Aberdeen training

Dobro!!!
S tim bih se mogli pozabavit pred kraj godine,kada ja dodem doma slijedeci put s broda,onda bih ja zvati i pitato dali bih mogli dobit neki popust na kolicinu polaznika :)
Na vaman je zadatak da mi samo,kada se odluci te posalje mail na forumu .. :)
Znaci negdije oko 12mjeseca ili 1 iduce godine :)

Dobro!!!
S tim bih se mogli pozabavit pred kraj godine,kada ja dodem doma slijedeci put s broda,onda bih ja zvati i pitato dali bih mogli dobit neki popust na kolicinu polaznika :)
Na vaman je zadatak da mi samo,kada se odluci te posalje mail na forumu .. :)
Znaci negdije oko 12mjeseca ili 1 iduce godine :)

Zainteresiran san i ja za odlazak gore. A krajen godine bi svakako triba bit doma. Znaci racunajte na jos jednoga :)

Å to mislite koliko para će trebat odprilike i koje tečajeve polagati ?!?!?
Ja sam mislio do firmi i agencija otići, od vrata do vrata sa CV-em !!

ekipa pozdrav iz aberdeena, evo gotov mist, banksman slinger, oguk, a u ponedjeljak iden na bosiet i norwegian medical, nasa san par kompanija, i ali nisam nasa Tidewatera i sealion, bio bih zahvalan ako zna netko od vas da mi kaze dali su oni odi negdu centru ili blizu, nemam internet pa vam pisem iz caffea, pozdrav

Bas mi je drago da to rjesavas polako i privodis kraju,ne znam i ne mogu ti odgovoriti na to pitanje.
Ja nisam u toj bransi..:hihi:hihi a Dalmos,je na godisnjem i trenutno je manje aktivna,on bi ti zasigurno na to odgovorio.. :)

Pozdrav iz Sibenika.. :)

ekipa pozdrav iz aberdeena, evo gotov mist, banksman slinger, oguk, a u ponedjeljak iden na bosiet i norwegian medical, nasa san par kompanija, i ali nisam nasa Tidewatera i sealion, bio bih zahvalan ako zna netko od vas da mi kaze dali su oni odi negdu centru ili blizu, nemam internet pa vam pisem iz caffea, pozdrav

Ja sam bija u Tidewater ofisu.
Adresa je Souterhead Road
Altens,Aberden AB12 3LF.
To ti se nalazi malo van centra.
Sritno

ekipa fala na odgovorima

evo akobogda sridu ili cetvrtak kad budem gotov iden se javit svima pa sta bude, inace dok sam na kursevima nema sanse za ih posjetit jer sve agencije rade do 4 ili 5 taman kad sam ja gotov s predavanjem.

najveci mi je minus sta nemam iskustva tamo a ni vezu, ali nadam se kad skupim ove papire da ce bit nesto,

eto toliko ukratko pa se cujemo

ekipa fala na odgovorima

evo akobogda sridu ili cetvrtak kad budem gotov iden se javit svima pa sta bude, inace dok sam na kursevima nema sanse za ih posjetit jer sve agencije rade do 4 ili 5 taman kad sam ja gotov s predavanjem.

najveci mi je minus sta nemam iskustva tamo a ni vezu, ali nadam se kad skupim ove papire da ce bit nesto,

eto toliko ukratko pa se cujemo

Tek sad vidia sta si pitao. Iance javi se i u Zgradu od BP-a oni su tu blizu takoder. Nije ti problem na aerodromu skupiti par brosura s firmama i sve ces naci kad sidnes uz pivu u hotelu i malo zabiljezis di je ko i koncentrirano krenes po officima.

Sritno i javi kako si prosa:uzdravlje

aloha, pomozite

evo jedna firma mi trazi british coc pa kad to napravim da im se javim, poslali su me u aberdeen mca a ovi mi govore da to oni ne rade nego office u southamptonu, sta da radim i jeli to moguce odi napravit ?

odg

odg

Evo link ne mozes falit...ja sam tako napravia...
Prvo prevedi sve u sudskog tumaca na engleski i onda u javnog biljeznika ovjeri(da ne moras slat originale nego kopije)

Individuals

aloha, pomozite

evo jedna firma mi trazi british coc pa kad to napravim da im se javim, poslali su me u aberdeen mca a ovi mi govore da to oni ne rade nego office u southamptonu, sta da radim i jeli to moguce odi napravit ?

hvala niamr,,

evo jucer stiga doma, pare su bacene nadam se da nisu uzalud, posjetio sam dosta kompanija i agencija ali od posla jos nista a sta se tice ovih kompanija sa platformama oni nece ni da vas puste u zgradu samo vam lipo kazu da aplicirate online, a ko da san maloputa aplicira i prije i sad pa opet nista

evala ekipa!
imam par pitanja, mozda ce vam se ciniti glupavim al yebi ga...
ovako zanima me slijedece: da li mi je potreban adapter za struju, tj. uticnicu?
da li se moze placati u eurima?
ako ne, da li da se naoruzam sa engleskim ili skotskim funtama?
i ovo sto sam citao, da je najbolji nacin prijevoza javni prijevoz, pa se nadam da je tako i ostalo..
eto svaka info je dobrodosla.
:uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje

evala ekipa!
ovako zanima me slijedece: da li mi je potreban adapter za struju, tj. uticnicu?
i ovo sto sam citao, da je najbolji nacin prijevoza javni prijevoz, pa se nadam da je tako i ostalo..

Adapter je potreban
Osobno nisam imao sluha za Eure uvik su bile funte te koje se trazu. (Mozda ima iznimki)
Engleske i skotske nisam imao problema nikad, primali/ju obje vrste
Savjet moj ti je da pare koje planiras potrosit stavis na karticu dok si doma(Maestro recimo) i s njom placas i ne brines o valuti,

Pozz

ja sam nedavno polago Bosiet u Vijetnamu i dode 700 dolara pa ako se neko nade u tim krajevima neka proba puno jeftinije nego kod nas.

evala ekipa!

Adapter je bilo uzeti na recepciji kad san ja bija. Samo potpises i vratis kad ides ca. Ide onaj sa 3 kraka (cini mi se). Eure nisu primali a jako slab ti je tecaj ako ih minjas gori kod njih. Funte bilo koje prolaze. Buseva ima, naravno, al mi smo isli taksijem. I svaki put bi krenija na vozaceva vrata za uci :udriglavom Ovo sta je Dalmos reka-stavi stagod na karticu i miran si.Mozes placat i taksi i restoran i sta god oces.... Ponesi koju sitnu funtu za ormar u Survivex da imas di ostavit robu dok si u bazenu i to je to.

koji je napovoljniji hotel ili soba u blizini Survivex trening centra?koje su cijene na noc?

evo nedavno bio, cijene hotela ispod 110 funti za noc nema, ako ces najeftinije ono sta sam ja nasa 35 funti noc, ali ako ostajes vise od 8 dana onda ti je 25 funti noc tu imas sobu sa kupatilom , kuhinja je zajednicka kao i praona, jedno cca
2 km od survivexa, to se zove Craibstone campus, u biti smjestaj za studente

Back