Torm a/s

Vidi se da si na Tormu...momak je rekao realnu stvar firma nije kao sto je prije bila, imam kolege koji su sada kadeti na Tormu i nije sve tako bajno pogotovo kao terco palube što se plaće tiće, terco na Bahriju dere mjesecno vise 1000$ nego terco na Tormu. Budi ti barba na Tormu joj da za to ti treba FAKS... a on daj Bože da bude na MOL,Hoegh,Knutsen,NYK,K Line kao barba jer ima već faks pa ima bolju predispoziciju nego ti...:uzdravlje:hihi

Kadeti kazu...

Ne znam čemu takav odgovor antone, ali dobro. Ja znam kakva je situacija "čača" mi nije nikakav barba, ili ujak, teta ili nešto da me može pogurati na jake firme. Prošle godine sam završio sve u roku s preporukom i visokim prosjekom ocjena, samo to nikog ne zanima i patio sam se za naći kadeturu. Svi mi se smiju kad govorim to, onda kažu da je to mrtvo slovo na papiru. A poznajem dosta redikula koji završe faks s 2.5 prosjekom, travu vole više od zraka i završili su kak su završili. Ukrcaju se za 3 mjeseca na jake firme kao kadeti, te su onda oni kasnije veliki časnici i gospoda. Svi govore da nikad ništa nema za ukrcaj (ali ima za određene ljude), da se to objavi sve kao javni natječaj našlo bi se podosta posla zapravo, tako da ja ću ovo iskoristiti kako je i kasnije se nadati da ću izvući nešto bolje.

Pozdrav :uzdravlje

Ne znam čemu takav odgovor antone, ali dobro. Ja znam kakva je situacija "čača" mi nije nikakav barba, ili ujak, teta ili nešto da me može pogurati na jake firme. Prošle godine sam završio sve u roku s preporukom i visokim prosjekom ocjena, samo to nikog ne zanima i patio sam se za naći kadeturu. Svi mi se smiju kad govorim to, onda kažu da je to mrtvo slovo na papiru. A poznajem dosta redikula koji završe faks s 2.5 prosjekom, travu vole više od zraka i završili su kak su završili. Ukrcaju se za 3 mjeseca na jake firme kao kadeti, te su onda oni kasnije veliki časnici i gospoda. Svi govore da nikad ništa nema za ukrcaj (ali ima za određene ljude), da se to objavi sve kao javni natječaj našlo bi se podosta posla zapravo, tako da ja ću ovo iskoristiti kako je i kasnije se nadati da ću izvući nešto bolje.

Pozdrav :uzdravlje

Gledaj , vecina nas koji smo bez ikakvih veza nemoze birati ... tako..
Pogotovo u danasnje vrijeme gdje je sve teze se ukrcati za kadeta...
Istina da za juniore nisu neke bajne place ali negdje se krenuti mora ... ( opet zavisi s kime usporedjivas )
Lako ces sutra skociti na bolje ako se otvori pozicija.

Gledaj , vecina nas koji smo bez ikakvih veza nemoze birati ... tako..
Pogotovo u danasnje vrijeme gdje je sve teze se ukrcati za kadeta...
Istina da za juniore nisu neke bajne place ali negdje se krenuti mora ... ( opet zavisi s kime usporedjivas )
Lako ces sutra skociti na bolje ako se otvori pozicija.

Zato i kažem, ne volim ove nepotrebne pasivno agresivne, komentare kao od antona. Odradit ću, izborit se i hvala lijepa. Kad tad će bit nekakve sreće i preći će se na bolje, ispliva to sve na kraju

Zato i kažem, ne volim ove nepotrebne pasivno agresivne, komentare kao od antona. Odradit ću, izborit se i hvala lijepa. Kad tad će bit nekakve sreće i preći će se na bolje, ispliva to sve na kraju

Gledajte nemojte faljivati odma u pocetku , svi mi bi na top 10 - 15 firma odma ako je moguce ...
Ali jedan Torm je ipak i vise nego odlicna firma , nekima i za cijeli zivot a drugima kao odskocna daka za dalje...

Gledajte nemojte faljivati odma u pocetku , svi mi bi na top 10 - 15 firma odma ako je moguce ...
Ali jedan Torm je ipak i vise nego odlicna firma , nekima i za cijeli zivot a drugima kao odskocna daka za dalje...

Amen!!

Kako je stanje s organizacijom rada. Jesu nedilje free i subota do 15h osim kad nema manovre za strojare? Kako stoje sa dijelovima u makini, placaju li se doprinosi, ima li za slobodno vrime (bazen, gym, pikado, stolni nogomet i slicno)

Kako je stanje s organizacijom rada. Jesu nedilje free i subota do 15h osim kad nema manovre za strojare? Kako stoje sa dijelovima u makini, placaju li se doprinosi, ima li za slobodno vrime (bazen, gym, pikado, stolni nogomet i slicno)

Doprinosi se ne placaju ...
Sub i Ned je od broda do broda , uglavnom sa Dancima na brodu radno vrijeme je Pon-Pet 6-17 , Sub 8-15 , Ned slobodna ili do kafe ujutro .. opet vazda ovisi o stanju na brodu( citaj sranjima ako ih ima ) i ekipi...
Ostatak flote iako nisam siguran mislim da je od 8 -17 preko setemane ...
Pa eto vidi ima li odi dovoljno slobodnog vremena za tebe .... vise manje svaki brod ima bazen i solidan gym , a ova exstra oprema opet varira od broda do broda ali uglavnom na svakome se jos sto nadje .I imas 2 pive dnevno kad smo u otvorenoj navegaciji i to je to .

Evo da i ja podijelim koju informaciju, mozda nekome bude korisna.
Završio sam faks u 6. mjesecu s visokim prosjekom i preporukama profesora i obilazio sve agencije osobno, te ih zvao, ali svaki put sam dobio isti odgovor ( Za sada nemamo otvorenih pozicija, zvat ćemo vas kada budemo imali).
Početkom 10. mjeseca je faks objavia da torm trazi kadete, te sam preko preporuke fakulteta dobio sansu za interviju.

Prvo su bili na redu PLI i PI testovi.

PLI test se sastoji od 2 strane, prva koliko se sjecam ima kojih 30 ponudenih osobina i treba oznaciti sto mislis koje osobine poslodavac ocekuje od tebe, a druga strana su iste ponuđene osobine samo je sad zadatak oznaciti koje osobine ti posjedujes. Kolko sam skuzia bit je oznacit iste ili slicne na prvoj i drugoj strani.
A ovaj drugi test PI Cognitive assessment je test koji traje 12min i sastoji se od 50 pitanja, te je bit probat odgovorit sto više točno, ja sam ima 30 tocnih sto se je pokazalo dovoljno, uglavnom tip testa koji su oni koristili vam je isti kao ovaj na youtube-u ( https://www.youtube.com/watch?v=ZP7y6680YJU ), te dok se malo prouči nije pretesko riješiti.

Poslije tih testova vas čeka video interviju, meni je bio preko videopoziva sa 2 njihova iz ureda iz danske. Interviju traje kojih 45min, te ne postavljaju pitanja iz struke, već klasična interviju pitanja. Predstavit se, malo o sebi, zašto bi baš tebe trebali uzet, mane, prednosti koje imas, nešto o njihovoj firmi (procitat about us page na njhovoj stranici), znaci isto nista pretesko, samo se treba malo pripremit prije da ne bi bilo zamucivanja i zastajanja nego da sve samo lagano ide.

Evo i dok se to sve riješi meni su javili prije 2 dana da sam primljen, te mi sad ostaje rijesit još D13A, D43 i američku vizu i onda slijedi ukrcaj.:uzdravlje
Nadam se da će ovaj post mozda nekom pomoći.
Pozdrav! :):):)

Vise manje ti je ostalo isto (sudeci po kolegama tamo )kao sta je opisano par stranica nazad..uz malu korekciju place par posto gori i dodatke tipa zdrastvenog osiguranja...

Back