UKOOA liječnički

Haha. Suosjecam se
Meni su otkucaji srca u mirovanju 61-62 otkucaja, imao sam ista pitanja kao i ti.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja sam nedavno radio OGUK za bosiet, zvao nikolica pa zvao Pro vitu i bilo mi je u Pro Viti 300-400kn jeftinije pa sam tamo odradio... Mana provite je ca je guzva non stop, izgubis celi dan za sve obavit pod uvjetom da dodes ujutro prije 7 tamo...
Vidio sam da isto imaju Chester step cini mi se.

btw. radis u wind ind.?
Nisam znao za pro vitu. Inace sam uvijek tamo isao i zadovoljan bio ali je bas uvijek guzva, da. Sad cu krenut radit kao wind turbine electrical installation technician. Nije nesto ekstra ali treba krenut. Cilj mi je nac posao kao high voltage technician i razvijat se da postanem SAP. Prvo 6 mj na kopnu da skupim iskustvo, pa onda offshore. 3on-1.5off tj, pa kasnije 2-2. Moze se solidna lova ubrat kad se skupi iskustva malo.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Ercegovićka zadnja 3 puta, sve bez problema, najavim se i odradim to u par sati.
nisam lud vozit u RI, kad je ona ovlaštena u ST za to.
Ako nisam fit za proći, neće Dr. Nikolić u RI napraviti razliku.

Stvar je u tome,sta sam prije 2 miseca radio lijecnicki za matrikulu i kad sam je pitao triba li opet vadit krv,snervala se i rekla... naravno da triba!
Nakon toga,ja joj kazem da sam u NL,prije 2 godine radia isti pregled bez vadenja krvi i da se to ne triba radit,ona je odgovorila da je ne ucim njezinom poslu.

Ne znam jeli tko od vas radia OGUK pregled vanka,ja sam ga zadnjih 10g radia u UK i NL i nikad nisam vadia krv.
Nemam strah od toga,nego sam je pitao,zasto ne prizna nalaze nalaze od lijecnickog sa matrikule?

Valjda se opekla od prije,kad je izdala uredan EKG,a covik bia srcani bolesnik i umra je na brodu,koliko me pamćenje služi.

Last edited:
Vec sam napisa prije
Za UKOOA se krv ne triba vadit,i ja sam pita Nikolica i on je reaka da ne triba ali da kad izvadim krv onda mi moze izdat lijecnicki i za drugu zastavu.
Znaci kome triba samo UKOOA NETRIBA vadit krv.
meni je prije bilo glupo da moram radit lijecnicki ako idem npr. na Bahamsku ili neku drugu zastavu a vec imam UKOOA.
ali sad vidim da zahtjevaju i na construction brodove da se ima UKOOA i da se ne triba radit za zastavu,dovoljno je jedno ili drugo

Back