Adrese za premium clanove

Neznam za koje pozicije je ovo, valjda za strojare! kaze da se danas treba aplicirat.

URGENT URGENT: I AM IN NEED OF 2 SENIOR DSV AND 2 NIGHT DSV TO WORK OFFSHORE ABU DHABI FOR A ONE YEAR CONTRACT. MOBILISATION IS FEBRUARY 2016. TO QUALIFY, YOU MUST HAVE BSC ENGINEERING, HPHT AND HIGH H2S EXPERIENCE. SHELL ROUND 1 / 2 OR EQUIVALENT IS PREFERRED. YOU NEED TO CALL ME TODAY IF INTERESTED. +44 1224 562271 CVS TO BE SUBMITTED TO GRACE.DALGITY@FRONTIERINTERNATIONAL.CO (NOT .COM OR .CO.UK)

Dalmos evo HR Chevron Manning Manager- Chris Hendry mail CV to cscmmgr@chevron.com tel/ +19 257 906 832

Jedan kolega je na Chevrona Superintendent na FPSO i rekao mi je prije 7-8 miseci da su trazili experience
Licenced Officer/Engineers
Dynamic Positioning Operators
LNG Experienced Officers/Engineers

Navodno im trebalo za additional LNG and DP Shuttle Tankers
Mislin da Chris Hendry direktno nema veze sa ukrcajen.mislin da je on u Londonu
Za ljude iz Picardovog posta nisan nikad cua.
Paul Conlin vise nije aktualan.isa covik u penziju nedavno.
Za Chevrona crewing radi Northern Marine iz Glasgowa.
Nema neke adrese specijalne di se moze aplicirat.bar tako misslin
Gordon Black je jos uvik aktualan ali nije on garancija
Ako nije "VIP" u igri onda tribas bit na pravom mistu u pravom trenutku

Send from my Super Kinez

Mislin da Chris Hendry direktno nema veze sa ukrcajen.mislin da je on u Londonu
Za ljude iz Picardovog posta nisan nikad cua.
Paul Conlin vise nije aktualan.isa covik u penziju nedavno.
Za Chevrona crewing radi Northern Marine iz Glasgowa.
Nema neke adrese specijalne di se moze aplicirat.bar tako misslin
Gordon Black je jos uvik aktualan ali nije on garancija
Ako nije "VIP" u igri onda tribas bit na pravom mistu u pravom trenutku

Send from my Super Kinez

A nemam pojma, uglavnom kad god bi slao na gore mail od Hendry-a nakon nekog vremena bi se javio neki personalac iz Northern Marine. Primjerice Sarah Casserly, ali ta vise nije tamo, presla u Anglo Eastern.

Ovaj lik vam je bio za chevron u NMM, ja sam prije godinu dana s njim komunicirao, ali kad sam mu poslje broda poslao mail nije mi se vise javljao.

For Northern Marine Management
For and on behalf of Chevron Shipping Company LLC
(as agents only)

Sean McDermott
Recruitment Officer

Northern Marine Management Limited. Scotia House, 6 Murdoch Drive, Clydebank, G81 2QQ, Scotland, U.K.
Switchboard: +44 (0)141 876 3000 Fax:+ 44 (0)141 941 2791
Direct: +44 (0) 141 876 3158
Email: :sean.mcdermott@stena.com Web: www-stena.com

Onshore management opportunity - looking for a Master Unlimited with experience in APAC region to join offices in Singapore...this is primarily onshore with offshore allowance paid. DP experience is necessary, and rig move experience a plus. Please email tessa.h@worldwide-rs.com

We are looking for Jack-Up Barge Master on our new coming barges - 2 years experience on Jack-Up Barges non DP - age limit below 50 - must worked in UAE and has ADMA or ZADCO approval ! (ARAMCO approval is an advantage) - joining date by the end of this year or beginning of next one - rotation 35/35 - salary between 700-800 (depends on his experience) Pls send you CV - nvoskresenska@ee.bibbyshipmanagement.com

Evo kolege strojari i struje ako je kome potriba (finaciska strana-nepoznata):

I have reviewed your experiencee and unfortunately we don’t have a suitable position for you at the moment, as I only have vacancies for 3rd and 4th Engineer and ETOs (with 6 months motor experience on LNG tankers) and Chief Engineers, 2nd Engineers and 2nd Engineers with at least 12 months experience on LNG or VLGC tankers heavier than 20.000 GRT. I can also accept 2nd and 3rd Engineers with LPG experience.

For British Passport holders we have a Cross-Training program from VLCC to LNG ships.

For Russian or Indonesian Nationals I have vacancies for all ranks for people with LNG (motor) experience.

Our future vacancies can be for all ranks for Egnine Officers, Deck Officers and ETOs with the same requirements but can also apply to seafarers with Oil and Chemical tanker experience.

So, please if you come across anyone who might be suitable for any of the roles I mentioned above, please ask them to send me a copy of their CV and I will make sure I call them with interesting vacancies J

Many thanks and best regards,

Martina

Martina Kutsarova
Account Executive | Ship Management
Office : +44 (0) 2380 208820
Martina.Kutsarova@faststream.com

Shipping Jobs | Oil and Gas Jobs | Offshore Crew | Built Environment Jobs
The Quay, 30 Channel Way, Southampton, SO14 3TG, United Kingdom
Linkedin | Twitter | Facebook

Ta Marina me kljuca svako par mjeseci da joj sibnem cv, pa onda slijedi odjeb jer nemam motor experience ili mi fali koji dan u ranku. Ako je tkogod preko nje ili faststreama dobio poso nek bar potvrdi, ovako zvuci samo kao skupljanje cv-a.

Uvik je tako po tako po oglasima obično hitno traži ljude a kad zadovoljavas uvijete uvik je neki glupi izgovor.

Poslano sa mog Lenovo X2-EU koristeći Tapatalk

Jedna molba....

Jel stvarno neko moze potvrdit da se ukrca priko faststreama ili neke slicne eng agencije?
Ja uredno dobivan ponude ili neke mailove (tipa da je CV star pa traze update jer imaju za mene 101 ponudu)....
i sta je najgore, par puta san ono bija ka to je to,pa qurac.... Jednom su mi ponudili 40 posto vecu placu i ja vec otvorija bocu da se pocastin, kad ono... tek za par miseci, godina....

ocu rec, ako oni vode neku evidenciju jel ja iman 183 dana za porez ili ne,neka lagano odjebaus..... iman ja takvih i viska!

Pa bi molia da neko potvrdi ako se ukrca priko takvih likova, da znan dal da in saljen mailove ili da ih posaljen lipo u....

pozz

Ja sam imao od faststrema ponudu za posao, al jos prije 5 godina, ja sam njih bio odbio. Jos sam imao dobre odnose sa MRL ltd., 2 puta su mi sredili da apliciram i idem na intervju u Chevron. I clyde mi je jednom ponudio posao. Drugi su bili svi pusiona, sve isto, nemas iskustva, nemas ovo ono, nije sad itd. Mislim da taj faststream sad skuplja CV za LNG, onda kad firmama izadju te sve novogradnje, da imaju velik database kandidata za ponudit.

Daj več kad si spomenia Clyde marine ja sam sa njima isto u kontaktu naime priko Sylvie Sawiuk sam doÅ¡a na intervju za NMM jer in je htino triba čovik na jednom proincamrovon suezmaxu.Ova iz Clydea in je odma gurnila CV i isti dan san proÅ¡a intervju ali kako je bila urgently pozicija a ja moran produljit US VIsu rekli su mi da iden na sljedeči brod.Otad je čekanje kad pitan ovu in NMM ili Clydea di smo onda mi kažu da in se dogodilo to da san upa na hitnu poziciju a u međuvremenu kad su me več primili popunili su je sa čovikom iznutra na firmi i da sad imaju zbrku i ne znaju di me rasporedit.Osobno mi nije problem čekat ali me zanima jeli ko ima sličnih zajeba sa Clyde marineom i NMM da ne popuÅ¡ia na drugim mistima koja otežem upravo znog njih.

Evo jedna event ponuda, traze astronauta za vjerojatno nizak dejrejt...ali iskustvo i "imat posao" su najbitnije stvari pa cu mu odgovorit ali pola trazenog ne zadovoljavam tako da....

Thanks and well received

How many months you have logged in as 3rd engineer on DP2/DP3 vessels?

Do you have any DSV experience?

What is your availability?

Minimum day rate? Keeping in mind the present situation in oil and gas market?

Do you have Marlins?

We also need COC authentication letter?

We have positions available for 3rd Engineer in Saudi for ARAMCO project.

60-90 days rotations door to door one year contract?

Vessel type: DSV DP2

Thanks

Best Regards,

Ali Mir
Associate Director
DD: 00 44 (0)20 7096 1116
Mobile: 00 44 (0)7424 861 599
Switch: 00 44 (0)12 0685 2129
Email: Ali.Mir@Alisglobal.com
Web: www.Alisglobal.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back