Za sve one koji ne mogu ili ne žele puniti proračun

Ja dobia raj security awareness u kapetaniji za 70 kuna taksenih maraka i jednu sliku
Ja sam poslao prosli tjedan zahtijev preko ovog linka
e sad hoce li doci ili ne na kućnu adresu budem javio:uzdravlje(uvjet je da se ima 6 mjeseci navigacije do 1.1.2012,cijena prava sitnica 70 kn upravna pristojba + 20 kn obrazac)

Last edited:
Ja sam poslao prosli tjedan zahtijev preko ovog linka
e sad hoce li doci ili ne na kućnu adresu budem javio:uzdravlje(uvjet je da se ima 6 mjeseci navigacije do 1.1.2012,cijena prava sitnica 70 kn upravna pristojba + 20 kn obrazac)

Zaboravio si napisati da si za tih Å¡est mjeseci navigacije morao platiti sva davanja državi pa cijena nije "prava sitnica" nego paprenih oko tisuću eura! Dok je mene u Sloveniji koÅ¡talo "prava sitnica" 41,60 eura plus putni troÅ¡kovi!

kokić, vidi Å¡to kaže gosp. Å uc

Cena kursa je 40 eur a cijena ispita nije joÅ¡ poznata poÅ¡to je novi propis tek vani. Sledeči kurs če najverovatnije biti između 9 in 13.1 – joÅ¡ nije određen tačno kad.

Å to se tiče priznavanja u RH (da oni izdaju hrvatski brevet na osnovu slovenskog) – na osnovu iskustva čisto sumnjam. Države imaju tendenciju da jedna drugoj niÅ¡ta ne priznaju iako su certifikati od svih država međunarodno priznati.

Back