TaNkeristi - informacije

nikola87

New member
Pozdrav dobri ljudi, tankeristi I ostali 
Evo imam malo slobodnog vremena jer ipak gvardija od 12 ura je za poludjet :P pravim jedan ili vise projekata sto ce koristit I meni I kadetima jer sam trenutno 2nd a ucim se pomalo za cifa :P
Inace poceo sam pravit neke prezentacije vezano za tankere pa bi mi trebala pomoc , literature slike drawinzi, videa bilo sto ako imate vezano za teret , za pumpe (centrifugalne I klipne) cow-ing I sve ostalo sto se tice nekih tankerskih operacija, ventilacija inertiranje purdziranje Npr zasto se dich.ventil drzi zatvoren na centr.pupu zasto na klipnu otvoren, pv ventile.pv braker kako zasto I tako neke stvarcice. Imam ja dosta toga za proucavanje ali svaka pomoc je dobro dosla. . Takodje I za racunjanje tereta , stabilnosti , tablica I svega momenata itd… da ne sirim jer ce tankeristi znat o cemu se radi. Imam ja odje svega I svacega ali vazda treba skupljat jos jer uvjek se nesto interesenatno moze nac. Tako da bilo kakva vasa informacija moze koristit I literature naravno . Mozete slobodno poslat na moj mejl nikolapajovic@yahoo.com
Nadam se da vas ima sad tankerista dosta doma na ljeto za razliku od nas koji jedva cekaju septembar  jer je u egipat pakao.
Puno pozdrava I nadam se da cu dobit po nesto pa kad bude sto zavrseno javljacu vam se
Puno pozdrava sa Muzeja FPSO-a Al Zaafarana iz egipta!

Last edited:
Ja ti imam ...
Nemam sad trenutno pored sebe jer su mi na sticku. Doduse, mozda vec imas sve to ...

Back