmi pa cu ja tebi samo prst pa da vidis koga e vise zabolit :cool:

Ugovor i kapetanija

Ugovor i kapetanija

Pozdrav svima i mirno more,

Iman jedno pitanje, mislim da se vec pisalo o tome ali ne mogu pronaci, pa ako tko zna .....
Da li je istina da samo u kapetaniji u Splitu traze ugovor o radu prilikom prijave? Cuja sam od par rijecana i dubrovcana da njima traze samo matrikulu i iskrcajnu listu( nju cak ne u Rijeci).
Ako je to istina, cemu to? Mislim tako vide nasa primanja i ostalo.
Pozdrav
:uzdravlje

Pozdrav svima i mirno more,

Iman jedno pitanje, mislim da se vec pisalo o tome ali ne mogu pronaci, pa ako tko zna .....
Da li je istina da samo u kapetaniji u Splitu traze ugovor o radu prilikom prijave? Cuja sam od par rijecana i dubrovcana da njima traze samo matrikulu i iskrcajnu listu( nju cak ne u Rijeci).
Ako je to istina, cemu to? Mislim tako vide nasa primanja i ostalo.
Pozdrav
:uzdravlje

Ja sam radio u kapetaniji pa ti mogu potvrditi da je to tocno, kapetanija ima evidenciju gdje si plovio od dana od kada prijavljujes navigaciju, a te iste podatke mogu vidjeti i sve agencije koje krcaju pomorce u rh. zato sto ti oni upisu datum iskrcaja kada se iskrcas, pa imaju dostupno i sve ostalo.

Pozdrav.

Back