183 Dana - Upit na pomorci@pomorstvo.hr

Pozdrav,

znaci od kada sam nasao dokument u attachemtu saljem mail na pomorci@pomorstvo.hr. Poslao sam isti mail 15.06 - 23.06 - 03.07 - 07.07.

Trebao sam se ukrcati 05.07.2020. i iskrcati 16.10.2020, ali radi cijele COVID situacije svi brodovi naše kruz kompanije su zaustavljeni i ne rade se smjene posade tj. brod je u cold layupu i vrlo malo posade je uopće na brodu.

Radim kao Prvi Officir na kruz kompaniji ........ Cruises, i na ugovorima sam 3 mjeseca na brodu – 3 kod kuće. Iskrcao sam se 15.03.2020.

Koliko sam razumio iz dokumenta kojeg imam MMPI Upute (u prilogu), iako se neću biti u mogućnosti ukrcati, razdoblje koje sam trebao biti na brodu (05.07.2020. - 16.10.2020) priznati će mi se kao navigacija.

Priložio sam Vam garantno pismo (LOE) od moje firme pa me sada zanima kako to dalje ide, trebam li sa time ići u LK Split ili se to može riješiti ovako preko e-maila. Ili će se to riješiti nekim drugim postupkom?

Jel ko uspio dobiti odgovor ili zna kako ce to sve funkcionirati posto je ekipa gore ocito busy sa ko zna cime...

LP

Attachments

Last edited:
Mislim da je jos rano za to pa zato ne odgovaraju. Ali jedino problem sa nasim sustavom... sto kasnije moze to postat prekasno. Ja cu pocet sa tim se bavit 10. Mjesecu da ne bude zajeba ali koliko sam shvatio nece vam upisat niti jedan ugovor koji je trebao biti kao da ste ga odradili (jer niste) nego ce se na obrazcu od broja dana pripisati jos jedan redak o izracunu broja dana koji ste trebali provest a niste te dodati ukupnom zbroju. Oni u kapetaniji jos ne znaju tocno kako ce to provest (hoce li za svakog ponaosob prikupljat dokumentaciju ili ce ic kompjuterski izracunato prema prosjeku prijasnjih godina i nadopisano za one koji redovito plove) a ove sto recimo prosle godine nisu navegali zbog pauze ce morat skupljat dodatnu dokumentaciju.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Mislim da je jos rano za to pa zato ne odgovaraju. Ali jedino problem sa nasim sustavom... sto kasnije moze to postat prekasno. Ja cu pocet sa tim se bavit 10. Mjesecu da ne bude zajeba ali koliko sam shvatio nece vam upisat niti jedan ugovor koji je trebao biti kao da ste ga odradili (jer niste) nego ce se na obrazcu od broja dana pripisati jos jedan redak o izracunu broja dana koji ste trebali provest a niste te dodati ukupnom zbroju. Oni u kapetaniji jos ne znaju tocno kako ce to provest (hoce li za svakog ponaosob prikupljat dokumentaciju ili ce ic kompjuterski izracunato prema prosjeku prijasnjih godina i nadopisano za one koji redovito plove) a ove sto recimo prosle godine nisu navegali zbog pauze ce morat skupljat dodatnu dokumentaciju.

pa ako je prerano postoji odgovor...postovani, za sada nismo u mogućnosti blablabla....ili ja mozda previse ocekujem haha

pa ako je prerano postoji odgovor...postovani, za sada nismo u mogućnosti blablabla....ili ja mozda previse ocekujem haha
Slazem se haha

Ceka se g. Butkovica da preuzme mandat opet pa da oni mogu odgovorit.

Back