3rd engineer,2nd Eng

Zanimljivo kako neki ljudi zanemaruju statistiku ako su u upali u neke promile. Npr ja. Ja san upa i s tin dokaza da se moze. Isto ka loto. Jedan dobije i sritan je i ne razmislja koliko ih nije dobilo
ali ovo nije loto. Loto triba platiti. Ode samo triba potrositi sekundu i klikniti na onu tipku Apply

Last edited:
Zanimljivo kako neki ljudi zanemaruju statistiku ako su u upali u neke promile. Npr ja. Ja san upa i s tin dokaza da se moze. Isto ka loto. Jedan dobije i sritan je i ne razmislja koliko ih nije dobilo
ali ovo nije loto. Loto triba platiti. Ode samo triba potrositi sekundu i klikniti na onu tipku Apply

haha... bome humor na razini bilicha : D

Meni se cini da ti jos ne razumijes o cemu mi govorimo.
Pazi sad,
Zavrsio sam skolu, krvavo se probijao s bulka na tankere pa na lng steam pa lng dfde.
I sad da nekom, ko prosipa slatke price, posaljem moj cv na slijepo, bez ikakve infirmacije o firmi, placi i slicno, da mesetare s njime i zaradjuju na njemu.
I da onda cujem unfortunately.
Takim firmama broj cv-a s iskustvom je sve, jer onda s njima mesetare, tj njihov broj i nase iskustvo ide u njihov cv, s kojim zaradjuju.
Takodje i ispituju trziste, razumjes, neki tamo tk im plati za zadatak da ispitaju trziste, place i uvjete, onda faststream izbaci oglas "trazimo sve zivo i mrtvo!!", pa posaljes cv, nazovu te, recu da si Bog isus, pa se nasmiju, pa ono, kroz back door te pitaju kolika ti je placa na trenutacnoj firmi, duljina ugovora, benefiti. Pa na kraju unfortunately, nemas 18 stoljeca u ranku ili eto, jutros se natjecaj za tvoje mjesto zatvorilo.
Rezultat? Oni dobili info, ti ostao popisan.
Oni zaradili, ti se nadao.
Ukratko. Treba bit pametan, pogotovo kad cv "oteza" s iskustvom i pozicijom.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back