Ulazak u USA,krivi zig udaren u putovnicu

Pozdrav Svima,
kod ukrcaja sad u USA prije 3 tijedna udaren mi je krivi zig u putovnicu Visa C1D a trebo je B1OCS za Offshore,nama petorici.Coast gard je odbio napravit produzetak vize,odnosno nedopusta nam iskrcaj s broda(zapravo moze ali pod pratnjom i da nam ukinu radnu vizu,Vjerojatno tu slijedi i zabrana ulaska u USA na par godina,pretpostavljam).Sva sreca pa brod ide za europu,natjerani smo da moramo produzit jos 2 mjeseca da bi se iskrcali u europi tek....Jel se iko naso u slicnoj situaciji i sta napravit... Zahvaljujem na komentaru

Dobro jutro! Desilo se slično (radilo se o B1, ne o B1 ocs) meni pred koju godinu, dok smo radili u U. S. A. Kod slijedećeg odlaska u porat, agent me odveo na aerodrom gdje su CBP officers ispravili pogrešku. Nastavio sam ugovor i iz U. S. A. otišao doma nakon mjesec dana. Ne vjerujem da bi trbalo biti ikakvih sankcija oko ponovnog odlaska u
U. S. A. Možda bi trebalo zamoliti agenta da rješi status i ispravi pogrešku u njihovom kompjuterskom sustavu?
Lijepi pozdrav

• Like
Reactions: Ico
Pozdrav,Agent je odbio ista rijesit da je to osobna odgovornost sto se tiog ziga tice,a kompanija je odlucila da nas salju doma pa ako prode prode.....Hvala na komentaru..

Back