Za poći na brod???

kap.b

New member
Na?žalost neman srednju pomorsku a sad san upisa pomorski fax nautiku, ali sad se mislin da oden u divrsa na prekvalfikaciju, jer neda mi se do 20- neke sidit na fakultetu i slu??at gluposti, nego bi odma tija ići na brod.
Pa me zanima kolika bi mi otprilike bila plaća (znan da ovisi o dosta faktora) kad bi i??a na brod sa srednjon? Bili moga napredovat?

Na?žalost neman srednju pomorsku a sad san upisa pomorski fax nautiku, ali sad se mislin da oden u divrsa na prekvalfikaciju, jer neda mi se do 20- neke sidit na fakultetu i slu??at gluposti, nego bi odma tija ići na brod.
Pa me zanima kolika bi mi otprilike bila plaća (znan da ovisi o dosta faktora) kad bi i??a na brod sa srednjon? Bili moga napredovat?

Ima?? lipu priliku ??kolovat se i jo?? malo izlazit i u?živati zato lipo uči i kad zavr??i?? to neće ti biti premca!Ionako ti je bolje na brod malo kasnije kad si zriliji i svjesniji !!!
Ako se sad zafrkne?? i napusti?? to doći če?? u moju situaciju da moran na faks sad kad san triba u?živati i avancavati !

A sive mo?ždane lagano zaruzinale!!!

za kadeta nemos poc bez srednje skole nautike ili dvi godine faksa..a kao moranar mozes ako imas basic safety polozen, tako je makar bilo donedavno

Back