Zahvala

Dalmos

New member
U ime UPH i svih njenih clanova zelim se zahvaliti na podrsci svima koji su bili na Splitskoj rivi, zelim se zahvaliti svima koji su nam dali potporu putem maila, telefonski,i na sve druge nacine.
Mi u UPH smo jako zadovoljni odazivom ljudi a jos vise s tim sto su nas podrzale razne Udruge i Sindikati te s nama stupili u kontakt i pripoznali nas kao Udrugou koja se bori za boljitak HR pomorstva.

Jos jednom zahvala svima u moje osobno i u ime Udruge pomoraca Hrvatske

Zivli i sritni bili te se nadamo i buducim druzenjima ali ne na prosvjedu

Ja mislin da se moglo i pojedinačno zahvalit članovima Udruge koji su se satrali da bi ovo ispalo kako je, bar Kokolu za sve one taklje koje je jadan nabra i dovuka na Rivu, žica Torcidaša za radit transparente ili Belboyu koji je potrošija pet ženini lancuna, brdo piture i sve to još dovuka iz Petrinje...a bilo ih je još.

Ja mislin da se moglo i pojedinačno zahvalit članovima Udruge koji su se satrali da bi ovo ispalo kako je, bar Kokolu za sve one taklje koje je jadan nabra i dovuka na Rivu, ?žica Torcida??a za radit transparente ili Belboyu koji je potro??ija pet ?ženini lancuna, brdo piture i sve to jo?? dovuka iz Petrinje...a bilo ih je jo??.

Svaka in cast!!!!!!!
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Ja mislin da se moglo i pojedinačno zahvalit članovima Udruge koji su se satrali da bi ovo ispalo kako je, bar Kokolu za sve one taklje koje je jadan nabra i dovuka na Rivu, ?žica Torcida??a za radit transparente ili Belboyu koji je potro??ija pet ?ženini lancuna, brdo piture i sve to jo?? dovuka iz Petrinje...a bilo ih je jo??.

MIslim da je puno ljudi ulozilo truda da nebi bilo fer nabrajati pojedinacno jer bi se uvik netko nasao uvriden. Stoga ovako je po meni najbolje :uzdravlje

I ja mislim da ne treba pojedinacno zahvaljivati nikome jer svak je napravio koliko je mogao i sto je mogao bilo kroz organizaciju prosvjeda, kroz smisljanje parola za transparente, izradu transparenata itd. Pa i samo prisustvo i sirenje informacija o prosvjedu. Iako nam je Smranader ubrljao PR prosvjeda meni nije ni sekunde krivo sto sam isao jer sam konacno uspio upoznati licem u lice puno dragih ljudi sa kojima sam se u posljednjih par mjeseci druzio i razmjenjivao razmisljanja, ideje, strhove i zafrkancije na ovom forumu. Hvala Vam svima jos jednom. Od mene jos jednom veliko hvala Zrili sto je uletila sa besplatnim smjestajem mojoj boljoj polovici i meni. Takve geste su pljuska u lice svima onima koji su se sitnicavili oko uplata za clanarinu i polemizirali oko toga.
:uzdravlje

I ja mislim da ne treba pojedinacno zahvaljivati nikome jer svak je napravio koliko je mogao i sto je mogao bilo kroz organizaciju prosvjeda, kroz smisljanje parola za transparente, izradu transparenata itd. Pa i samo prisustvo i sirenje informacija o prosvjedu. Iako nam je Smranader ubrljao PR prosvjeda meni nije ni sekunde krivo sto sam isao jer sam konacno uspio upoznati licem u lice puno dragih ljudi sa kojima sam se u posljednjih par mjeseci druzio i razmjenjivao razmisljanja, ideje, strhove i zafrkancije na ovom forumu. Hvala Vam svima jos jednom. Od mene jos jednom veliko hvala Zrili sto je uletila sa besplatnim smjestajem mojoj boljoj polovici i meni. Takve geste su pljuska u lice svima onima koji su se sitnicavili oko uplata za clanarinu i polemizirali oko toga.
:uzdravlje
Ako ti tako ka?že?? dobro, ali je razlika u onima ??ta su doslovno otegli muda i onima ??ta su malo prčkali ka ja i Frenki...
I nema na čemu i sljedeći put.

daj zrile ne hebi me imam zulje od tipkanja guli mi se koza sa prstiju imam zive rane.izbacija sam preko 450 postova u 3 tjedna,200 PM-ova ne znam koliko mailova i odgovora na komentare.Ma da mi spomenik digne isprid kapetanije u Splitu u prirodnoj velicini bilo bi malo. I ovo stvarno izjavljujem najskromnije sta mogu.

daj zrile ne hebi me imam zulje od tipkanja guli mi se koza sa prstiju imam zive rane.izbacija sam preko 450 postova u 3 tjedna,200 PM-ova ne znam koliko mailova i odgovora na komentare.Ma da mi spomenik digne isprid kapetanije u Splitu u prirodnoj velicini bilo bi malo. I ovo stvarno izjavljujem najskromnije sta mogu.
Ima si zabavu 3 tjedna i pro??lo ti je za tren, ??ta oće???S čim bi inače popunija radni dan?:D

ma dobro ne zalim se.Uvik mi je drago bilo pomoc ako mogu.Nego ovo me malo pogodilo sta si napisala jer iskreno gledajuci najmanje sta bi Dalmos moga ucinit je ovaj spomenik,a i djelatnicima Lucke kapetanije bi bilo drago.Imali bi osjecaj da sam non-stop s njima jer me ovako gledaju samo 2 puta mjesecno,a cini mi se da su i neke mlade djelatnice bacile oko na mene.

Nesmimo ti spomenik dignit koji bi vjerno prikazao tvoj lik (s avatara) blizu Rive, jer onda mozemo prekrizit blizinu tog mista kao potencijalnu lokaciju sljedecih prosvjeda ili nesmimo manju dicu vodit vise na prosvjede, a to bi nam otelo jako oruzje za izazivanje simpatija iz ruku. Iz istog razloga ja sam se skrivao iza palmi i organa reda (da se bidna dica ne pripadnu). :p

a bar ti se u Splitu nije tesko sakrit iza organa reda.Svaki ima 3 tone moga bi slona sakrit iza njih. jedino ovi susidi od zrile su pravi primjerci macho tipova.Ja mislim da odrzavaju liniju udaranjem po privedenima sa lisicama na rukama.

Cuj i pored njih takvih jednom Gavrilovicevom i Lijanovicevom manekenu poput mene to je predstavljalo prilicno posla. Cak bi nam i predragi ministar buco golgeter imao posla mene prikrit. Morat cu Kerumu predlozit da bude tako dobar pa mi ucini uslugu i prenese jednu sekvoju umisto palme na Rivu do sljedeceg prosvjeda. :hihi

Ovo se zove potencijalni moderator.Nisam ti ja ovo stavija u usta nego si sam ponudija. Ali kao sto sam reka ne pada mi napamet. Dog god imas ove line moderatore kojima treba misec dana da obrisu postove meni nije briga.Jedino ste mi pokvarili jedan prekrasan odnos sta sam dugo gradija tamo na komentarima clanaka to Vam nikako ne mogu oprostit. Ja ono ne bi bija obrisa da sam moderator taman da mi neko pistolj na glavi drzi.

Frankie da ne duzimo ja cu ukratko i idem na kupanje. Dakle ja san napisa STOGA CEMO VIDIT OCE LI BITI AVANCAMENTA sta znaci da ja odlucujem a ne da san ti ponudia. Jer da san ti ponudia napisao bih ti ZELIS LI BITI MODERATOR? BTW prije tebe je Mladeno koji je voljan pomoci i jos neki kojima je vec ponudeno i pristali su. Dakle to smo razjasnili.

Sta se tice ove izjave ja nebi skinia da mi pistolj drze e pa bas zbog toga i nisi moderator jer svak ima svoj nacin pisanja ali svi ste pristali da nece biti vridanja stoga uvest cemo da se uopce nemoze napisati niti jedna sporka ric pa ces vidit kako ce onda biti pisanje.

Nemoj ovo shvatit osobno niti kao rat jer ja i ti smo prijatleji ali pravila na forumu i portalu su za svakog ista pa makar to bija ja. Jer ja san ima puknit sto milijuna puta pa nisan jer je ovo ipak javno misto.

Lip pozdrav i ugodan let doma :uzdravlje

Back