Transocean maritime agency monaco

Uzimali su dosta ljudi u sedmom mjesecu, svih profila. Kakva je sad situacija neznam, čuo sam informaciju da 3/O ima 4000 USD, sad jeli to istina neznam, sreo sam lika koji kod njih navigava u svojstvu 3/O i čovjek mi se kune da ima 4000 USD. Malo mi je to previÅ¡e za bulka, ali ako čovjek kaze ..... Zaboravih pitat, imaju li ikakav office ili agenciju u Splitu koja krca na njih, ili je to iskljucivo Monaco i TaNa? Unaprijed se zahvaljujem.

Meni je Zorovic prije 5 god nudi malo vise od 4k USD za tu poziciju tako da ti je to istina

Jedna od top kompanija za posao elektricara.Ja konkretno nisam elektricar tamo ali nema kolege istog koj je ikad nesto lose rekao za Tma..svima je i bolje nego dobro..i opis posao i placa..

Bia tamo ima dosta godina
Brodovi novije gradnje ali totalno zastarjeli.jeftina gradnja da jeftinija ne moze bit.u CCR- u nema apsolutno nista.nikakvi senzori i slicno.
Ocitavas gaz tako da se spustas sa pilot ladderom
Uglavnom ne dobro
A sta se posla tice.Pa to je bulk.znaci nula bodova

Send from my Super Kinez

Struja ima 5625$ , uvjeti dobri, sad izlazi 4 novogradnja.....relativno novi brodovi....ovi stariji siromasni tehnikom, ovi novi sve na touch screenove.....posada nasi, slovenci, ukrainci, poljaci...niza posada indonezani...

Na novim brodovima ce biti internet, na ostalima se mogu slati mailovi i telefonirati.....

Mail se salje sa barbinog kompjuteta..ako je od volje ok ako ne onda puska..telefon 40$ 35 min..internet nema ni na 1 novogradnji iako je prva izasla vec prije olala..pozz

Mozda jer sam bio na preuzimanju.mozda jer sam navegao na tom brodu..mozda jer imam kolege koji su trenutno na takvom brodu..svasta mozda..mozda se i varam..

Internet na novogradnjama ce bit nakon sto se preuzme zadnja novogradnja, a to je sad za 10 dana....a moze se na internet, jer sam ja bio na drugoj novogradnji....

Back