• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

vrijedi li opet probati

Magna

SETO
kako je jučer krenulo na FB, dužnost mi je i obaveza to prenijeti i ode. bilo je i prije pokušaja, ali moda vridi opet pokušati. ....
kažu da u hrvatskoj živi oko 16000 pomoraca, koji su prepušteni sami sebi tj imbecilnim odlukama ministarstava koji su ipak dio politke. kad bi se uspio organizirati samo dio od reciomo 10000 pomoraca koji bi uplaćivali samo 10 dolara mjesečno, moglo bi se financirati najskuplje odvjetničko društvo koje bi branilo prava pomoraca pred kompanijama ili državom.

znači za mjesečno 10dolara ili svi skupa 100 000 dolara bi se ukinuo ovaj čudni sindikat i platio netko ko bi se poput morskog pasa borio za npr izmjene zakona o pomorstvu, sporove s kompanijom oko neispunjenja ugovornih obaveza....

može li se to u hrvata pomoraca ili ćemo i dalje grintati po fejsbuku kako nas niko ne voli osim kad imamo novaca. Ajmo probati. https://www.facebook.com/groups/888850224939003/

Uvijek vrijedi pokušati. Tko ne pokuša, nikad neće znati je li vrijedilo, a u ovom slučaju nitko neće bankrotirati za 10-20$. Dok god imamo pomorce kojima je glavno "nemoguće je kod nas išta promijeniti", ovakve super ideje neće zaživjeti. Žalosno.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

kako je jučer krenulo na FB, dužnost mi je i obaveza to prenijeti i ode. bilo je i prije pokušaja, ali moda vridi opet pokušati. ....
kažu da u hrvatskoj živi oko 16000 pomoraca, koji su prepušteni sami sebi tj imbecilnim odlukama ministarstava koji su ipak dio politke. kad bi se uspio organizirati samo dio od reciomo 10000 pomoraca koji bi uplaćivali samo 10 dolara mjesečno, moglo bi se financirati najskuplje odvjetničko društvo koje bi branilo prava pomoraca pred kompanijama ili državom.

znači za mjesečno 10dolara ili svi skupa 100 000 dolara bi se ukinuo ovaj čudni sindikat i platio netko ko bi se poput morskog pasa borio za npr izmjene zakona o pomorstvu, sporove s kompanijom oko neispunjenja ugovornih obaveza....

može li se to u hrvata pomoraca ili ćemo i dalje grintati po fejsbuku kako nas niko ne voli osim kad imamo novaca. Ajmo probati. https://www.facebook.com/groups/888850224939003/

ajde Magna samo ti pokušaji, malo će ti bit i Jožine godine za pukušavanje....sve se može, ali ko mi, koja bi to naša uloga bila, ko mi, misliš mi drugovi i drugarice....stari no offence ali piješ mlijeko, dok negdje prema zapadu se pije konjak i on, jedan čovik krene u startap, taj tvoj jedan odvjetnik ponudi ideju kao glavni i jedini odgovorni, a naša dužnost je samo uplatit monthly fee i ubirat dividendu u vidu zaštite prava, Jeli klikaš šta fali, ne fali "mi" nego "on". Kad nađeš gospodina "on" uputi me di da obavim svoju dužnost i šušnem mu cenera svakog 1 u mjesecu

• Like
Reactions: sax
Ništa od toga dok neka stranka ne stane uz pomorce
A dok nema internetskog glasanja pomorci nisu bitni jer ih je uvijek pola na brodu,a ovu drugu polovicu boli K za vlast pa ni ne glasaju

Back