C.C2
Junior engineer
Kazem da je cirkus u crewingu. Ja sam 3 puta u par godina za tk apliciro (imo iskustvo, brevete, sve) i nista, a gori im za ljudima. Sad zadnji put kad sam bio doma apliciro direkt, obavio 4 kruga interwiew procesa, proso i kazu asap javi kad si spreman. Reko za 6mj nek 2e brevet i ostatak skole rijesim.Jbg ako hoces iskustvo prilagodi se trzistu. Ti uvjeti i nisu bas nesto. Prije svega mislim na duzinu ugovora. Ugl takve ugovore prihvaca ekipa sa iskustvom koja ne moze dobiti avancamenat na svojoj firmi.
Imam 6 godina na LNG-u i kontaktirao sam TK direktno i Dyna Gas (Ketrin). Nisam dobio nikakav odgovor.![]()
MOL mi se zahvalio na kontaku ali da ne traze ljude sto je posteno jer znam da drze ljude doma na lovi ili ih salju na tecajeve dok im ne izadu novi brodovi.
Globtik nisam kontaktirao
BSM trazi isto ljude ali brodovi im izlaze tek sljedece godine (3 mjesec).
Pa tko voli i zeli ovo im je prilika da se uvale na LNG jer ne vjerujem da ce naci toliko kadra sa iskustvom.
A i vozarine nisu nesto nije mi jasno zasto grade toliko ali to je vec druga prica....
Frend mi se za carga ukrco neki dan na Dynu.
Mitsui, lagano idemo u ropotarnicu povjesti (zvali me dok sam bio na brodu zadnji put), kinezima idu cesi novogradnje, crni nadiru na parnjace.
Sto se tice grka i ukrcavanja bez lng exp, provajte marangas ako imate tanker exp. Popunite aplikaciju na njihovoj stranici, posaljite i onda svako par dana masirajte telefonski crewing department. Uletit ce te. (Osim ako niste golar kadar, 46god sa vecernjom srednjom
Kod mene je doso rumunj koji je ko 2e sa tankera direkt iso za carga na lng steam vessel.
Moze se, samo se treba htjet.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Last edited: