Tsm

nautica

3.casnik palube
Naime dobio sam ponudi od ove agencije total ship management ali traze lovu pa mi smrdi na prevaru ako znate sta vise molim javite ili prebacit thread u lazni Di mu je misto

we should also inform you about cooperation condition:
that in case you approved and the company shipowner provides your contract before departure
you will need to pay 1 time service fee 400 USD .
Please advise if it is acceptable for you and you agree.

_____________________________________________________________________________________________

Best regards,

Ms. Alina Zalesova / Crew Operator

Offshore Fleet & Drilling Rigs Division

TSM (Total Ship Management) Ukrainian/Russian Officers/Ratings for offshore/merchant fleet/drilling rigs

Email alina@tsmexp.com Skype ID alinazalesova

TSM Consulting : +7 978 736 22 08/ T2: +7 978 736 20 88

Emergency Number : +7 978 736 21 22 (After Office Hours)

Ovi su dosta oglaÅ¡avali po lindekinu a sad jesu li prevarfanti neman pojma al čim triba platiti biži od toga.

Ukrajina...pa zbog takvih jadnika ukraincima i ie problem dobit dp licence...ali ko im je kriv

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Pa ovaj TSM inace nije prjevara, imao sam par Ukrainaca koji ploviju preko njih, a to da traziju pare cujem prvi put, a valjda je to normalno u zemlji korupcije :)

TSM im je poznata ukrajinska agencija iz Odesse i znam par ukrajinaca koji su se ukrcali preko njih.
Å ta se tiče love koje traže agencije to je tako normalno u Ukrajini i gotovo da svi traže lovu ali naravno ako dobijeÅ¡ posao. Obično ide prije ukrcaja ili odmah od prve plaće zavisi kako se pogodiÅ¡.

Ekipa fala evo doticna se javila opet da joj je zao za onu poruku te ispravlja da oni ne rade to za lovu nego besplatno??? Sta je rec bice citaju forum

Evo i mene ovi zvali, na MPSV, u UAE, pozicija MASTER, day rate 700 USD, 6weeks/6weeks. Pari super ponuda, jos ako kapne sta sa strane. Nije ni cudo sta ukrainci dolaze. Bija kod njih u Odessi, karta za UAE u djepu. Ah je dobra Odessa.

Evo i mene ovi zvali, na MPSV, u UAE, pozicija MASTER, day rate 700 USD, 6weeks/6weeks. Pari super ponuda, jos ako kapne sta sa strane. Nije ni cudo sta ukrainci dolaze. Bija kod njih u Odessi, karta za UAE u djepu. Ah je dobra Odessa.

Na koji si im mail aplicira?

Back