@marko_kc
PA nemoj me krivo shvatit da te vridam ali mislim anisi normalan kad mozes nakon sta ti ovoliko ljudi rece da je to spam ti i dalje tvrditi da je to dobar mail. Pa MArko ''crni'' Marko stani na balun covice bolje je biti kuci u miru nego u Engleskoj na mukama i prislinom radu. PA prvo UK vize nam netriba to ti govorim provjereno milijun %. Sta se ticemail adrese to nebi pas maslom poliza ali ti i dalje mislis da teeb mi svi ode da oprostis ''hebemo a sexa nigdi''. Pa covice ne igraj se s glupostima mozes samo ti najebat niko od ns ode. Pa ovaj site i postoji da se takvi ''agenti'' nebo mogli po svitu predstvljat za nesto sta nisu i ujedno dizat pare. Kreni dalje salji dalje mailove mora nesto doci a ovo sve do sad s ovim tipom samo napravi s tipkom delete i usrici prije svega roditelje pa ona druge drage ti osobe.
Ovo ti govorim dobro namjerno jer ako zelim tebi zlo neka se desi meni a ako si mlad i naivan budi spreman da u zivotu se naides onda puno govana jer dobri ljudi u zivotu najebu vrlo brzo bas kao i naivni.
Aj pozdrav i nemoj da ti glava sluzi za ukras![]()
Krenuo sam početkom 11.mjeseca tra?žit kompaniju

The Cunard Cruise Line is looking for strong and able crew members to fill
all the positions below, interested candidate should please send their CV/RESUME to us: nickyspency001@gmail.com
Job Salary: Depending on your roll of specialization, Salary Ranging from
3,500.00 GBP to 7,500.00 GBP or negotiable and We shall take care of your Transportation
expenses, Accommodation, feeding and a month training on arrival.
Mislim da je taj tvoj nicky scam pronjuskaj malo po netu i vidis iz njegovog oglasa za posao,moj savjet pripazi
Koja je ovo shema jebote
Ovi su amateri za Prancioka![]()

reci da ne mozes uplatit manje od 1000, neka on tebi posalje 300 pa ces ti njemu 1000 i eto ga 700. tko zna mozda i nasjedne![]()
imo sam i ja posla s njime reko sam mu da nemam love i da ako mi mo?že od prve plaće odbiti... odgovorio je hitno mi uplati 350 funti jer trebate brzo na ukrcaj i ja opet nemam novaca... pa mu je dopizdilo i nikad mi se vi??e nije javio![]()