Agencija UTA

Vrag uvijek sere na hrpu

Vrag uvijek sere na hrpu

Bjeste ljudi od toga covijeka,radije na losinjsku nego kod njega ja sam imao sa njime jebenih iskustva,mene je nakon kadeture na losinjskoj htio staviti za mehanicara na neki tanker a ja tek zavrsio asistenturu mozete li vi to vijerovati i jos mi je trazio nekih tisucu dolara,a ja tad nisam znao niti vidu zavidati kakotreba a kamoli biti mehanicar ,toliko o njegovom mozgu!pozdrav lipi moji

Bjeste ljudi od toga covijeka,radije na losinjsku nego kod njega ja sam imao sa njime jebenih iskustva,mene je nakon kadeture na losinjskoj htio staviti za mehanicara na neki tanker a ja tek zavrsio asistenturu mozete li vi to vijerovati i jos mi je trazio nekih tisucu dolara,a ja tad nisam znao niti vidu zavidati kakotreba a kamoli biti mehanicar ,toliko o njegovom mozgu!pozdrav lipi moji

Covik ima ogromno povjerenje u tebe, a ti tako?

Agencija

Agencija

Dobro je reko Casper za Dolin??eka i ovog drugog. Valjda ga osoblje mora zvati Kapetan Dolin??ek, nekak lijep??e zvuči. ? to ga jo?? nije CMA potjerao iz firme, čuo sam navodno da na njegovo mjesto puca jedan kapetan dijelatnik u njihovom uredu u Rijeci. Samo čekaju da mu nasapunaju dasku.:uzdravlje

Ne vezano za Stevu. Šta si ti prika radio na asistenturi kad nisi uspio naučiti "kako vidu zavidati". Šta te je treba ukrcat opet za asistenta ili što ? :confused:

I jesi li uopće bio asistent mehaničara ili stroja ( pa te mislija uvalit na mehaničara ) :D

Ma Stevo je kul , bez obzira na ukrcaj ka faca je lik :D

Last edited:
ko ima mail od gosp.Stiva ?ovaj na forumu nije dobar.Promijenio ga je!nemojte me pitati zasto mu se obracam..dosla mi voda do grla pa reko da pokusam i kod njega..pozz

ko ima mail od gosp.Stiva ?ovaj na forumu nije dobar.Promijenio ga je!nemojte me pitati zasto mu se obracam..dosla mi voda do grla pa reko da pokusam i kod njega..pozz

ma koji ti je java ,ma di?? u njega -rađe pod sikiru nego u njega :udriglavom

btw za koju poziciju tra?ži?? ukrcaj ??

ima li itko mail od UTA jer mail koji je na forumu nije u funkciji..molim vas..dosao sam do toga da cu Stiva kontaktirati..znam sve,cuo sam sve ali jbg..pomoc molim vas:mail!

iman samo ovi broj,ne znan jeli jos radi,
051255587

radi itekako..zvao sam ga popodne i kaze da ce imat pozicije u 4 i 5 mj..da dugo nije imao nista ali da opet pocinje..

a valjda da..ali koliko cujem covjek stvarno ukrca na brod..ako treba platiti cu mu..jbg tako je kako je..

stari nemaj posla sa njim. kad tad ce ti oglavu razbit :kafa stoga procitaj sta sve pise o Stivu pa onda reci da ces ici, Nebi bilo dobro da sutra citamo kako je i tebe zajeba :mad:

jebi ga, koji put lakse udje u guzicu nego uglavu. a onda najcesce bude...ko se opece vrilin mlikon, posli i na sladoled puse.

ja san jučer zva stevu, obeća me ukrcat do kraja miseca, tra?žija je 100 eura, reka san mu da će dobit i vi??e, ali kad dođen nabrod.. ja virujen čoviku, ima ??ansu pobit sve ono ??ta se o njemu govori ovde na forumu

ja san jučer zva stevu, obeća me ukrcat do kraja miseca, tra?žija je 100 eura, reka san mu da će dobit i vi??e, ali kad dođen nabrod.. ja virujen čoviku, ima ??ansu pobit sve ono ??ta se o njemu govori ovde na forumu

Ima li novijih informacija o ovom liku i agenciji?

Back