To mi je malo Äudno jer znam dosta ljudi koji nisu zavrÅ¡ili nista na pomorskom i rade cijeli život na brodu, neki i kao upravitelji stroja!
jel mi može netko pomoÄi s informacijama s obzirom da su ovi prethodni postovi iz 2012 pa ako netko ima friÅ¡ke informacije...
Hvala
A ne znam.., ovo Å¡to su ti rekli, ta magarad rijeÄka - prvi put Äujem tako neÅ¡to.
Imao sam ranije puno kolega koji su završili strojarstvo i radili na brodu normalno kao i ovi s pomorskih fakulteta. Jedino su morali proći isti hijerarhijski put od vježbenika pa dalje do kapa. Čak su ih kompanije brže unapređivale, takve ljude s fakultetima nego ove s pomorskih škola.
A ti RijeÄani seru malo previÅ¡e.., ja sam se odluÄio studirati elektriku u Splitu nakon Å¡to sam bio gore na konzultacijama i vidio kakav im je program - del cazzo tj. za qrac! A danas rijeÄke panćofarije priznaju za ETO brevet - a Split koji je bio daleko bolji u vrijeme kada sam ja studirao - NE PRIZNAJU. Ali tu su krivi malo i ovi južni tovari - profesori i dekan - zamisli tipovi cijeli život ili karijeru odradili na splitskom pomorskom - a sada njihova diploma vrijedi -
de facto i de jure
manje od panćofarije Libar, Atlantis i neke panćofarije po imenu Clipper.., i drugih panćofarija.
Ne znam Å¡to da kažem.., raspitaj se joÅ¡ - ako si u Zagrebu, tamo je ministarstvo qrÄevo -
oni pravila kroje.., neki seronja mrvica (bižuteriju pišem malim slovom) i nevenka ćoso..,
poruÄi im da idu u piÄku materinu svi.., i towariÅ¡ Oleg, tože'
reci - da je to od gospodina Gavra pozdrav.
Jedna obiÄna nakarada od države i ruglo - insomma ahime!