Evo da i ja podijelim koju informaciju, mozda nekome bude korisna.
Završio sam faks u 6. mjesecu s visokim prosjekom i preporukama profesora i obilazio sve agencije osobno, te ih zvao, ali svaki put sam dobio isti odgovor ( Za sada nemamo otvorenih pozicija, zvat ćemo vas kada budemo imali).
PoÄetkom 10. mjeseca je faks objavia da torm trazi kadete, te sam preko preporuke fakulteta dobio sansu za interviju.
Prvo su bili na redu PLI i PI testovi.
PLI test se sastoji od 2 strane, prva koliko se sjecam ima kojih 30 ponudenih osobina i treba oznaciti sto mislis koje osobine poslodavac ocekuje od tebe, a druga strana su iste ponuđene osobine samo je sad zadatak oznaciti koje osobine ti posjedujes. Kolko sam skuzia bit je oznacit iste ili slicne na prvoj i drugoj strani.
A ovaj drugi test PI Cognitive assessment je test koji traje 12min i sastoji se od 50 pitanja, te je bit probat odgovorit sto viÅ¡e toÄno, ja sam ima 30 tocnih sto se je pokazalo dovoljno, uglavnom tip testa koji su oni koristili vam je isti kao ovaj na youtube-u ( https://www.youtube.com/watch?v=ZP7y6680YJU ), te dok se malo prouÄi nije pretesko rijeÅ¡iti.
Poslije tih testova vas Äeka video interviju, meni je bio preko videopoziva sa 2 njihova iz ureda iz danske. Interviju traje kojih 45min, te ne postavljaju pitanja iz struke, već klasiÄna interviju pitanja. Predstavit se, malo o sebi, zaÅ¡to bi baÅ¡ tebe trebali uzet, mane, prednosti koje imas, neÅ¡to o njihovoj firmi (procitat about us page na njhovoj stranici), znaci isto nista pretesko, samo se treba malo pripremit prije da ne bi bilo zamucivanja i zastajanja nego da sve samo lagano ide.
Evo i dok se to sve rijeÅ¡i meni su javili prije 2 dana da sam primljen, te mi sad ostaje rijesit joÅ¡ D13A, D43 i ameriÄku vizu i onda slijedi ukrcaj.

Nadam se da će ovaj post mozda nekom pomoći.
Pozdrav!