Agencija UTA

Steev l.t.d.

Steev l.t.d.

PO? TEN ČOVIK I GOTOVO, A I SVE JE VEĆ GORE NAPISANO.........

DR??ITE SE MAJSTOROVE RIČI I NEMATE BRIGE..........:o

Stiv je krca i krcat će a zavidni neka pričaju ??to hoće. Znam 20 ljudi koji imaju odličan posao preko Stiva:kafa

Stiv je krca i krcat će a zavidni neka pričaju što hoće. Znam 20 ljudi koji imaju odličan posao preko Stiva:kafa

JA znam na tisuce koji nemaju posla s Stivom i imaju bolju placu od tih priko Stiva i nisu nista platili za ukrcaj. A htio bih te pitati ko je zavidan kome u ovoj prici taj mi dio nije jasan?

Ajmo redom..

Prika 1 - terco na Korkyra - Stiv - Sekondo na kabelopolagača
Prika 2 - terco na Jadroplov - Stiv - Terco na suplayera
Prika 3 - sekondo na Jadroplov - Stiv - Chief makinje na suplayera
Susjed - barba na Ro-Ro - Stiv - Barba na Heavy Lifta
Biv??i kolega - Struja na Panamaxa - Stiv - Struja na Rigu
Jedan foruma?? - Kadet - nema posla - Stiv - Terco na Ro-Ro

Pa sad vi pivajte ??ta oćete
:kafa

@Bilich

Ja sam krenuo sa kontejnera na AHTS, pa na DSV, pa na DP 3 Semi Sub Drilling Rig i trenutno radim na 6th Generation DP 3 Drill Shipu.
Sve od reda TOP firme...Uspijelo mi je to uz pomoc Bill Gatesa i zamisli nije me pitao ni kune...

Stiv zivi i radi od ljudi koji se ne znaju sami snaci u zivotu te ih koristi i iskoristava poput parazita.Sami su krivi za to i ne zalim ih niti malo.

Znao sam covjeka koji mu je dosao sa bombom pred vrata i trenutak prije nego ju je htio baciti odustao je jer je ugledao malu djecu ispred njegove kuce.Vjeruj mi taj covjek ne spava mirno koliko je ljudi zajebao.
Konkretno tog covjeka je poslao na brod te jos jednog u isto vrijeme na isti brod za istu poziciju u smjenu covjeku koji nije imao pojma da ide doma jer je tek dosao na brod.Naravno uzeo je lovu svima unaprijed.

@Bilich

Ja sam krenuo sa kontejnera na AHTS, pa na DSV, pa na DP 3 Semi Sub Drilling Rig i trenutno radim na 6th Generation DP 3 Drill Shipu.
Sve od reda TOP firme...Uspijelo mi je to uz pomoc Bill Gatesa i zamisli nije me pitao ni kune...

Stiv zivi i radi od ljudi koji se ne znaju sami snaci u zivotu te ih koristi i iskoristava poput parazita.Sami su krivi za to i ne zalim ih niti malo.

Znao sam covjeka koji mu je dosao sa bombom pred vrata i trenutak prije nego ju je htio baciti odustao je jer je ugledao malu djecu ispred njegove kuce.Vjeruj mi taj covjek ne spava mirno koliko je ljudi zajebao.
Konkretno tog covjeka je poslao na brod te jos jednog u isto vrijeme na isti brod za istu poziciju u smjenu covjeku koji nije imao pojma da ide doma jer je tek dosao na brod.Naravno uzeo je lovu svima unaprijed.

nije stiv jedini ima njih levata koliko oces......ali po meni je u redu ubost covjeku koju kintu ako te je pogurao ali bilo bi fer s njegove stane da trazi pare kod prvog iskrcaja nakon 4-5mj jer ipak tad je veca lova i ne osjetis toliko parsto eura koje moras dat nego prije ukrcaja jer su svi deskintirani .....jbga
da se ljudi sami znaju znac snasli bi se a posto ne znaju zato je tu stiv & co. i tu ih podrzavam maksimalno........
a ovu pricu sam i ja cuo od razlicitih ljudi koji nemaju veze s morem ...ali opet svasta ljudi pricaju,meni su isto napunili glave za pojedine kompanije i agencije pa dok covjek sam ne krene malo ispitivat i zvat vidis da nije sve bas tako crno......

Evo ja sam u Rijeci i zvat cu sutra Stiva. Pokusavam i ja na sve strane,zovem,saljem ali nista. Javim sutra kako je proslo.

@Bilich

najbolje i najkraće sve obja??njeno............
svaka ti čast

NE STISTIM NITI BRANIM STEVANA ILI NJEMU SLICNE ALI OVO MORAN REC

lipi moj morski pasic

znaci slaga si skatule pa si vuka sidra pa si spusta opremu za busotine
pa si isa na dp3 rig pa sad si na 6gen broda za buzanje

I SVE SI TO UCINIA SAM SA SVOJOM PAMECU I S LIPIM PISANJEM CV

ma koje su to gluposti bez debele debele potpore sa strane ucinia dvi bi skaline od ovih svih nabrojanih;)

ima si super iskustvo pa su te uzeli na sve to??
dobro se zna kako se ulazi na place od 1 000 000kn godisnje
i svi koji to rade zaju kako i na koji su nacin dosli tamo(rijetki su to prosli preko cv ili telefonskog poziva1%)

nekome je stevo jedina sansa za utes s jadroplova i slicnih firmi sansa za zamrcit matrikulu i krenit dalje u neke nove vode sta im velika vecina nasih agenata nece moc priustit.

sad ko ce tu koga?? rizik posla koji prihvacas s takvim nacinom poslovanja

pricam sad u ime 99% clanova foruma svi bi dali jednu placu da se mogu docepat ugovora na rigu (kad kazem placu mislim na 10k$ min)

lako je sidit na dobrom ugovoru i tumacit sta je dobro......

:uzdravlje

molim vas nemojte brisat ovi post

jer nije usmjeren na vridanje nikoga

vec iskljucivo rec da dobri ugovori ne padaju s neba vec se za njih treba debelo oznojit a vecinom niti tad ih dobit za uspjeh:(

ljudino dosta si u pravu,ali ovo je tena o stevi i uti.
ni??ta ga ne mo?že oprati za uzimanje love ljudima,jer je on ionako plaćen kao agent od kompanije za bilo čiji ukrcaj.ali on bi sa obe strane da mu uđe....

zato vi??e niti nema kompanija nego samo neke gipsi poslove i la?žna obećanja.

a di su jo?? ljudi sa fal??im bravetima itd,itd.........
ko pameti ima ukrcaće se i lagano trudom i radom napredovati u poslu i u svojoj karijeri...

i najgore od svega je ??to mr. steev sada ima ljudi koji su ili koji bi platili,ali nemo?že ih ukrcati niti na dunavski loyd

Back