Van Oord

dasboot

New member
Prije nekoliko sam vidio jednog njihovog dredgera na putu za Jebel Dhannu U.A.E. Zna li neko primaju li nase?

Last edited:
Ja jednom posla iz zajebancije. Samo sam Primija lipi mail ka zahvalu za interes. Biće im nisu dragi ovi iz protivničkog tabora.

Nevole bas nase. Upoznao sam u avionu naseg struju sta je bia sitno i nakon toga nista. Kaze da nije striktno ali da nase bas ne uzimaju s velikim odusevljenjem ako nije bas potrebno hitno

Sent from my iPad using Tapatalk

Nema goreg holandeza od onoga sa bagera. Ti su popili toliko pameti da je to čudo jedno. Belgijanac je joÅ¡ gori... Papci radu iza leđa, dok se sa holandezon barenko u facu ispičkaraÅ¡ i poslin ločeÅ¡ zajedno.
Ja san sa bagera samo jedno iskustvo ponija... Manovra. Poslin toga je sve dječja igra. Na kraju mi je to za kurac, jer ovde su mi odma rekli da odjeben te kaubojske Å¡eme. :D
Dakle ništa pametno. LOL

A nista stari oni misle da su bogom dani i sve drugo je sljam....evo recimo u toku tecaja ima jedna tabela koliko koja nacija slusa(poslusna) i onda ti predavac rece da on nebi bas slusa filipinca(kapetana) eto sad da ne duljim.

Back